Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nasvet izkušenih

Nasvet izkušenih

Kako naj partnerju dopovem na “normalen” način, da me strašno vzburja, kadar onanira pred menoj? Sem mu želela to na nek način na osnovi kretenj, mimike…….to povedati…….Vendar imam občutek, kot, da si on tega ne želi.
saj mu vendar ne morem kar reči: drkaj!………ali pač?

Najbolje bo tako, ja, zraven si jo daj pa še ti pred njegovimi očmi.

Kompliciraš brezveze… Naravnost mu povej kaj te rajca, in to je to… Če mu bo mim, ti bo že dal vedet… Tko al pa drgač….

Tejkitizi…:)

ravno v tem je čar, da smo odkriti ….in sproščeni … do konca!
…. masiraj si jo….. mmmm….jaz si ga bom pa zrdrkal!
… uuu kako si dobra….kok me rajcaš…. …. 🙂

Seveda mu povej direktno, sama pa mu pri tem pomagaj tako kot so že drugi napisali…

Slin slin, to mi deli…. ahem, khm, se pridružujem vsemu zgoraj napisanemu… (i tata bi to radio sine, i tata bi….) :))))

Sploh nimaš kaj razmišljat. Enostavno mu povej, da te ful rajca ko si ga sam obdeluje. Verjetno mu je samo malo nerodno zato mu daj malo vzpodbude s tvoje strani.

Kot so ti že mnogi povedali – na izvedbenem nivoju bo pa morda zate nekoliko lažje, če se v vajini predigri odločiš, da ga odločno primeš za njegovo roko in mu jo položiš na njegovega junaka ter mu ti pokažeš kaj naj počneš… Potem počasi odmakneš svojo roko in – če ni ravno debil, bo gotovo doumel. Uživajta!

LP YAZZO

Najbolš da greš v Ljubljani za Savo, pri Črnuškem mostu na levi strani, proti Tacnu.
Tam je polno drkačev, ki bodo rade volje ustregli tvojim pogledom…

New Report

Close