Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Natasa Bokal tednik novinarka

Natasa Bokal tednik novinarka

Vse dobro natasi, ampak ta novinarka, ki je bila z njo.. Omojbog, a je ona bila vedno tako debela?? Se mi ni zdelo.

Jebala te novinarka.

Bokalova je ena tistih, na katero je videt, da se je vsula vsa nesreča tega sveta. Življenje je do marsikoga res krivično. Do nje vsekakor.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 10.02.2025 ob 20:39

Jebala te novinarka.

Bokalova je ena tistih, na katero je videt, da se je vsula vsa nesreča tega sveta. Življenje je do marsikoga res krivično. Do nje vsekakor.

Katere točno vse nesreče so se pa zgrnile nanjo? Seveda rak ni nič dobrega, ampak saj sama pravi, da nima nobenih težav s kemoterapijo. A to pa ne šteje??

Pa roko na srce, vrhunska smučarka nikoli ni bila. Ena srebrna na svetovnem. Uh. Pa je kljub temu vse življenje lahko živela s, od in za smučanje, ki ji je očitno zelo všeč, ne da bi kaj zares dosegla z njim.

Meni se ne zdi ravno najbolj nesrečna oseba pod nebom.

Ne vem, če res, 10.02.2025 ob 20:50

Katere točno vse nesreče so se pa zgrnile nanjo? Seveda rak ni nič dobrega, ampak saj sama pravi, da nima nobenih težav s kemoterapijo. A to pa ne šteje??

Pa roko na srce, vrhunska smučarka nikoli ni bila. Ena srebrna na svetovnem. Uh. Pa je kljub temu vse življenje lahko živela s, od in za smučanje, ki ji je očitno zelo všeč, ne da bi kaj zares dosegla z njim.

Meni se ne zdi ravno najbolj nesrečna oseba pod nebom.

Odjebi trol psiho.☝️

Screenshot 2025 02 10 20 52 22 68 680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7

Ja, in kaj točno je to “vse”, kar naj bi jo nesrečnega doletelo??

Ne vem, če res, 10.02.2025 ob 20:55

Ja, in kaj točno je to “vse”, kar naj bi jo nesrečnega doletelo??

Odvratno si psihopat.

“Ne vem, če res”,

daj UTIHNI!!!

pišukano, 10.02.2025 ob 21:02

“Ne vem, če res”,

daj UTIHNI!!!

Fak, pa kaj vam je???

Še Bokalova sama ne jamra in cmizdi tako, kot vi zdaj zganjate neko hipokritsko užaloščenost!

Pk, 10.02.2025 ob 20:26

Vse dobro natasi, ampak ta novinarka, ki je bila z njo.. Omojbog, a je ona bila vedno tako debela?? Se mi ni zdelo.

Katera novinarka je to bila? Sem opazila tudi jaz, da se je za pred ksmero morda malce neprimerno oblekla, kljub temu, da sta šli hodit. Sem pomislila, mogoče je pa to kakšna njena prijateljica. Upam, da se Nataši dobro izide!

Za kozlat ste plehki!

A je bla una oseba novinarka ali prjatlca od Bokalove, kakorkoli že, res predebela….

Pissda ste plehke…MRHOVINARKE!!!

Za kozlat!

Mrššš………………………………………

Oh a imate tako lepa zivlje ja, da se vam zdi, da se je vse slabo vsedlo ravno na Natašo?

Oh koliko imamo slabega za seboj in pred seboj.

Ne smemo jamrat. Brez veze.

Opa, 10.02.2025 ob 22:33

Oh a imate tako lepa zivlje ja, da se vam zdi, da se je vse slabo vsedlo ravno na Natašo?

Oh koliko imamo slabega za seboj in pred seboj.

Ne smemo jamrat. Brez veze.

V bistvu je zdravje vse. Ko tega res izgubiš, ne mislim na prehlad, nimaš več ničesar in ti tudi ni do ničesar. Drugič dobit raka je grozno. Dokler ste maloumni troli zdravi se vam ne sanja kaj serjete.

Rit in noge katastrofa. Ona bi mogla gibat in hodit. Naj ji bo Natasa za zgled, da je vazno gibanje in zdravo zivljenje. Prejema kemoterapijo in vsak dan prehodi kar nekaj kilometrov.

Meli862, 10.02.2025 ob 23:35

Rit in noge katastrofa. Ona bi mogla gibat in hodit. Naj ji bo Natasa za zgled, da je vazno gibanje in zdravo zivljenje. Prejema kemoterapijo in vsak dan prehodi kar nekaj kilometrov.

Kako si pa ti multinično, ki se zapikuješ v videz neznanih ljudi? Daj  vsaj sliko, da lahko presodimo.

Naj si da na glavo vsaj lasuljo.

Koliko od vas,ki tuki komentirate,se je srečalo s to boleznijo…?nobeden ane

Anonimno 2217, 10.02.2025 ob 23:16

V bistvu je zdravje vse. Ko tega res izgubiš, ne mislim na prehlad, nimaš več ničesar in ti tudi ni do ničesar. Drugič dobit raka je grozno. Dokler ste maloumni troli zdravi se vam ne sanja kaj serjete.

Zdravje je res vse. Se strinjam. Še zdaleč pa ni rak najhujša bolezen, ki te lahko doleti. Poleg tega, da je, če se ga pravočasno odkrije, lepo ozdravljiv, ga je tudi manj od bolj nevarnih in nepovratnih srcnozilnih obolenj, pljučnih bolezni ipd. Od tega umre mnogo več ljudi. Pa čeprav so povzročene z življenjskim slogom in bi jih lahko preprečili. Ali pa multipla skleroza, ALS in podobne grozne bolezni. Dva ožja družinska člana sta umrla za posledicami raka. Mirno, spokojno, na hitro. Poznam pa še cel kup ozdravljenih rakavih bolnikov. To je pač življenje.

Pomlad650, 11.02.2025 ob 08:46

Koliko od vas,ki tuki komentirate,se je srečalo s to boleznijo…?nobeden ane

Misliš ali veš?  Sigurno kdo, pa ne pove.

Nataši želim veliko zdravja, dobro okrevanje. Je borka, upam, da bo zmagala tudi v tej bitki.

Prov luštna je, s tako sexy rito

New Report

Close