Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nasvet o zvezi

Nasvet o zvezi

Prosim za pomoc z nasveti. 

Jaz (36) in partner (36) sma skupaj skoraj 14 let, imama tudi 2 otroka. Od prvega otroka (9let) naprej sva spala loceno. On je hotel, da je naspan in spocit in me je vedno posiljal stran iz postelje, ker ga oviram. V tem casu on ni imel sluzbe. Jaz sem mu vmes ogromno pomagala, tako na akademskem nivoju, kot psihicno. 

Pa ce prevrtimo cas mal naprej, na letosnje poletje. 

-Zacelo se je, ko je nalozil tinder, kao za zabavo. Baje ni bilo nic. Sem pa par dni nazaj zvedla, da se je imel plan celo dobiti z eno iz tindra (mogoce se je?). 

-Potem je bil vikend na morju, sem kasneje zvedela, da se je zabaval z eno zensko, vozil na jetu in si kasneje tudi privat dopisoval z njo. Zdaj si baje vec ne. 

-En vikend, ko me ni bilo doma, se je zabaval v klubu v Ljubljani, povedal seveda ni, da gre kam. Ob 3 zjutri se zbudim in ga za salo poklicem, in se oglasi zenski glas in prekine. Ga klicem nazaj, ni odgovora in vmes izklopljen telefon. Poklice cez pol ure nazaj, da je telefon pustil v klubu na mizi on pa sel ven tacas. 

– S kolegi so sli oktobra/novembra na dopust v Dubaj. Ok, sma se zmenila prej, da kar se zgodi tam ostane tam. In seveda je spoznal eno rusinjo, se zabaval z njo. Mi je tudi povedal. In od tedaj naprej je nonstop v kontaktu z njo. Z njenim sporocilo zacne dan in ga tudi konca. Vceraj pa sem imela dovolj in sem jo poiskala na instagramu ter ji poslala sporocilo, da ga lahko ima za vedno. To sem mu tudi sporocila in pokazala kaj sem ji poslala. In sedaj sem jaz kriva, da bo on cel nesrecen ker je kao izgubil prijateljico. Pisala pa sta si vse, od jutra do vecera. 

Zanima me, ali sem premocno reagirala, da sem jo poiskala in ji napisala, da ga lahko ima?

Rekel je, da se paranoicna in utrgana, zakaj to delam. V bistvu se je on zdaj zelo sekira, da ima ta rusinja prizadeta custva in on seveda, jaz in otroci pa smo krivi zdaj za to.
M

Ena beseda je zate. Butara.

Odgovor na objavo uporabnika
Zmedena87253, 11.11.2023 ob 09:58

Prosim za pomoc z nasveti. 

Jaz (36) in partner (36) sma skupaj skoraj 14 let, imama tudi 2 otroka. Od prvega otroka (9let) naprej sva spala loceno. On je hotel, da je naspan in spocit in me je vedno posiljal stran iz postelje, ker ga oviram. V tem casu on ni imel sluzbe. Jaz sem mu vmes ogromno pomagala, tako na akademskem nivoju, kot psihicno. 

Pa ce prevrtimo cas mal naprej, na letosnje poletje. 

-Zacelo se je, ko je nalozil tinder, kao za zabavo. Baje ni bilo nic. Sem pa par dni nazaj zvedla, da se je imel plan celo dobiti z eno iz tindra (mogoce se je?). 

-Potem je bil vikend na morju, sem kasneje zvedela, da se je zabaval z eno zensko, vozil na jetu in si kasneje tudi privat dopisoval z njo. Zdaj si baje vec ne. 

-En vikend, ko me ni bilo doma, se je zabaval v klubu v Ljubljani, povedal seveda ni, da gre kam. Ob 3 zjutri se zbudim in ga za salo poklicem, in se oglasi zenski glas in prekine. Ga klicem nazaj, ni odgovora in vmes izklopljen telefon. Poklice cez pol ure nazaj, da je telefon pustil v klubu na mizi on pa sel ven tacas. 

– S kolegi so sli oktobra/novembra na dopust v Dubaj. Ok, sma se zmenila prej, da kar se zgodi tam ostane tam. In seveda je spoznal eno rusinjo, se zabaval z njo. Mi je tudi povedal. In od tedaj naprej je nonstop v kontaktu z njo. Z njenim sporocilo zacne dan in ga tudi konca. Vceraj pa sem imela dovolj in sem jo poiskala na instagramu ter ji poslala sporocilo, da ga lahko ima za vedno. To sem mu tudi sporocila in pokazala kaj sem ji poslala. In sedaj sem jaz kriva, da bo on cel nesrecen ker je kao izgubil prijateljico. Pisala pa sta si vse, od jutra do vecera. 

Zanima me, ali sem premocno reagirala, da sem jo poiskala in ji napisala, da ga lahko ima?

Rekel je, da se paranoicna in utrgana, zakaj to delam. V bistvu se je on zdaj zelo sekira, da ima ta rusinja prizadeta custva in on seveda, jaz in otroci pa smo krivi zdaj za to.
M

Čaki malo! Je to spet ena zgodbica za klike ali je to kar pišeš res??? Če je prvo, ne bom niti komentirala. Če je drugo, se mi smiliš in te nagovarjam, da se spraviš v red in tudi doma NAREDIŠ RED!!! Kako to misliš, da si preostro reagirala? Ma sama bi ga lastno ročno zbombala (ajde pljuvalci po samskih in kao “nesrečnih” zmešanih babah, začnite z napadi) in zahtevala pojasnila.

Če boš še naprej tole tolerirala, si zaslužiš naziv BUTARA LETA 2023!

May the light of the evening star sine upon you lady Galandriel!

Problem je tud to, da enostavno nimam kam za it. Ce se odselim nazaj domov, mora tu pustiti sluzbo, ki jo obozujem. Ce pa tukaj ostanem pa si moram najdit stanovanje, katerih je res ogromno na izbiro za samske zenske z 2 otrokoma.

On tebe vara, zakaj bi se potem ti odselila??? Spakiraj mu kovcke in jih postavi pred vrata. Ker je oce tvojih otrok, vlozi se tozbo za prezivnino. In ne, naj otroci ne bodo samo pri tebi. 14 dni pri tebi, 14 pri njem. Pa da vidimo, koliko bo imel se casa za Tinder, diskoteke in ljubice. Dajte zaceti terjati odgovornost za te “ockote”. Ni dovolj samo namociti ga. Bo treba tudi prevzeti odgovornost. In ne zadovoljite se v smislu, daj mi 260 evrov in vsak drugi vikend jih dobis. POLNOPRAVNO starsevstvo – kolikor so pri meni, so tudi pri tebi. 50:50!!!!

To, da pa je on brez sluzbe in mora iti naspan za naslednji dan, pa je ze bil znak za alarm.

Zmedena87722, 11.11.2023 ob 10:25

Problem je tud to, da enostavno nimam kam za it. Ce se odselim nazaj domov, mora tu pustiti sluzbo, ki jo obozujem. Ce pa tukaj ostanem pa si moram najdit stanovanje, katerih je res ogromno na izbiro za samske zenske z 2 otrokoma.

Eno “čudno” vprašanje, če dovoliš. V čigavem bivališču pa ste zdaj. Njegovem, skupnem, najemniškem ali kaj tretjega?

Pretiravas!

Po moje je za vse kriv ‘sma’ namesto ‘sva’.

Zenska, imas 2 otroka, stara si 35 let! In ti resno tako razmisljas, da kar se zgodi v Dubaju, ostane v Dubaju?

Pojdi na testiranje za SPB.

Opravljivke, 11.11.2023 ob 10:41

Eno “čudno” vprašanje, če dovoliš. V čigavem bivališču pa ste zdaj. Njegovem, skupnem, najemniškem ali kaj tretjega?

V hisi skupaj z njegovimi starsi. On zivijo v zgornjem nadstropju, mi pa spodaj.

14 let sta skupaj, ti hodiš v službo, on ne…..Najbrž si kaj vlagala v stanovanje, kjer živita. Drgač pa hallo. Čimprej ga pusti. Ne zasluzi si te. Ne ponižuj se tako. Naj ne bo izgovor služba.

Zmedena87722, 11.11.2023 ob 11:02

V hisi skupaj z njegovimi starsi. On zivijo v zgornjem nadstropju, mi pa spodaj.

KOmot ga pustis in naprej tu zivis dokler si ne nasparas oz da vidis kako naprej.

Ce pa ga bos res pustila moras tud it na csd in zrihtat za prezivnino.

Uglavnem tvoj tip je pravi prasec  in to pocne zravn otrok in ti to kr lepo poziras ker nimas kam.

Jz ga pustim in niti ne pogledam in bi bila sposobna z njim zivet.

Aja

On je zaljubljen v rusinjo.

Ko ti bo ocital mu reci. Da bos mal okoli vprasala ce si res ti naredila narobe. Se bo hitr usral.

Kaksen drek. Custva rusinje so vazna. Tvoja pa ne.

Upam da ga r ne zica za gnar. Pa vsen mislim da ga

Crispy, 11.11.2023 ob 11:13

14 let sta skupaj, ti hodiš v službo, on ne…..Najbrž si kaj vlagala v stanovanje, kjer živita. Drgač pa hallo. Čimprej ga pusti. Ne zasluzi si te. Ne ponižuj se tako. Naj ne bo izgovor služba.

Zdaj trenutno je v sluzbi. Ko sma dobila prvega otroka ni hodil.
A obstaja kje kaksna moznost, da ti csd najde stanovanje? – ne da mi placuje, ampak sam pomaga pri iskanju?
Ima kdo kaksne izkusnje? Vse kar najdem, me nocejo. Obstaja kaksno svetovanje ali pomoc pri iskanju namestitve?

🙄🙄🙄

Oki. Razumem. Ste v isti hiši z njegovimi starši. Razumem, da ne morejo vedeti za njegove “tinderje” in ostalo švinglanje po netu. Ampak, to so pa verjeto opazili, da sinkota ni doma? So te kaj vprašali, kje da je? In kaj si jim ti rekla? Menda ja ne, “da je službeno v Dubaju”?

Aja, še to. A v službi je pa zdaj že? Od kje mu sicer denar za Dubaj? Ali si mu ga ti dala? Ne vem no, če je res vredno to prenašat. In se poniževat. Pa otroka sta tudi že v letih, ko težko kaj skriješ pred njima. Pa zakaj bi sploh?

avtorica, kako sta pa drugega otroka naredila, če od prvega nista spala skupaj…, kje je runda dol padla..

vseeno pa, če te tip podi iz zakonske pojstle.. tud če ne vara…

lagano sportski se loči, pa naj svira qurcu…, kaj čes tukej filozofirat…..

Ne morem verjeti da si tako naivna. Seveda te vara. Ampak zakaj te vara? Spita poceni, kdaj seksata? Odtujila sta se. Z možem se moraš stisniti, ga objeti, to da nekdo smrči, so sami izgovori. Vezo je treba negovati da ne pride do take odtujitve.

Saj tole ni mišljeno, da resno odgovarjamo, a?

Bog pomagaj….

Zadnji čas, da ga postaviš pred vrata. Najprej se začne z dopisovanjem, če ga takrat ne postaviš na realna tla, se bo nadaljevalo postopoma naprej. Ne uničuj si življenja z moškim, ki te ni vreden. Postavi sebe na prvo mesto in uživaj življenje. Samo pogumno naprej. Bravo za zapis, naj ga kar ima. Samo z vzdignjeno glavo naprej.

😅😅😅 Če je vse to res… sploh ne vem kaj še delata skupaj. To ni noben odnos. Kako sploh dopuščaš kaj takšnega? Ok, se zgodi skos čez plot. Se pogovorita in če si pripravljena to pozabiti in oprostiti, gresta naprej. Ampak vidva ves čas živita tako. Mislim, da ne bi bilo nobene razlike, če si sama. Oz. mislim, da ti je lahko samo še lepše.

Ah kako si lahko tako neumna. Tip se vlaci naokrog ti pa lazes sama sebi. Kdo pri zdravi pameti je ok s tem da si partner nalozi tinder, ki je znan po tem da je za fuk, kaj sele da si dopisuje s kaksno. Ma halo. Debila sta oba.

BEž od propalice ki družino menja za  k…o

Kaj je to prevod z reddita? Tam imajo te trapaste fore z leti v oklepajih.

Pozdravljena! Nič ni bilo preveč temveč se premalo za moje pojme glede na to kaj vse počne..  Tu se toleranca konca. To in še več bo delal vedno. Postavit ga ba cesto da se malo zbistri. Pa srečno

New Report

Close