Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nategovanje lokalnega avtomehanika Dejan Osredkar Vrzdenec

Nategovanje lokalnega avtomehanika Dejan Osredkar Vrzdenec

Moj mehanik je trenutno na dopust in ustavil se pri lokalnem mehaniku AVTOTIM POPRAVILA VOZIL DEJAN OSREDKAR S.P. Vrzdenec
, ker mi je avto slabo deloval. Tam sem ga pustil in čez že par ur me je klical mehanik, da je zadeva urejena. Račun 55 evrov. Po 1 dnevu se je okvara vrnila, torej al mehanik nima pojma al pa me je nate*nil. V izogib vsem bodočim strankam priporočam obvoz. Vem, da me tam ne vidi nikol več. To je moja izkušnja, ne vem mogoče ima kdo drug pozitivno izkušnjo.

Če te je nategnil dobro, bi si to zapomnila!

Avto peljes nazaj in reklamiras.

Jaz bi peljal avtomobil nazaj, in povedal da ne deluje, ter da naj ti ga prav popravi, ali pa vrne nazaj denar. Sam zelo nerad vozim avto drugam kot na AMZS, ker so me podobni tiči v preteklosti velikokrat nategnili. Eden prav podobno kot tebe in ker mi ni izdal računa, sem ga nalašč prijavil na davčno, je šlo pa za za zelo podoben znesek oz. še celo malo višji.

Če imaš mehanika, ki mu lahko zaupaš, se ga drži. Poznam zgodbice o tem, da ti nekaj ne dela in je treba zamenjati del. Mehanik reče, da je zamenjal, dal novega in da stane toliko in toliko.
Kako pa veš, da ga je res zamenjal? Lahko mu sicer rečeš, da ti pokaže star del. Pa je bil ta del res na tvojem avtu?
Poznam tak primer, ko je nekdo zacahnal del, ki naj bi ga zamenjali, z nekim znakcem.
Ko je bilo popravilo kao končano, del zamenjan, je lastnik videl, da je še vedno nameščen isti del. Kako se je tisto razpletlo, ne vem. Sem pa kar skeptična do tega, pa niti slučajno niso vsi taki.

In kaj je storil, ko si še enkrat prišel k njemu, češ da napaka ni odpravljena?

Včasih je pri avtu tako, da ni mogoče iz prve s prstom pokazati, kaj je narobe. Poznam avtomehanike, ki morajo svoj lastni avto popravljati še enkrat, torej ne gre za to, da je ta tvoj mehanik nujno šarlatan in goljuf. Prav bi bilo, da bi najprej skušal razčistiti z njim, preden ga obiraš po internetu.

Se popolnoma strinjam. Nekatera napaka se lahko pokaže naknadno. V tvojrm primeru odpelješ avto nazaj in bosta stvar uredila. Javno pluvanje pa ni na mestu upam, da dobiš plačilni nalog.

Tole pisatelj je pa čista barabija edino pošteno je odpeljati nazaj in povedati da je spet zanic in moški ki je že kdaj imel avto in ga servisiral tudi slučajno ne bi pisal take.Čist namerno blatenje in osiranje, do sedaj.Še sam je avtomehanik jezen če se nekaj zaloni in šizi ne pa da ga slabonamernež še osira.

Pravih barab ti pisatelj človek tvoje vrste še poimenu omeniti ne upa,pa tudi moderator bi izbrisal,kadar se pa delovne ljudi osira pa pusti da mu smrdi drek na delovni mizi, pa saj je najbrž že smradu iz lastne riti vajen.

že to, da mi je računal brez računa je zrelo za DURS.

Ti bolj figo verjamem,ker donscse težko dobi mojstra,ki stranki ki jo prvič vidi ne da računa.Se lahko zmišljuješ kar hočeš tukaj gor od tega da si šolo bil pri njem do tega da ti ni računa izstavil.
Dragi bedak, avto mejahanicarji so delavska klasa,ki Gara za evre, niso neki izobraženci, ki pod mizo tržijo od letalne do nelegalne dobe.
Ti tudi noben pošten človek verjel ne bo, samo žališ delovno rajo
Pa tudi intelekta višjega od stare fovšljive babe,ki že dvajset let težko okrog hodi ne premoreš!
Furs dragi bedak,se pa kvečjemu sramuje opravkov na Monu-u,če bi na vsak način že rad nekaj kako špecal.

Fovšija je grda nerodna velika pizdarija!!!!!To bo to.

Jaz imam izkusnje, da tezko dobis mehanika, ki da racun. Sploh pri kaksnih manjsih delavnicah, je to stalna praksa.

Pozdravljam jezne in okoli prenesene voznike vozil.
Zelo do dobra poznam delo fušarjev.
Ravno sem se vrnil od mehanika po predhodnem dogovoru, da želim le original del za Audi A6, 3.0 Tdi kateri mi je tudi obvestil o ceni nabave materiala in sem se strinjal.
Poglej ga zlomka ne ugradil mi je obnovljeni del!
Vrnem se ves jezen nazaj njegov zagovor, da tudi on mora preživet! Halooo? Jaz delam od jutra do večera za 1200 eur. On brez računa brez koncesij pa drpne za 500 eur?
Zakaj zato ker dobi v Bartogu rabat 40 in plus delo 35 eur!
Zato tisti ki pišete, da mehaniki ne zaslužijo raje ne berite tega.
Lahko pa si izmenjam mail in stopim z njim v kontakt noben problem.
Fušarjev pa tudi nočem malo slišat kaj, da jih vidim.
Povem, da težje preživi pooblaščeni serviser za Audi.
Zakaj?
Plačilo koncesij, obvezni nakup orodja kljub neuporabe, velik del režije, rezerva garancij….
Fušarji kot župniki polne riti…
Pri fušarju neoriginalni deli z krajšo dobo delovanja, brez garancij, jutri ga ni več…..
Upam reči več je slabih fušarjev kot dobrih.
Pa prijetno branje želim in pizdakanje.
Lahko vas pa osebno spoznam tiste, ki se močno nestrinjajo.
Preverimo vse premičnine in nepremičnine in znesek na Trr računih če je res tako transparentno!
Ker sem že v poznih srednjih letih nimam kaj izgubit in sem bil pri mnogih pooblaščenih servisih.
Bom spisal podatke vseh fušarjev in tudi pooblaščencev katerih se jaz ne bom več oglasil pri njih in mislim, da tudi vi ne!
Ali se vam tresejo hlače?
Marjan

Napiši seznam fušarjev okoli Lj., da bomo vsaj vedeli, kje lahko ceneje popravimo svoje jeklene konjičke.
Seznama pooblaščenih servisov ne potrebujemo, ker so zaradi računov predragi!!

New Report

Close