Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nasvet..kako naj neki vljudno povem, da

nasvet..kako naj neki vljudno povem, da

..hhhmmm…da se bo treba mal pogostoje umivat………..mislim vonjave znoja…….ufffffffffffffffffffffffffffffffffffff

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

pri tem jaz ne morem biti vljudna>
tudi če sem tiho, kar se zgodi le enkrat na sto let, mi izraz na obrazu tako jasno govori kot bi na ves glas kričala

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Hm. Recimo: tudi ti se ful časa ne umij.
Potem:
– bosta oba smrdela in njegovega smradu ne boš več zaznal.
– ti bo on zavohal in ti rekel: “smrdiš”, ti pa boš rekel: “ti smrdiš dlje in bolj”
– no, teh variant je še pa še…
– v skrajnem primeru mu kupi parfumček za kakšno priložnost..

Podari mu/ji Biokill.
Za božično darilo pa si zaželi klupce za perilo, če te slučajno dotična oseba vpraša, kaj želiš……

Če je to tvoja šefica….ti ne preostane druzga,kot da v žveliment padaš od njenih “prijetnih” vonjav.To morš seveda teatralično pokazat.
Drugače pa: baba!Pejt se že enkrat umit!saj voham tvoj švic s pred enega tedna,ko si seksala s kozlom!

ma jst sploh nisem nikjer razbrala, da gre za žensko………. oštja, to mora bit zarad mušnic………… sem res mislila, da mu kak star dec smrdi……..

tega pa nisem pričakoval od tebe,,,če imaš že take kosmate rad…sem pričakoval, da tudi naravnega vonja….hihihiihih

kak si?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Odlično!!!!!!
Ma skor ni za prehvalit!

ni hujše muke kot biti skupaj v enem prostoru z nekom, ki se ne umiva :-)))
je ni:-((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Z dvema takima človekoma,hihi!
😉

ojej..ojej..tega si pa res ne znam predstavljat .-((((((((((((((

Ne hodi v bližino te osebe. It’s as simple as that ;). Hvalabogu za telefone in maile 😉 :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close