Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Natečaj skupaj proti anticiganizmu

Natečaj skupaj proti anticiganizmu

. https://www.gov.si/novice/2024-11-05-javni-nagradni-natecaj-za-otroke-in-mlade-skupaj-proti-anticiganizmu/

Ta mesec je štartal natečaj, ki bo trajal do aprila. Vlada dela dobro ☝️

Bi pričakoval, da se državna banda zaveda, da niso otroci tisti na katerih “zelniku” raste nestrpnost do drugih ampak so odrasli tisti, ki jim dajejo takšne ideje. Nagrajevati otroke v tovrstnosti in jim sploh pošiljati v misli, da je kdo drug kaj drugega, kot človek je seveda neumno. Neumnosti pa je žal pričakovati vedno znova s strani banditske državotvornosti. Logike in zdravega razuma in morale vsekakor ni tam kjer bi jo človek najbolj potreboval.

Banda zločincev na državni strani, če bi ji že podal nasvet bi lahko sprejela dejstvo, da nestrpnost je treba izkoreninjati pri odraslih, kar pa posledično se prenese na otroke. Ne pa, da se otroke podkupuje, da bi delali zoper nestrpnost med tem ko je pri odraslih nestrpnost v širitvi in povečanem številu.

Očitno državna banda ima glavo in logiko obrnjeno, kot ponavadi in ne pozna realnosti dogajanja, ki kaže, da otroci ponavljajo za odraslimi in ne obratno.

Tako namesto, da bi nagradili odrasle za tovrstno početje, ki bi zmanjševalo nestrpnost se kot kaže lotevate napačne strani. Odrasli sestavljajo aktivno , oblikovano in izakazujočo družbo in ne otroci. Otroci so ogledalo odraslih. Zapišite si to v svoje neumnosti in omilite neumnost, ker vas je težko prenašati državno bando kretensko!

Jebem jim anticiganizem!

Kjer koli ciganarji delajo zgago, ne razumejo nobenega drugega jezika, kot nazaj jih nabutat, da mir dajo.

Tale anticiganizem je še eno ROPANJE davkoplačevaskega denarja.

Predlagam, da se vsi poserjete in poščijete na tale anticiganizem

Za anticiganizem bodo sami največ naredili s tem, da se prilagodijo družbi, v kateri živijo in jih futra. Nehajo naj zganjat kriminal in nasilje, plačevati vse, kar plačujemo ostali, se držati ostalih pravil, začeti delati, pošiljati otroke v šole. Nihče ni nestrpen do prekmurskih Ciganov oziroma Romov, zgago dela le dolenjska zalega.

Odgovor na objavo uporabnika
Sami, 11.11.2024 ob 17:02

Za anticiganizem bodo sami največ naredili s tem, da se prilagodijo družbi, v kateri živijo in jih futra. Nehajo naj zganjat kriminal in nasilje, plačevati vse, kar plačujemo ostali, se držati ostalih pravil, začeti delati, pošiljati otroke v šole. Nihče ni nestrpen do prekmurskih Ciganov oziroma Romov, zgago dela le dolenjska zalega.

Zakaj bi se dokaj svoboden narod odločal sužnjiti tvojim oblastem? Misliš, da, če si ti brez hrbtenice vesti in lastnega jaza, da se morajo tudi vsi drugi odpovedati samemu sebi in se podjarmiti državni bandi in delu večjega naroda, ki se kaže neumen? Romi, cigani vsaj kažejo nekaj svobode, vi pa kličete vse k nesvobodi in da se podredijo tej.

Seveda pa ni nič narobe, če se romom,ki se obnašajo zločinsko stopi na prste, kot velja tudi za vse druge.

Anonimnycxcyx je povedal resnično plat “anticiganizma”, Slovenci sovražijo cigane, ker ti lahko počno karkoli, vlečejo socialne pomoči, terorizirajo domačine z blagoslovom državne oblasti. Slovenci seveda pozabljajo, da so to oblast sami izvolili zadnjih 30 let.

Omojbog resno?? Anticiganizem.? Kot da so nasi otroci krivi za stanje s cigani, ki je isto od nekdaj.. In izvor ni nasa mladina.

Deportirati

Kaj se mi tukaj gremo? Spet zatiranje Slovencev.

Kot da se konstantno usklajujemo s himno: Žive naj vsi narodi, samo Slovenski narod ne!!! Za Cigane, za Albance, Bosance, Makedonce, Srbe, muslimane, Bangladešce, Nepace, Afričane, …

Hlapčki so jezni na Cigane, ker oni imajo edini hrbtenico v tej državi. Huda zavist in sovraštvo je od upognjenega Slovenclja do svobodnega pokončnega Cigana.

S takimi stvari me država Slovenija, kot žrtev ciganskega nasilja žali!

Že kot otroka so me ciganje izsiljevali za denar in me ustrahovali. Z njimi sem imel težave vsaj 15 let. Če želiš slišati mojo celotno zgodbo glede ciganov mi piši na zasebno sporočilo preko Instagrama in ti pošljem povezavo do videa kjer vse povem. Na Instagramu me najdeš pod Tomaž Gorec.

Zakaj ne delim javno te svoje zgodbe? Zato, ker bi me jebali novinarji, država,… in najbrž tudi ciganje. Slednjih se še najmanj bojim, ker vem da so reve. Sem se velikokrat pretepal z njimi. In na koncu bil tudi kazensko ovaden za kar mi je grozilo dve leti zapora. To so razlogi, da javno ne objavim povezave do videa.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

New Report

Close