Nasvet
Kateri tiskalnik je najpametneje kupiti v cenovnem razredu do 35.000 Sit? Hotela sem kupiti Canon S 300, pa mi je prodajalec rekel, da raje ne, ker so ti baje že ful zastareli in se ne splača. Samo meni se to ravno ne zdi in sedaj ne vem ali je to res, ali me je samo nahecal, ker to njemu ni bilo po godu (tega namreč niso imeli). Kaj pa vi priporočate? Kateri pa bi bil potem boljši in nezastarel za tak denar? Najlepša hvala!
Canon ti tudi jaz odsvetujem. Priporočam enega od HP-jev ali Epsona. Če boš veliko printala, je prav, da veš, da so kartuše za HP-ja bistveno dražje.
Predlagam, da izbereš model, ki ima podajalnik papirja spodaj in ne na vrhu kot Canon.
Še to. Res je da so kartuše pri HP-ju dražje a z razlogom. Ko boš menjala kartušo pri HP-ju, boš skupaj s z barvo zamenjala tudi pisalno glavo. S tem praktično dobiš nov tiskalnik, če seveda ne crkne premikalna mehanika. Pri Epsonu pa kupiš le barvo, glave so vedno iste…če se ti zapaca ali poškoduje, boš morala plačevati drage servise, oziroma kupiti nov tiskalnik. Epsoni tudi kurijo več barve od HP-jev.
Če boš tiskala na navaden papir, potem bo tudi bolje kupiti HP, ker tiska lepše od Epsona, če pa boš kupovala poseben papir (drago) pa se bolje obnese Epson. Poglej tudi po drugih proizvajalcih, kot so Xerox, Lexmark, Brother,…a pomoje da je HP kar dobra izbira.
Kar se kakovosti tiče – vsekakor najboljši ta hip 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.