Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Natepavanje v rit

Natepavanje v rit

Porednica🤩 ko slisim reci punco analni cep se mi zmesa

kako lahko nekatere uživajo v analnem sexu?!?..res?!?..kako lahko nekateri uživajo v zrezkih,nekateri pa mesa vidit ne morjo?!?..kakšno butasto vprašanje!!!!..pa ja,si zadrta 300 na uro!!!!…kot ženska,bi lahko vedla,da nekaterim paše,nekaterim ne,nekatere doživijo orgazem,nekatere ga nikoli ne bodo!!!!

kje si,da te pridem nažgat…

Ne verjamem… dokaži😁

Nekatere ženske uživajo v analnem seksu, čeprav na začetku so se upirale.

bolano

Moja pa kr uživa, sploh če ji pred analcem dobro češpljo postelam, nič lubrikanta, ko je moker od češpljice, zdrsne počasi medtem ko ona stoka od užitka. Po moje ne bi tega delala če ji nebi bilo všeč. Pa nisem gay moški me ne privlačijo 😂

Žena, doživi analni orgazem tudi brez draženja klitorisa. Samo komunikacija je pomembna, da veš kera poza ji najbolj ustreza.

Tiste ki nimate predsodke glede analnega seksa, koliko pogosto seksate v rito? Ali vam tudi paše?

Jaz namažem ženino luknjo z olivnim oljem in ji ga nabijam do jajc, kot bi ti rekla, prasica uživa ko sto mater…je res poseben občutek ko ji nabijem velikana do konca v rito…še filmček sva posnela

Odgovor na objavo uporabnika
potrebnež706, 24.07.2022 ob 10:59

Tiste ki nimate predsodke glede analnega seksa, koliko pogosto seksate v rito? Ali vam tudi paše?

1x na teden

Moja pa ne da v rito…:-(.

Pa ni panike. Če ji ne paše, pač ne. Sem pa pred njo imel priliko, da ga tudi tja vtaknem. Toliko, da sem potešil radovednost in zdaj ne sitnarim več.

Kupi si analni čep, ki je nenek premeru korenjaka, pa potem …..

Jaz bi te tudi v rit nategnil , fo koca ni ti ga porinil, da bi fajn začutila..zakaj pa ne!

Jaz ga fukfrendici  dam v rito ,ker si želi . Sam za mene ni nič posebnega in ni želje po tem. Rajši ga dam v luliko.

Streniraj si anus.Kupi si različne nalane čepke in treniraj.naj ti tudi fant pomaga.Takrat ko še ni bilo toliko različnih analnih čepkov mi je moj maser vedno ko sem bila pri njemu zmasiral in razztegoval tudi anus s pripomočki.

Ahahhahh,maser ti je zmasiral in raztegnil anus? Ahahahahhh dobra

zmedavglavi, 11.10.2024 ob 11:37

Ahahhahh,maser ti je zmasiral in raztegnil anus? Ahahahahhh dobra

Sexologinja, 11.10.2024 ob 16:16

Na only fans imaš ogromno videjev kako si raztegnit anus.

V čem je point, 28.02.2019 ob 15:12

Ne bom tukaj napadla avtorice, pa vendar mi ni jasno, kako lahko nekatere sploh uživajo v analnem seksu? Ženska tam nima nič takega, kar bi ji lahko spodbudilo prijetne dražljaje… Živčni končiči so, ampak jaz čutim le hudo bolečino. I don’t get it. Sorry. Pa da me ne boste imeli za zavrto. Sem poskusila parkrat, partner je bil nežen in vse, pa še lubrikant je uporabil, pa nisem čutila drugega kot bolečino.

Moški ima tam vsaj prostato, ki mu nudi neke “prijetne” dražljaje. Ženska nima nič, kot le luknjo za iztrebljanje blata. Vem pa, da moški v to luknjo zelo radi porivajo, ker domnevno bolj stisne njihov spolni ud. Samo ob tem se vprašam, kako razvlečene vagine morajo imeti njihove ženske, da ko porivajo v njih, več nič ne čutijo, ali pa imajo ti moški preveliko orodje. Eno od tega je.

Tudi drugi minusi anale so. Prej se okužiš s kakšno izmed spolno nalezljivih bolezni, saj te praktično hitreje vstopijo v krvni obtok, kot pa pri vaginalnem odnosu. Povzroči lahko tudi raka danke, razne poškodbe črevesja, celo raztrganine danke, ob anusu pa razjede in bulice.

Ne vem za ostale. Meni je zdravje na prvem mestu, žal mi je pa za tiste, ki jim lastni seksualni užitki več pomenijo, kot pa partnerjevo zdravje.

KAj pri piz…. se sploh oglašaš pa nekaj modrujes si pac svetnica ce sama v to verjameš jaz pa vem da imas ogromno masla na glavi

Miki744…kamor pogledam, naletim na tvoj komentar.

Kaj te je tako razburilo v komentarju te V cem je point? …in komentar je iz 2019…

Pocasi tebi pride 😏😅😅😅

Tudi meni je vsec,ko je ženska za analo,paše

New Report

Close