Najdi forum

nasvet

Pozdravljeni!

Sem svetlolaska z rjavimi očmi, ki imajo bolj povešene veke in izgleda kot bi bila zapsana. Kako jih naj naličim, da bi bolj odprla pogled.

Hkrati sem tudi suha in imam temu primerno suhljat obraz, zdi se kot da imam malce vdrte licnice, kako naj opticno popravim tole zadevico?

Lepa hvala v naprej in prijeten dan zelim!

Lep pozdrav!

Najprej se vam opravičujem za tako pozen odgovor.

Pri ličenju “povešenih” oči je potrebno paziti kako nanašamo senčila. Pri temnenju zunanjih kotov veke moramo biti pozorne na to, da senčila nanesemo v loku, torej zunanji rob senčil naj bo nekoliko privzdignjen ( kot bi hotela narediti mačje oči ).
Upam, da me razumete, kar vam želim povedati.

Oko lahko privzdignete tudi z nanosom eyelinerja ali pa črtala za oči. Tudi pri nanosu eyelinerja je potrebno paziti, da črte ob zaključku ne potegnete navzdol, ampak črto rahlo privzdignete na robovih.

Če želite odpreti pogled oči vam svetujem uporabo svetlejših barvnih odtenkov, razen robovi vek naj bodo bolj temni. Proti obrvem nanesite svetle, rahlo perlaste odtenke. Bela barva oko optično poveča in odpre.

Glede nato, da imete vdrte ličnice, vam svetujem, da senčila za lica nanesete v loku od sredine nosa proti ušesom. Ličnic nikar ne nanšajte diagonalno, ampak vodoravno. S tem boste obraz razširila. Senčila za lica najprej zabrišite na roki in šele tako zabrisan čopič nanesite na obraz.

Lp Nada

New Report

Close