Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nasvet o nakupu

Nasvet o nakupu

Dragi avtostrokovnjaki, vprašanje za vas.
Kaj naj kupim, ali Hondo Accorda, ali Mazdo6 ali Toyoto Avensisa.
Vsi so mi všeč, po ceni je najugodnejša Mazda. Svtujte prosim!

Vsi so super avtomobili, tako da je izbira težka. Moj nasvet je, da jih pejdi pogledat in se po možnosti zapelji z njimi. Potem bo lažje izbrati. Sam bi pa vzel Hondo Accord.

To temo smo že enkrat NA ŠIROKO predelali. Uporabi iskalnik!;)

Izbira je težka, ali pa tudi ne! Premisli o svojih prioritetah. Noben avto na svetu ne briljira v vseh pogledih, vendar vsi najdejo kupce, ker imamo ljudje pač različne potrebe, različne življenjske stile in različno količino denarja, ki smo ga pripravljeni nameniti za nakup avtomobila. Midva imava Avensisa (dizel) v karavanski izvedbi. Cenovno se mi zdi, da je v sredini med tvojimi kandidati. Nama je pomembno, da je avto varen, udoben, tih, prostoren, z ugodno porabo, zanesljiv in po možnosti s troletno garancijo. Če si bolj športnik po duši, se rad pelješ hitro med ovinki in te trše podvozje ne moti, je najboljša izbira novi Hondin dizel. Nama je Mazda najprej padla v oči, ker je pač elegantnih linij, vendar po poskusni vožnji nisva ravno “dol padla”, pa tudi do (posebnih) zadnjih luči se nisva mogla opredeliti. Zraven tega v tistem času za Mazdo še ni bilo na voljo rezultatov EuroNCAP testa (kasnejši rezultati so sicer pokazali, da je avto dobil štiri zvezdice, vendar Avensisu ni prišel niti blizu). Ko kupuješ avto za toliko denarja in za več let, je pač pametno dobro premisliti.
LP iz Maribora in sporoči, za katerega se boš odločil!

P.S. Aha, sem pozabila napisati, da sem z njim zadovoljna. Mislim, s črnim Avensisom, no, tudi z možem, ha, ha !

New Report

Close