Najdi forum

Nasvet

Hello!

Mene pa zanima, če je že katera od vas uporabila kakšno učinkovito kremo za odpravljanje celulitisa. Saj vem da ima večji učinek telovadba, masaža s sisalovo rokavico, pitje zadostne količine vode, prehrana, strokovnjaki celi pišejo da se ga ne da odstranit, ampak mene vseeno zanima če obstaja kakšna v redu krema. Namreč v revijah je polno teh reklam in sploh ne vem katero naj probam.

Adijo, ribica!

Zivijo!

Jaz uporabljam Vichyievo kremo proti celulitu Vichy D-stock se ji reče in sem zelo zadovoljna z njo, stane 5300 SIT in jo lahko nabaviš v lekarni. Kar čutiš kako ti napne kožo……..ko se stuširaš si drgni-zmasiraj kožo s to Sisalovo rokavico, nato pa dobro namaži s to kremo, tako da se lepo vtre v kožo in ti zagotavljam da ti bo pomagalo. Javi kako si zadovoljna, čau.

Sicer pa imas v starejših sporočilih na forumu hujšanje veliko napisano o teh kremicah, lp, Mateja

Ja, celulitisa se ne da odstraniti s kremicami, ker je to bolezensko stanje (vnetje tkiva). Ti pa najverjetneje govoriš o celulitu – pomarančni koži. To pa ni nič drugega kot navadna maščoba. očitno recept za odpravo le-tega že poznaš – ne vem, zakaj bi se posluževala raznih krem, ko pa je tista druga možnost boljša, pa še do trajnega ezultata vodi.

Jaz pa se nisem prepricana, ce je krema delovala ali je bilo kaj drugega. V trgovini s kozmetiko sem vzela 4 testerje s krremo proti celulitu in sicer Rosal multiaktivna krema proti celulitu z liposomi in slimming efektom. Jaz sem si pac namazala, ker sem jih imela, vendar z nobenimi pricakovanji. Porabila sem 3 paketke testerjev. Cez nekaj dni, ko sem sla na morje sva se s prijateljico pogovarjali koliko ima kaksna celulita in ko sem ji hotela pokazati koliko ga imam jaz, ga ni bilo. Se bolj ce sem stiskala, ga ni bilo. Prej pa se ga je videlo brez da bi kaj stiskala kozo. Tako, da ne vem, ali je bila krema ali…. resnicno ne vem. Telovadila nisem, razen kar sem plavala v morju, sam to sem pocela tudi prejsnja leta, mogoce se bolj kot letos, pa ni izginil. Presodi sama!

lp

Od Afrodite

Ne vem, ampak pri meni afrodita ni palila. Sicer pa, verjamem v to, da so kremice take in drugačne, le vir dobrega zaslužka proizvajalcev, za real učinke je pa treba migat, pa bol zdravo jest!

New Report

Close