Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Nateg upokojencev št 2 to

Nateg upokojencev št 2 to

To je že sedaj resnica, glede zaslužka namreč, le na svoje mora.

Dejansko res, ampak samo zato, ker smo bili mi takrat mladi in nismo razumeli bistvenih dilem:=)

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

kaj nismo razumeli???

No,večina nas ni. eni so vedno vse razumeli.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

kakšnih bistvenih dilem, me res zanima???:)))

Zakaj le? Saj jih nisi imela.

pa me zanima kakšne dileme si mela ti!:)))

Tiste, o katerih se sprašuje vsak odraščajoči in misleči. O vzrokih in posledicah na splošno, o tem, zakaj ravno jaz, o pomenu biti, skratka, eksistencialne in pomembne stvari, v skladu s starostjo.

aha a to so dileme, no ja če jim ti praviš dileme ja pol pa so, zame so to bolj razmišljanja, dilema pomeni da o nečem dvomiš!:)))

Ko razmišljaš, tudi dvomiš. Iz dvoma se porodi razmišljanje, sicer samo pritrjuješ sebi ali drugim.

sedajle sem v dilemi, ali bi ti še razlagala ali ne, vidiš to je dilema!

lahko pa lepo razmišljam o tebi, kot o eni fajn punci, ki se morda celo poznava saj nisva v letih tako zelo narazen in Slovenija je majhna!:)))

Če si morska deklica, potem je tudi to možno.

ti si preveč belo usmerjena

New Report

Close