Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Nataša Sukić preprečila deportacijo dveh migrantov.

Nataša Sukić preprečila deportacijo dveh migrantov.

Odgovor na objavo uporabnika
očitno so obtičali, 19.05.2023 ob 16:13

Ja, kje se govori neslovensko? V Ljubljani, seveda. Pojdi kdajv trgovino, pa boš videla. Zakaj mora prodajalka govoriti angleško, znati rusko, ukrajinsko, srbsko, hrvaško, bosansko, albansko? A naj se kretnje uči? Jaz bi takega, ki ne zna slovensko, poslala nazaj tja, od koder je prišel. Pa nisem nikakršen ..fob, ampak samo eno in edino zahtevam, da se v Sloveniji govori slovensko.

Si že slišal za turiste? Ti v italiji italijansko govoriš? V austriji nemško? V franciji francosko? Si že sploh kdaj šel izven slovenskih meja? Ja logično da morajo ljudje v storitvenem sektorju govoriti več jezikov, vsaj angleško. Sploh v turističnih delih države, kar center ljubljane pač je. Ker nimamo zaprtih meja in lahko obiskovalci pridejo k nam in pustijo svoj denar pri nas. Bi pa rada videla prodajalko od katere zahtevajo znanje 5+ jezikov :). Pa razlog, zakaj te moti če se recimo prodajalka s tujci v angleščini pogovarja. Kako točno to vpliva na tvoje življenje? Si želela prodajati spominke turistom ali pa biti v strežbi v gostilni v centru, pa ne znaš jezika in so te zavrnili in sedaj bes stresaš na vse okoli sebe?

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 19.05.2023 ob 12:44

izsiljevanje…

Izsiljevanje koga ali kaj bi želela s tem izsiliti ?

Mu je odstopila svojo spalnico in bo z njim delila svoj dohodek?

Sramota za poslance, ministre in celotno vlado ter enako za sekretarje, da morajo svojo voljo uveljavljati na shodih in protestih namesto na svojih delovnih mestih.

Njihova naloga je ravno preprečevanje podobnih dogodkov.

Tako kot Sukičeva v zadnjem primeru vsi politiki kažejo svojo bedo osebnosti na raznih protestih in shodih.

Sram me je mojih kolegov. Nikoli nisem pričakoval da se bodo spustili tako nizko kot v tem mandatu. Kaj vse morajo postoriti, da se obdržijo na oblasti. Vse drugo samo to ne za kar so bili izvoljeni.

Sterati Sukićko iz Slovenije skupaj z ilegalci!

Migranta katera niso mogli deportirati na katera se je priklenila Nataša Sukić sta dobila status begunca v Sloveniji.

New Report

Close