Nataša Sukić preprečila deportacijo dveh migrantov.
Torej predstavnca vlade nasprotuje zakonom.
Poslanka Levice se je priklenila na prosilca za azil
poslanka-levice-se-je-priklenila-na-prosilca-za-azil-to-se-jim-bo-zgodilo-606951
Predsednik vlade Robert Golob že v začetku tedna zagotovil, da deportacij ne bo in da jim nasprotuje. Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je protestnikom zagotovila, da jih bo sprejela.
Hrvaška ni varna država ne hodite tja na morje !!!
očitno so obtičali, 19.05.2023 ob 12:36
Prosim naj grejo nazaj. Na Hrvaško, v Italijo …
Zakaj Italijani lahko rečejo, da bo Slovenija morala sprejemat migrante? Zakaj jih mora?
Samo podajajo si jih, že leta in leta.
Pri nas jih je vse več. Mislite, da bodo črnci delali v trgovinah, gostilnah?
Kaj ste ljudje bolani. Poleg gluposti. Polni sovraštva do stvari ki jih sploh očitno ne razumete. Črni bodo delali v trgovinah? Ja že delajo. In kaj sedaj? Boš ti kaj manj socialne dobilo če bo en črn davke plačeval? Gnoj zaplankani. Kaj za en luzer moraš to bit da si za dosežek šteješ da si bel na svet privekal.
Vsak ima pravico v naši državi za azil zaprosit. Tako je po zakonu. Ker imate tako radi zakone. Proti zakonu je tudi diskriminacija na podlagi nacionalnosti in barve kože in še marsičesa. Teh zakonov nimate tako radi a ne? Ko jim je odobren lahko ostanejo, če jim ni se jih po zakonu deportira. Vsak z možgani to razume in podpira. To so naši zakoni. Tu se pa vsi odločate na podlagi vaših čustev. Noben na podlagi dejstev in pameti. Obe strani. Bolani in glupi ste vsi. Vsi rasistični, nacionalistični luzerji, ki lastni državi nič ne koristite ampak ji samo jemljete in vsi svet bi moral biti odprt za vse in če jaz čutim da mi je hudo za ljudi se lahko zakone krši. Vsi ste ruknjeni v glavo. In vsi svet v pogubo peljete. Ekstremistične budale z nula logike. Najbolj smešno je da en drugega kurcate. Pa ste vsi isto glupi. Samo vsak v svojo smer.
bolan, 19.05.2023 ob 13:23
Kaj ste ljudje bolani. Poleg gluposti. Polni sovraštva do stvari ki jih sploh očitno ne razumete. Črni bodo delali v trgovinah? Ja že delajo. In kaj sedaj? Boš ti kaj manj socialne dobilo če bo en črn davke plačeval? Gnoj zaplankani. Kaj za en luzer moraš to bit da si za dosežek šteješ da si bel na svet privekal.
Vsak ima pravico v naši državi za azil zaprosit. Tako je po zakonu. Ker imate tako radi zakone. Proti zakonu je tudi diskriminacija na podlagi nacionalnosti in barve kože in še marsičesa. Teh zakonov nimate tako radi a ne? Ko jim je odobren lahko ostanejo, če jim ni se jih po zakonu deportira. Vsak z možgani to razume in podpira. To so naši zakoni. Tu se pa vsi odločate na podlagi vaših čustev. Noben na podlagi dejstev in pameti. Obe strani. Bolani in glupi ste vsi. Vsi rasistični, nacionalistični luzerji, ki lastni državi nič ne koristite ampak ji samo jemljete in vsi svet bi moral biti odprt za vse in če jaz čutim da mi je hudo za ljudi se lahko zakone krši. Vsi ste ruknjeni v glavo. In vsi svet v pogubo peljete. Ekstremistične budale z nula logike. Najbolj smešno je da en drugega kurcate. Pa ste vsi isto glupi. Samo vsak v svojo smer.
Sicer hodim delat in nikoli nisem prejemal socialne. Mi pa ni všeč, ko moram v svoji lastni državi, kjer je uradni jezik slovenščina, govoriti angleško, pa še da bi se učil rusko, ukrajinsko, bosansko, srbsko, hrvaško in kar je še tega. Ne razumeš, kam plovemo. In ti verjetno nikoli ne bo jasno.
očitno so obtičali, 19.05.2023 ob 13:26
Sicer hodim delat in nikoli nisem prejemal socialne. Mi pa ni všeč, ko moram v svoji lastni državi, kjer je uradni jezik slovenščina, govoriti angleško, pa še da bi se učil rusko, ukrajinsko, bosansko, srbsko, hrvaško in kar je še tega. Ne razumeš, kam plovemo. In ti verjetno nikoli ne bo jasno.
Kje točno pa moraš v sloveniji govoriti v tujih jezikih? Ker meni se to še nikoli ni zgodilo. Povsod v sloveniji govorim slovensko. No razen v službi večino časa :).
Heri, 19.05.2023 ob 14:16
bolan
a delaš v azilnih domovih, da ne govoriš slovensko,ko delaš? Iščeš zveze za dilanje, kaj?
Taki,kot ste ti,cuzate vse,ki delajo in nimate blage veze z resničnostjo . Si Rog? Metelkova ostanek?
Si ena neumna žalost, če še ne veš.
🙂
Ne delam v it podjetju. Večino časa v angleškem jeziku, ker pač delamo s tujino in neslovenskimi proizvodi. O tem kdo ne vidi in zaznava sveta okoli sebe bi se pa dalo s tabo razpravljati ja :). Očitno si zelo razgledane sorte. Pa očitno povsod (na banki, pošti, v trgovini, gostilni….) z vami govorijo v nekih tujih jezikih. Zanimivo se meni to v sloveniji res še ni zgodilo.
Ok, praviš, da delaš v IT. Dobro.
Ampak, povej, koliko “političnih” migrantov pa dela v tvojem fohu? V tvojem podjetju? Namreč, saj so sami inženirji, ne? Tudi z doktorskimi naslovi. Mi lahko zaupaš to informacijo,prosim?
Pa še to- kje si ti predstavljaš te ljudi ,če vsi dobijo azil ( predvsem iz držav, od koder ni političnega razloga za beg) čez pol leta? Eno leto? Čez deset let? Si jih pripravljen preživljati z delom svoje plače?
Nikoli slišal za “no go” cone po Franciji, Belgiji, Nemčiji? Kaj misliš, kdo hara tam? Prav tisti, ki so jih neumni ali škodoželjni (se ne ve) levičarji privlekli v države in dali v preživljanje ostalim. Še danes sisajo vse možne denarčke od davkoplačevalcev, obenem pa furajo kriminalne centre,od koder se zadeva širi na vedno širše območje. Da bi kak “domorodec” smel stopiti v te četrti? Ki so jih zgradili ? Pozabi, še policija si ne upa.
Torej, kaj praviš?
Heri, 19.05.2023 ob 14:33
Ok, praviš, da delaš v IT. Dobro.
Ampak, povej, koliko “političnih” migrantov pa dela v tvojem fohu? V tvojem podjetju? Namreč, saj so sami inženirji, ne? Tudi z doktorskimi naslovi. Mi lahko zaupaš to informacijo,prosim?
Pa še to- kje si ti predstavljaš te ljudi ,če vsi dobijo azil ( predvsem iz držav, od koder ni političnega razloga za beg) čez pol leta? Eno leto? Čez deset let? Si jih pripravljen preživljati z delom svoje plače?
Nikoli slišal za “no go” cone po Franciji, Belgiji, Nemčiji? Kaj misliš, kdo hara tam? Prav tisti, ki so jih neumni ali škodoželjni (se ne ve) levičarji privlekli v države in dali v preživljanje ostalim. Še danes sisajo vse možne denarčke od davkoplačevalcev, obenem pa furajo kriminalne centre,od koder se zadeva širi na vedno širše območje. Da bi kak “domorodec” smel stopiti v te četrti? Ki so jih zgradili ? Pozabi, še policija si ne upa.
Torej, kaj praviš?
Kje točno sem napisala da vsi rabijo dobiti azil? Napisala sem da imajo vsi pravico zaprositi za azil. Razumeš razliko? Tako je v zakonu. Odobri se pa takim, ki izpolnjujejo pogoje. Kar niti približno niso vsi. Ostale se deportira, kot je po zakonu. In ne noben migrant ne dela pri nas (tak ki je zaprosil za azil). Dela pa kar nekaj tujcev. Tudi zelo veliko slovencev, ki imajo čustvene izpade in se na podlagi le teh odločajo v življenju pri nas ne dela. Smo v večini bolj logične sorte ljudje. Saj veš da diploma iz recimo Sirije pri nas nič kaj dosti ne pomaga a ne? In ja vem za take konce po tujih državah. In mi je čisto jasno kako je do tega prišlo oz. se poslabšalo. Ker taki konci so vedno bili, samo v manjšem obsegu. S tem da se je držalo zakonov pač ne. Še manj se bo to rešilo z takimi čustvenimi izlivi in sovraštvom. Za te stvari imamo zakone. Zakaj se jih ne drži sta pa obe strani krivi. Ker ste ljudje ekstremisti, brez zmožnosti realnega razmišljanja. In radi za vse tujce krivite. Kaj imajo migrantje pri tem da se je ta kokoš priklenila? SO oni bebasti al ona? Pač so poizkusili priti v EU. Tako kot slovenci kam drugam probajo. Če so tu nelegalno in jim je zavrnjen azil gredo pač nazaj. Ne vem kaj je tu tako težko razumljivega. Če bi se držali zakonov tega sranja ne bi bilo. Še vedno mi ni pa nihče odgovoril kje v sloveniji ne govorijo slovensko s strankami – slovenci. Čisto logično vprašanje. Pa nobenega odgovora. Ker tudi branje vam ne gre najboljše. V sekundi si se odločil na podlagi svojih občutkov da sem eno zmedeno socialno vlečoče metelkarsko bitje, zato ker ti nekaj v mojem zapisu ni bilo všeč. Sploh ga nisi prebral. Sploh nisi prebral da ne zagovarjam to moteno žensko ampak ravno obratno. Ker vidiš samo kar želiš videti. In iščeš sovražnike. Tudi tam kjer jih ni. Da filaš svoj bes. Nobene racionalnosti, resnične zaveze k tem da se zakonodaja upošteva….samo čustveni izpadi. In zaradi takih ljudi, ki niste zmožni svojih čustev obvladovati in ki niste zmožni resničnih pogovorov in slišati ostalih smo kjer smo. Ker vsi samo bevskate, nihče ne posluša. Še manj razmišlja logično, ne pa na podlagi kako oni čutijo.
bolan, 19.05.2023 ob 13:38
Kje točno pa moraš v sloveniji govoriti v tujih jezikih? Ker meni se to še nikoli ni zgodilo. Povsod v sloveniji govorim slovensko. No razen v službi večino časa :).
Pa na ulici, kje še slišiš slovensko besedo, po mestih že ne, sliši se vse samo slovenščina ne več, ćefurjad pričakuje da bomo govorili po njihovo, mladina slovensko skoraj ne zna več, govori se neka spakedranščina.
Ja, kje se govori neslovensko? V Ljubljani, seveda. Pojdi kdajv trgovino, pa boš videla. Zakaj mora prodajalka govoriti angleško, znati rusko, ukrajinsko, srbsko, hrvaško, bosansko, albansko? A naj se kretnje uči? Jaz bi takega, ki ne zna slovensko, poslala nazaj tja, od koder je prišel. Pa nisem nikakršen ..fob, ampak samo eno in edino zahtevam, da se v Sloveniji govori slovensko.
Anonimno294, 19.05.2023 ob 15:47
Pa na ulici, kje še slišiš slovensko besedo, po mestih že ne, sliši se vse samo slovenščina ne več, ćefurjad pričakuje da bomo govorili po njihovo, mladina slovensko skoraj ne zna več, govori se neka spakedranščina.
Živim v centru ljubljane. In povsod govorim slovensko. V vseh trgovinah, na tržnici, pošti, banki….povsod. Na ulicah pa ljudje govorijo tudi druge jezike da. Vedno so jih. Jaz ko sem v tujini tudi po slovensko s svojim slovenskim sopotnikom govorim. Nisem vedela da ni zaželjeno :). Otroci ne govorijo slovensko ampak neko spakedranščino? Ja migrantje so tudi za to krivi da. Oni jih vzgajajo in učijo jezika. Ne čudoviti starši, ki po tem forumu sodeč obvladajo slovenski jezik in vse z njim povezano. Ne vem kaj točno pričakujete od podmladka ljudi, ki niti velikih začetnic ne znajo uporabljat in pišejo kot da bi bili pod dozo. Gdo jih je to naučil?