Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nasvet-suhi komolci

Nasvet-suhi komolci

Večkrat prebiram ta forum in mogoče bi tudi meni lahko kdo dal pameten predlog.

Imam zelo suhi kožo na komolcih. Ta problem se mi pojavi jeseni, ko ponovno začnem nositi dolge rokave – ali je to kaj povezano?

Koža na komolcih rata zelo suha, hrapava in pride tudi do malih ranih bi rekla kot razpokic, ki kar srbijo in ko si namažem s kremo tudi pečejo.
Poskušala sem že s peelingom in dnevno si kožo na komolcih namažem najmanj 3x na dan. Vendar brez večjega uspeha.
Ima kdo kakšen predlog oz. zakaj je do tega prišlo? Bi to mogoče že bilo za dermatologa?

Kupi si ognjičevo kremo! Dobiš jo v lekarni ali pri prodajalcih Just-a! Z njo si vsaj 2x na dan namaži komolce!
Pomaga pa tudi Niveino mleko za telo z mandeljevim oljem. Ampak se moraš resnično redno mazati!

Meni je v podobni situaciji pomagala lanolinska krema oz . mazilo: Zagrebški melem, ki sem ga kupila v lekarni. Od takrat imam to kremo vedno na zalogi in jo pri težavah s suho in razpokano kožo po lastnih izkušnjah zelo priporočam.

Lp Aja

Jaz si pomagam enostavno z olivnim oljem, ki ga dobro vmasiram v kožo, pol pa si namažem z Nivea kremo…tisto mastno in komolci so mehki kot žamet.

Uporabi mleko za telo Garnier – za suho kožo – tisto je še najboljše od mlek za telo.

New Report

Close