Natepavanje v rit
kako lahko nekatere uživajo v analnem sexu?!?..res?!?..kako lahko nekateri uživajo v zrezkih,nekateri pa mesa vidit ne morjo?!?..kakšno butasto vprašanje!!!!..pa ja,si zadrta 300 na uro!!!!…kot ženska,bi lahko vedla,da nekaterim paše,nekaterim ne,nekatere doživijo orgazem,nekatere ga nikoli ne bodo!!!!
V čem je point, 28.02.2019 ob 15:12
Ne bom tukaj napadla avtorice, pa vendar mi ni jasno, kako lahko nekatere sploh uživajo v analnem seksu? Ženska tam nima nič takega, kar bi ji lahko spodbudilo prijetne dražljaje… Živčni končiči so, ampak jaz čutim le hudo bolečino. I don’t get it. Sorry. Pa da me ne boste imeli za zavrto. Sem poskusila parkrat, partner je bil nežen in vse, pa še lubrikant je uporabil, pa nisem čutila drugega kot bolečino.
Moški ima tam vsaj prostato, ki mu nudi neke “prijetne” dražljaje. Ženska nima nič, kot le luknjo za iztrebljanje blata. Vem pa, da moški v to luknjo zelo radi porivajo, ker domnevno bolj stisne njihov spolni ud. Samo ob tem se vprašam, kako razvlečene vagine morajo imeti njihove ženske, da ko porivajo v njih, več nič ne čutijo, ali pa imajo ti moški preveliko orodje. Eno od tega je.
Tudi drugi minusi anale so. Prej se okužiš s kakšno izmed spolno nalezljivih bolezni, saj te praktično hitreje vstopijo v krvni obtok, kot pa pri vaginalnem odnosu. Povzroči lahko tudi raka danke, razne poškodbe črevesja, celo raztrganine danke, ob anusu pa razjede in bulice.
Ne vem za ostale. Meni je zdravje na prvem mestu, žal mi je pa za tiste, ki jim lastni seksualni užitki več pomenijo, kot pa partnerjevo zdravje.
KAj pri piz…. se sploh oglašaš pa nekaj modrujes si pac svetnica ce sama v to verjameš jaz pa vem da imas ogromno masla na glavi