Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute nasvet prosim

nasvet prosim

S partnerjem bi rada kupila nepremičnino v vrednosti 170.000€, gre za novogradnjo, ki pa ni dokončana im bi midva potrebovala od 15-20.ooo€ za dokončanje.Imava približno 65.ooo€ gotovine in garsonjero v vrednosti 50.000.e, ki jo oddajava za 200€ na mesec(lahko bi dvignili najemnino na 250€).Zanima me, kaj mi svetujete,ali vzamem 100.000€ kredita, ali naj poskusim prodat garsonjero? Imava pa ca 2.500,oo€ prihodkov na mesec. Ostalo pa bi mi tudi to stanovanje, v keterem sedaj živimo, ki pa ga ne moremo (za zdaj) prodat, ker imamo prizidek in zdraven živijo naši starši. Če bo kriza, lahko stanovanje oddamo. Prosim, svetujte po vaših najboljših močeh. Hvala

*****Tudi zate sonce sije****

moram se popravit:ali naj vzamem 100.000,00€ kredita in obdržim garsonjero, ali naj jo poskusim prodat in ko plačam dajatve(davek na dobiček) vzamem 60.000,00€ kredita?

Če je garsonjera na dobri lokaciji in bi se lahko prodala za dobro, ceno bi razmišljal o njeni prodaji. Če pa zanjo ne bi mogli dobiti dobre cene, bi jo še naprej oddajal, saj prinaša dober prihodek. Je pa najemnina za to vrednost res nizka, vsaj 220 EUR bi bila lahko.

Če sta vajini službi varni, se kredita ne bi branil, saj imata za obutek varnosti garsonjero, ki bi jo lahko prodala, če pri odplačevanju zaškripa.

hvala lepa, za prijazen odgovor.Odločili smo se tako , kot ste nam svetovali.Če bomo dobili zanjo od 50.000-55.000€ jo bomo prodali, drugače pa bo ostala v najemu.Ja, hvala bogu, je na lepi lokaciji v Ajdovščini.

Glede na to da so cene nepremičnin padle bi stanovanje raje oddajal. Je pa res najemnina malo nizka.

zdravo mene zanima kje je mozno dobiti 50.000e kredita,za odplacilo starih izvrsb in kaksni so pogoji za to?hvala.

V banki.

New Report

Close