Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija natancen postopek za prikljucitev na volja.net

natancen postopek za prikljucitev na volja.net

Pozdravljeni,

zanima me, kaksen je postopek za prikljucitev na volja.net?
Ednino, kar mi je uspelo do sedaj narediti, je pridobitev elektronskega naslova. Sedaj se mi je pa ustavilo.
Zanima me, kaj mi svetujete v zvezi s Siolom? Glede na to, da imam dolocene stvari vezane na njihov streznik (bancno poslovanje preko Klik-a, elektronski naslov), bi le-tega rada obdrzala. Ali naj za-to izberem urni paket, kjer ne bo narocnine? Prevec vprasanj, vem. Pravzaprav mi ni jasno, kako volja sploh deluje, kako je mozno, da je zastojn,… Skratka, namen vsega tega je znizati stroske za Siol.

Zares hvala in lep dan zelim,
Petra

Vse kar si uporavljala, ko si bila na siolu bo delovalo naprej normalno. Dobiš nov e- naslov, ki ga pač uporabljaš ali ne. Pri siolu pojdi na urno postavko, potem pa nastavi pri autlooku še oradaj, računi, dodaj račun, pa imaš lahko mnogo e naslovov in vse bo prišlo k tebi v računalnik, brez da bi karkoli razmiščljala. Klik pa ni vezan na ponudnika interneta, kolikor je meni poznano.

Če si se na volja.net že prijavila, potem si si že izbrala uporabniško ime, geslo, ter e-mail upor.ime in geslo. Najprej si moraš narediti novo povezavo omrežja na klic in sicer tako, da odpreš mapo moj računalnik, nato izbereš omrežje na klic in tam klikneš ikono nova povezava, nakar se ti odpre okno kjer vpišeš najprej tel. št. za pristop na voljo in sicer 088932480 in spodaj izbereš še modem, ki ga uporabljaš. Nato v tem oknu klikneš na omrežje in tam pustiš samo prvo in zadnjo kljukico. Nato klikneš še na varnost in vpišeš še uporabniško ime in geslo. Nato v explorerju nastaviš privzeto volja.net in ga začneš uporabljati. Za pošto greš na orodja, računi, dodaj in tudi tam se ti odpre okno za vnos podatkov za elektronsko pošto in če želiš imeti volja.net za privzeto, moraš tam obkljukati naj bo privzeta. če ti še kaj ni jasno pa kar vprašaj. Pa še to. Volja.net ni zastonj, ampak plačaš račune za telefon. Čez dan mislim da je ura 150 SIT, po 19. uri pa 75 SIT na uro. Ali pa mogoče kakšen tolar več, ker ne vem kaj je bilo z 0889 pri prejšnji podražitvi. Pri tej je 0889 ostalo nespremenjeno. LP Harry

Hvala. Se vprasanje glede Siola. Ali naj sedaj izbrani paket zamenjam za urni paket, kjer ni narocnine? Ce ne bo slo po navodilih, se oglasim.

In se vprasanje o poznavanju Excela : zanima me, kako se številčijo listi v datoteti : se pravi prvi list-prva stran in tako naprej. Poizkusila sem ze na priprava strani, glava-noga, tretja ikona z leve, pa ni slo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close