nasvet
Lep pozdrav.Zanima me zakaj moj mož se je v par mesecih spremenil ker ne zeli več sexati z menoj?KO ga vprašam zakaj si ne želi mi reče ali je utrujen ali pa da enkrat na mesec je dovolj.Ne bi rekla da enkrat na teden bi že počakala da je sedaj že dva meseca pa ni nič z njim.Ko pride spat se obrne ali k meni ali pa na drugo stran in zasmrči.Prosim za nasvet kako naj izvem da ni kaj narobe.Hvala!
Pogovorita se,ampak v primernem trenutku.Ziher obstaja kak dan,ko počiva in ni toliko utrujen.Mogoče gre za dolgčas v postelji,mogoče ima drugo,mogoče je res samo utrujen,mogoče ima samo tako obdobje,….
To je pa že problem ,jst sem tudi mojo rajcu božu prosu pa nič ,ona je bla čist zadovolna če je dobila svoje dvakrat na mesec .Jst bi pa vsaj petkrat na teden in ,ker se nisem hotu doma kregat (vse drugo je štimal) sm si seks našu drugje vsak dan med delovnim časom pa doma nisem nič težil in tud do sexa mi ni bilo ker je blo drugje bolš zvečer sm se stušeru in zaspal kot polh .Tri mesece je bilo vse super pol se je pa začela spraševat kaj se dogja z mano ,pet let sm jo vsak dan božu pa prosu pol pa kr naenkrat nič več pol ………….
Bogi bogi Muc… Kaj pa če božanje ni blo tisto, kar bi njo pripravlo do seksa, si se že kdaj vprašu? Nisi se vprašu, kaj bi pa njej pasalo, nisi se potrudu, enostavno si šu po liniji najmajšega odpora. Zdej bi se naj pa komu smilu? Men ne.
Maj73, trikrat preberi mucmucov odgovor, pa ti bo vse jasno.
Dragi muc meni ni za iskati kje drugje ker mislim da če imam moža potem mora zato on poskrbeti.Ker imava otroke skupaj želim z njim ostati ker ga imam rada.DA mu do sexa ter malo romantike ni mi ni jasno zakaj mogoče ker v nosečnosti v začetku letošnjega leta nisem smela imeti odnosov zaradi otroka in je bil presenečen in od takrat se je vse obrnilo.Rodila sem že pa še zmeraj njemu mu ni do sexa.Mogoče pa bo imel kaj kmalu željo saj sem se odločila da bom počakala do kdaj bo samo poljub dajal in nič drugega pa še poljub dobim ko gre v službo .
Tudi midva imava pa enga ali dva ampak tri ,jst mislim da bi si mogla vzet dopust ampak samao zase za tri dni it nekam v toplice brez otrok in se posvetit drug drugmu ,povedat vsak svoje želje pa bo mogoče kej drugač.Ne mislim da bi ti iskala drugje ,lahko da je on najdu kot večina .Sicer pa ne vem kakšen odnos sta mela prej.
No Joži to nism napisu da bi se komu smilu tko je pač blo če te pa žena po petih letih še vedno ne razume če tud se trudiš na vse načine ti tud enkrat zmanka idej ,no ja sej sva na koncu tud to rešila tko da sva zdej že štirinajst let skupi pa se še vedno ne znava skregat .
Ma, veš, Muc… vsi rečete, da “ste vse probali”. Probate pa na svoj način. Vaše razmišljanje je pa čiiisto drugačno od ženskega, to sem htela povedat.
Noben junak pa ne bo svoje dame vprašal, kaj si pa res želi, oz. kaj jo moti, pa da bi potem tudi prenesel tisto, kar bi slišal. Vsak si pač rajši najde drugje, ker na sveže vedno deluje in se ni treba nič trudit.
V bistvu moj post ni letel samo na tebe… Kamorkoli pogledam, povsod je ista figa. Ja, vem, kdaj pa kdaj tudi z ženske strani, ampak, se mi zdi, redkeje.
Muc hvala za nasvet ampak moram ti povedati da ne moreva nikamor ven sama ker nimava kje pustiti otrok.Jaz žal nimam staršev njegovi pa me ne marajo ker sem imela otroka že prej in pač jim nisem všeč.Tudi otrok ki jih imam z njim ne marajo in ji niso hoteli videti dokler jih ni peljal pokazati on.Mene ne moti če otroke vzameva povsod seboj saj so še majhni.Lahko bi izkoristila zvečer čas ko sva lahko sama ko otroci že spijo ampak njemu ni.Danes na silvestrovo ima nočno in naslednji dan je prost mogoče me bo presenetil.Želim tebi in vsem na tem forumu Srečno ,zdravo,in ljubezni polno novo leto 2004.POzdrav!
Upam da vama uspe tako kot je nama ,in bo v novem letu vse lepše.
Forum je zaprt za komentiranje.