Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nazaj na rjavo

Nazaj na rjavo

Skoraj eno leto je že, odkar mi je frizerka na moje sicer temno rjave lase prvič naredila blond pramena (z beljenjem). Sedaj sem že v glavnem po celi glavi blond, kar mi je sicer všeč, vendar se bojim, da se mi bodo lasje preveč uničili, če nadaljujem s tem, zato bi rada nazaj svojo barvo in počasi prenehala z barvanjem. Zanima me, če lahko uporabim katero od barv, ki jih prodajajo v drogerijah ali je bolje, če se ne igram sama? Kaj pa preliv? Hvala za vaš odgovor!

Odvisno kakšno blond barvo imaš. Vendar ti svetujem, da se res ne igraš sama, kajti na beljene pramene, zlasti če so zelo blond, če si boš izbrala nepravilno rjavo barvo, lahko prideš ven rahlo zelenkasta. Mislim, da bo frizerka bolje ocenila, kaj ti bo dala na lase, da bo barva v redu. Še nekaj, veliko strank si res želi nazaj na svojo barvo las, še zlasti, ker so letos modni naravni toni, vendar si kaj hitro postane dolgočasna. Dobro razmisli, če bi res v celoti rada nazaj na svojo barvo! Priporočam ti nekaj vmesnih faz barvanja: – lahko si najprej pobarvaš samo spodnji del na temno rjavo, zgoraj pa narediš poleg blond pramenov, zraven še temno rjave. Tako boš izgledala že rahlo temnejša, pa še bolj zanimivo bo za videti.
-lahko pa si narediš samo temnejše pramene po celi glavi, tudi tako boš izgledala temnejša.
Skratka vse je odvisno od domišljije tvoje frizerke ali frizerja.
Kar se tiče uničevanja las, boš morala, če še ne uporabljaš, začeti z intenzivno nego las s kvalitetnimi produkti. Dobiš jih največkrat pri frizerjih, ki prodajajo izdelke za nadaljnjo nego doma.
lp alenka

New Report

Close