Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Natalija Gros in Rok Kunaver sta par!

Natalija Gros in Rok Kunaver sta par!

Vse medovernetovske flavzarce (z menoj vred;)), smo torej napačno predvidevali, da sta z Miho par. Na Radiu 1 so povedali, da sta z Rokom (Kunavrom, tudi plesalcem v oddaji in igralcem – Usodno vino) zaljubljena. No, blizu smo pa le bili;)) Jima želim vso srečo, lep par sta!

Ziher se vrhunsko žgeta—-sploh ona je delovala ful potrebna

čak mal … kaj sedaj flancaš???
Biti s kom par ni nobena ovira biti z drugo/im zaljubljen ☺

do leta 2016 je bil poročen z Niko Kunaver

[img]https://cdn.kme.si/public/images-cache/750xX/2016/07/29/c7b27b10246a6850e08dafe3a5fb18a3/585ac09dbfff9/c7b27b10246a6850e08dafe3a5fb18a3.jpeg[/img]

En ji pač rešuje rit, da se en bi razširile čudne govorice in da ne bi trpele nedolžne familije in otroci.
Ja, ta Natalija ni taka pridna punčka kot se dela. Playboy pa to… 🙂

Ja in? Komu mar?

Bjonda je hitro pozabila na pokojnega partnerja. Imam občutek da je bila precej zagledana v soplesalca a ji kot poročen moški ni mogel dati to kar bi rada, razen da bi jo lahko nabrisal če jo že ni. Ljubezni ji ni mogel dat ker jo on že ima.
Pa je naskočila obetavnega igralca, kar vredu dečko, bolj kot ona. Bomo videli kolk časa bo trajalo. Deluje kot da ona rabi nadomestek za vsako ceno, 2 leti je vdova in jo očitno že srbi…

Men gre na kozlanje ko vas berem. Resno.

in to radi počnejo. druge ste pa zadrti in fovšljivi ko se vam pa nabere, udari ven v obliki perverzij in pedofilije.

Waw, yeees, super… Em, kdo pa sta to? 😉

Enak filing imam tudi jaz.

Kaj ste dosadni kdo ma koga,kdo se je s kom….glejte svoj lajf!

Waw, yeees, super… Em, kdo pa sta to? 😉
[/quote] Google pove vse in še več:))

Saj ga, ne poznam pa nobenega, ki se ni še nikoli v lajfu vsaj malo pozanimal tudi za koga drugega. Ne poznam!

Google pove vse in še več:))
[/quote]

Sem preveril njeno zgodbo, mi je mal žal da sem se hecal na njen račun…

New Report

Close