Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Natsu Basho-Tokyo

Natsu Basho-Tokyo

Since!
to bi se moralo tebi dopast!
Mislim…jaz preprosto uživam zdaj na Eurosportu!
Te gore mesa in špeha se podijo po tistem ovalu…in en drugega poskušajo zrinit ven……in v ozadju publika cesarja Hirohita…..pa kaj to ni vrh blaženosti!!!????

In kar seveda mene ob tem najhuje drapne:Japonske babe mokrijo ob pogledu na te zvezdnike suma!!!!!!!!!

P.s:(1): Če kdo replicira na ta post………bo ziher moj prijatelj.
P.s:(2): Toliko plemenitosti,kot je v tem športu…je ni v nobenem drugem.

:)))))

Sp, a nimas danes nic za pokosit? 😉

Pa ne mislit… Ko res res res ni nic drugega po tv (ali pa je, pa malo potrpim, da dobim svojo “dozo cartanja”), tudi jaz kdaj te cudake pogledam :)). Pa si ne morem kaj, da si jih ne bi predstavljala, kako doma likajo in posodo pomivajo, hehehehe…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pejd fakat!!!
Je petek…pardon sobota!
😉

me ma da bi se zadrl banzaiiiiiiii, pa se šol z bnjimi tišat po ringu 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Jap. Sobota. Zvecer. 🙁

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Torej?
Ekšn!!!!!!
Ko boš 20 let starejša….se me boš spomnila,prmejdun!
😉

Hmmm… Ze skoraj verjamem da…

New Report

Close