Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Natepavanje v rit

Natepavanje v rit

Pozdravljeni,
imam en problem pa ne vem, akko bi se ga znebila. Namreč moj fant zelo rat natepava analno. Ker pa ima za moje pojme predolgega, me boli, ko ga do jajc zarije v rito. Sva probala že z dosti lubrikanta in počasi, pa ni šel do konca, ampak boli… Kaj ve naredite da je analc fantastičen?

Marija, pazi se zdaj, te bodo napadli nasprotniki analnega seksa in tvojega fanta proglasili za pedra.

ali ti paše analni sex ali ga prakticiraš samo zaradi njega

Tudi mene je bolelo, pa sem zadevo rešila z navadnim jedilnim oljem. Zdaj me lahko poriva tri ure skupaj, če hoče.

Jaz sem si pa rinček namazala z navadno domačo svinsko mastjo. Tako njegov lulek potem ni smrdel po mojem dreku ampak po domačih ocvirkih. njami.

Moje izkušnje so sledeče:
Jaz sem se prejšnji dan najedla pekočih feferonov in potem je mene po ritnem seksu rit pekla njega pa lulek. Sem si morala potem rit namazat s hermeliko, ker si še prdnit nisem upala. On je moral pa tiča tri dni s kamiličnem čajem prat.

Jaz, ko sem ga prvič v rit fasala, sem mislila, da se je tip zmotil. Zato, sem se mu hitro snela in z roko naštelala njegovega tiča nazaj v piškolo. Pa mi ga je potem spet v rit zapeljal, da sem kar belo z očmi pogledala in globoko zastokala. Ko je tip videl, da mi to ni prav nič všeč, se je potem kar nekaj nevednega delal in gledal stran skoz okno, kot gledajo stran pasjeljubci kadar njihov pes serje na sosedovem dvorišču. Jer kar nekaj blefiral in se mangupa delal.

Ko je pa moj fant prvič mene v rit, sem pa mislila, da sem pozabila it na veliko potrebo in da imam spet zapeko in trdo blato. Šele, ko sem šla potem z roko in prsti potipat, sem “videla” kam pes taco moli.

ampak folk ste bolani res bolani….ženska sprašuje resno vi se pa norca delate

Naj ga ne rine do konca, če ima predolgega. Finta dobrega analca ni porivanje do jajc in prevelika bolečina… 😉

Mene je moj bivši enkrat v rit in potem se nisva cel mesec pogovarjala.
Ko sva se po treh letih skupnega življenja (trpljenja) končno ločila, se je izkazalo, da je moj bivši gej. Zdaj živi s partnerjem in se zavzema za poroke istospolnih.

Jah, pač nisi imela sreče…
Ampak to še ne pomeni, da je vsak gej, ki bi žensko poseksal tudi analno…
Zakaj pa se potem nista cel mesec pogovarjala? …ker ti je bilo gnusno? …ker te je bolelo pa ni nehal? …zaradi tvojih predsodkov?

saj se boš navadila

Ful komplicirate! Moja reče, daj me v rit in stvar zrelizirava. Nič gumice, nič lubrikanta, kar lepo gre.

Ne bom tukaj napadla avtorice, pa vendar mi ni jasno, kako lahko nekatere sploh uživajo v analnem seksu? Ženska tam nima nič takega, kar bi ji lahko spodbudilo prijetne dražljaje… Živčni končiči so, ampak jaz čutim le hudo bolečino. I don’t get it. Sorry. Pa da me ne boste imeli za zavrto. Sem poskusila parkrat, partner je bil nežen in vse, pa še lubrikant je uporabil, pa nisem čutila drugega kot bolečino.

Moški ima tam vsaj prostato, ki mu nudi neke “prijetne” dražljaje. Ženska nima nič, kot le luknjo za iztrebljanje blata. Vem pa, da moški v to luknjo zelo radi porivajo, ker domnevno bolj stisne njihov spolni ud. Samo ob tem se vprašam, kako razvlečene vagine morajo imeti njihove ženske, da ko porivajo v njih, več nič ne čutijo, ali pa imajo ti moški preveliko orodje. Eno od tega je.

Tudi drugi minusi anale so. Prej se okužiš s kakšno izmed spolno nalezljivih bolezni, saj te praktično hitreje vstopijo v krvni obtok, kot pa pri vaginalnem odnosu. Povzroči lahko tudi raka danke, razne poškodbe črevesja, celo raztrganine danke, ob anusu pa razjede in bulice.

Ne vem za ostale. Meni je zdravje na prvem mestu, žal mi je pa za tiste, ki jim lastni seksualni užitki več pomenijo, kot pa partnerjevo zdravje.

Point je, da ti je fajn. Ce tebi ni fajn, potem ne delat tega. Ena frendica je rekla, da ji je fajn pogoltnit spermo in to dela vedno, druga frendica je rekla, da ji ni fajn in tega ne dela.

Tebi ni fajn in tega ne delas. Ali pa nista pravilno pristopila. Ker je zelo lahko napacno pristopit, se mi zdi, da je skoraj sigurno v tem vzrok. Ni dovolj, da si da tip nekaj malega lubrikanta gor in nezno zarine notri. Ne bo slo brez bolecin, razen ce je rita ze navajena tega.
Ko pa naredis pravilno, je pa zelo fajn, tudi ce nimas prostate. Sej tut pri tipih ni vse v prostati. V resnici je kar tezko pravilno stimulirat prostato. Uzitek pride se od cesa drugega.

Ko sem bivso prvic v rit (oz. ce sem natancen, ona se je sama nasadila gor z anusom), ji je prislo v eni minutki, in to tko mocno, da sem mislu, da se bo onesvestla od ekstaze.

Meni pomaga, če uporabim malo večji analni čep, da se mi rit dovolj razširi. Ker vidim, da ima ta problem res veliko ljudi, sem naredila tudi izjemno lep guide za začetnike na www.fukajvrit.com . Zraven guide-a dobite še izjemno lep steklen analni čep, kateri je dovolj širok, da po njem penis zdrsi notri popolnoma enostavno. Pa seveda silikonski lubrikant, ki ostane lepo viskozen več ur.

To sta moja dva centa 🙂

Meni pomaga, če uporabim malo večji analni čep, da se mi rit dovolj razširi. Ker vidim, da ima ta problem res veliko ljudi, sem naredila tudi izjemno lep guide za začetnike na www.fukajvrit.com .

Zraven guide-a dobite še izjemno lep steklen analni čep, kateri je dovolj širok, da po njem penis zdrsi notri popolnoma enostavno. Pa seveda silikonski lubrikant, ki ostane lepo viskozen več ur.

To sta moja dva centa 🙂

Čista marketinška fora aja in tisti komentarji sem podobne že druglje bral NE HVALA

Ahahahahahaha, bravo, čestitam za tržno nišo in lupljenje naivnežev :)))))))

Analni sex obožujem od 16 leta.Stara sem 38 let in vam po resnici povem,da si ne predstavljam sexa brez analca.

izgleda da kdo obožuje,dejansko uživa.

Odgovor na objavo uporabnika
Bernardka, 04.05.2015 ob 10:28

Jaz, ko sem ga prvič v rit fasala, sem mislila, da se je tip zmotil. Zato, sem se mu hitro snela in z roko naštelala njegovega tiča nazaj v piškolo. Pa mi ga je potem spet v rit zapeljal, da sem kar belo z očmi pogledala in globoko zastokala. Ko je tip videl, da mi to ni prav nič všeč, se je potem kar nekaj nevednega delal in gledal stran skoz okno, kot gledajo stran pasjeljubci kadar njihov pes serje na sosedovem dvorišču. Jer kar nekaj blefiral in se mangupa delal.

A ti je pasalo zelo?

Jaz sem 3x probala.. Nic kaj, ampak ko sem probala cetrtic.. Zaj pa obozujem. Dovolj lhbrikanta in itak analni cepek prej

jaz imam mokro češpljo

New Report

Close