Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nataša H – Urš**

Nataša H – Urš**

Bejba ….a se zvečer vidmo na oddaji PIRAMIDA ?!?
GREMO ZA URŠIČA NAVIJAT ? !

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

O čem bodo pa govorili????

:)))

NE SPREGLEJTE
naslednje Piramide s Sebastijanom Cimerotićem, nogometašem, Dušanom Uršičem, kantavtorjem in radijcem, in Vasilijem Poličem, sodnikom in amaterskim igralcem

o čem bo govora, bomo videli 🙁 ;-))

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Menda ne mislijo debatirat o fuzbalu?????? :))))))))))))))))

ne maram fuzbala, ker je pa sponzor ” mojga muža ” pa grem navijat zanj !
Pa prid no, ne daj se prost !

AAAAA????

A ti greš tja??????

A mi boš kaj pomahala??? :))))))

Drugač pa čakam vodovodarja, ker se moramo dogovoriti kdaj in kako bo razkopal kopalnico. “Taspodnji” imajo že veeeeeeelik moker flek na stropu.

Ti, a misliš, da bi se mi splačalo kontaktirati tvojo taspodnjo sosedo, če lahko zrihta kakšen popust za kahlce????

kero taspodno …..a uno ženo od računalničarja – se ti bo sama javla, sej bo gotov tolele prebrala :-)))

Evo, z vodovodarjem sva se že zmenila.
V ponedeljek razsujemo vse…..

Jutri pride keramičar, da se dogovorimo še z njim.

Kahlce imam tudi že izbrane in naročene v firmi od tvoje taspodnje sosede :))))

Med prazniki pa fešta in otvoritev!

oj, kot vidim, si zbrala ta pravega vodovodarja :-)))))))))))))

za likof se pridemo pa (pred žurko) še skopat :-))))

Brez skrbi, da je taprav. Sem mu kar malo zagrozila, da bo tako, kot bom JAZ določila :))))

Več povem v petek.

Saj bodo padle kure, ane?????? :)))))

No evo – sem prejle, spodaj, v Primoževi temi opisovala, kako lahko vsakdo piše pod kakršnimkoli nickom in je ostala melita z zvezdico v imenu.

Ampak, če se hoče kakšna melita z zvezdico pridružit “kuram v petek” :))))) je dobrodošla :)))))))))

Ntš2

Jest pa ne morm u kure :-(((((
A ne bi raje malo ribarile drug teden?????

jest grem lohk u ribe tako, kot naši moški 🙂
ribe, pir, pa dalmatinska muska

oj, sej sem vedla, da ti nisi melita*
(k nis glih dobrih dvajset stara :-))

Sem DOBRIH dvajset, pa še vedno nisem stara :))))))

no, vrnila sem se domov, nas je Urš*** peljal na drinko njamiiii…..a smo bli lepi, an

Kdo pa je zmagal?

Dušan Uršič, pa nu un s Kamnka 🙁
Naš Dušan z Radia Dur :-))))))))))))))

New Report

Close