Nataša Krek-hipnoterapija
Sem dala čez njeno numinos terapijo in morem vam povedati, da je to vse kar ona izvaja ena velika laž. Zdravi te na daljavo, tako da se “magično preseli” v tvoje telo in potem naj bi bil ti zdrav kot riba? Tudi njen avtogeni trening trži, kot da bi naj bi samo ta pomagal ozdraveti depresijo, tesnobo in vse tvoje psihične težave, na kar sem poiskala mnenje pri treh različnih zdravnikih, ki imajo specializacijo in pravo diplomo ter reference. Vsi trije so mi odgovorili enako: avtogeni trening je samo lahko dodatek pri zdravljenju in minimalno pomaga pri sprostitvi.
Nataša Krek ni nikakršen terapevt, nima nobene zdravstvene izobrazbe in vam toplo odsvetujem njene usluge. Raje poiščite za ta denar druga mnenja in načine zdravljenja pri zdravnikih z izobrazbo in referencami!
Se vidi, da ti je resnična empatija tuja.
Pa saj ni treba, da tam joče zraven, empatija daje več uvida v to kaj nekdo potrebuje in česa raje ne, da se potencialno ne naredi še več škode.
[/quote]
Saj zato pa za vaše duševno zdravje skrbijo ne strokovne, a empatične osebe. Take, ki vedo, kaj pali. Ko grem k zdravniku me njegova empatija ne zanima. Važno je, da pozdravi, pa če to pomeni, da me napizdi nan neham jesti drek, se naj več gibam, karkoli. Pri duševnem zdravju bi nekako pričakoval podoben tretma..