Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nasvidenje (morda) v »reali«

Nasvidenje (morda) v »reali«

Ta post bi lahko začela tudi takole:

Moja sestra je rodila fantka… in vse bi mi veselo čestitale.
Ali pa: imenovala ga bo (bodisi) Atilij, (bodisi) Janez Marko, (bodisi) Jaka, (bodisi) Xavier Bruno… in vnela bi se burna razprava o primernosti navedenega imena.
Ali pa: zapustila bom »hišo lutk« in odhajam k svojemu ljubimcu… in …
Kakorkoli, šlo bi za preizkušanje empatije.

Toda ta post nima tega namena. Vsak “avtor” mora enkrat zapustiti svojega “junaka”, če hoče končati svoje delo (ne da bi se mu preveč dolgčas zazdelo:).

Priznam, da mi je kar malo žal, da »naye« ne bo več, ker mi je v tem času nekako prirasla k srcu. Ta njena frivolnost, ki je bila seveda namerna, enačenje morale z nemoralo, labilnost, infantilnost… vse to, kar sem sčasoma stopnjevala, bom pogrešala. Seveda je »naya« skozi svoje izjave povedala tudi mnogo stvari o meni, saj je le tako lahko postala »živa« virtualna osebnost. Morda sem ali bom tudi jaz prevzela kakšno njenih lastnosti (za začetek si npr. lahko pobarvam lase na blond in začnem govoriti v treh različnih dialektih hkrati:). Morda se vam še kdaj oglasim.

Hvala za sodelovanje.

Ps. Opravičujem se vsem, ki so jih moje izjave kakorkoli prizadele.

---------- le vent nous portera...

Srečno, avtorica naye:)

Hm, pa mi po tem napisanem sploh ni jasno, zakaj zapuščaš MON. Mislim, da je to bistvena informacija, če si že odločila obelodaniti to odločitev.

nova
Uredništvo priporoča

??????????

Hm, pa mi po tem napisanem sploh ni jasno, zakaj zapuščaš MON. Mislim, da je to bistvena informacija, če si že odločila obelodaniti to odločitev.

čao naya!

Ne poslavlja se ona, samo nick naya.

Meni tudi ni jasno, kaj je avtorica hotela povedati…

Nakladaš tako kot vedno.

Dobila je otroka pa bo imela preveč dela da bi še tukaj zganjala klepetuljo 😉

Dolgčas ji je.

Al pa ji je sam dolgcajt.

Tebi je lik veliko pomenil, večina forumcev ga še registrirala ni, ker je premalo izstopala. Jaz sem tukaj redno vsak dan. Sicer mi je nick znan, ne bi pa znala povedati nič o njem. Škoda časa, če je bil tvoj namen, da ustvariš virtualno osebo.

..kot bi brala poslovilno pismo na pogrebu.Brezveze.Če komu ne apše ali ne znese biti več tu, se da oditi brez ceremonij.Ali pa zberemo za en šopek,a?

verena

Kr neki. Kaj hočeš povedat?

Nikoli nisem razumela, zakaj se kdorkoli poslavlja takole javno iz foruma. Pa če odhaja zares ali če upokoji samo nick. Saj je “samo” forum! Kup neznancev. Veliko veliko te jih niti ne opazi, da si ali da te ni. nicki se menjavajo, prihajajo novi. Se strinjam s “škoda časa”.

Ja in?No bom potočil kakšno solzo, ker grem sekljat čebulo.

Men je tud nick znan, ampak se ne spomnim ene stvari v zvezi z njo, pa sem skoraj vsak dan tuki. Mislim, da bo naya najbolj pogrešala sama sebe tuki. 🙂

žal si bila preveč nerazpoznavna, da bi sploh kdo vedel, who the fuck is naya.

Lepo bodi naya. 🙂

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

..jaz tudi, ha, ha, ha…

New Report

Close