Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NASVET IZ PRVE ROKE

NASVET IZ PRVE ROKE

Zanima me naslednje oziroma kaj mi svetujete.
Imam tanke svetlo rjave srednje dolge lase. Ker imam zelo tanke lase, mi lase padajo ob glavi, torej moji lasje nimajo volumna. Zanima me ali je za volumen las boljše, da si naredim trajno ali da si pobarvam cele lase ali dam narediti samo pramena. Če mi boste svetovali pramena, me zanima ali je kombinacija bordo rdečih in svetlo blond pramenov dobra odločitev za moderni izgled.

Kakšno pa bi mi frizuro svetovali vi, da bi bila kombinacija mojih las in vaših nasvetov pravilna in dobra?

Hvala vam za natančen odgovor.

Ni tako enostavno svetovati brez, da te vidim, kajti frizura in barva las gresta prav tako s stilom oblačenja, poltjo…Sama nisem zagovornik trajn, pa tudi volumenske trajne se ne delajo na dolge lase ali sredmje dolge lase. Smiselne so na krajše, kajti volumen je potreben pri korenu las. Mlajša generacija si tega ponavadi ne dela.
Kar se tiče barvanja, je meni osebno bolj všeč, če so vsi lasje pobarvani, še zlasti če govorimo o modnem barvanju. Kombinacija bordo in blond pramenov ni slaba, trenutno pa ni najbolj v trendu. Pa tudi rdeči prameni na naraven las ne zgledajo lepo, vsaj meni ne.
Boljše, da se odločiš za večbarvno tehniko barvanja in pri tem tudi vključiš pramene po plasteh, da bo zgledal večji volumen.
Prav tako, lahko to dosežeš tudi z dobrim striženjem.
Odvisno kdo ti bo to delal. Veliko sreče pri barvanju.
lp alenka
http://www.alenkinstudio.com ( na moji spletni strani si lahko ogledaš kakšen primer)

ŽIVIJO MENE ZANIMA ALI SI PRI 108MODEL13 UPORABILA TEHNIKO ZVEZDE IN KAKŠNE BARVE SI NANESLA HVALA ZA ODGOVOR LEP POZDRAV TANJA

Ne bi vedela. Tehnik uporabljamo veliko in si vseh res ne zapomnim.

New Report

Close