Najdi forum

nasvet!

Lepo pozdravljeni!

Nisem prepricana,ce to vprasanje spada na ta forum,ampak vseeno vas bom vprasala za nasvet.

Leta 2001 sem tozila bivso delodajalko.Primer sem lansko leto dobila.Delodajalka se kljub temu ni drzala pravil in mi ni izplcevala mojega denarja.Moj odvetnik bi moral oddati vlogo za izterjavo na sodisce.Vendar on ze eno leto zavlacuje s to vlogo.Meni je sicer povedal,da jo je ze oddal.Jaz sem se pozanimala na sodiscu in oni nicesar ne vedo o tem.Poklicala sem ga in sem mu dala jasno vedeti,da vem da se ni nicesar storil.Od takrat se moj odvetnik noce vec oglasiti na telefon.Klicala sem tudi v pisarno in tam nicesar ne vedo o tem.

Vprasanje!
Kaj storiti?Zanima me,ali jaz lahko vzamem svoje papirje in jih oddam pri drugem odvetniku.Kako je s placilom?Ali sem dolzna placati odvetniku,kljub temu,da ni korektno opravil svojega dela?

Za odgovor se vam ze vnaprej zahvaljujem!

LEA

Za neopravljeno delo seveda ni treba nikomur plačevati. Najbolje bo, da se s svojo težavo obrnete na Odvetniško zbornico Slovenije, seveda pa si izberite tudi drugega odvetnika.

Lep pozdrav,
Katarina

____________________________________________________ Katarina Lavrin Marenče, univ. dipl. prav. Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana <http://www.sindikat-zsss.si/>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close