NBA all star, glasujte za naša junaka, Dončića in Dragića, da bosta dobila NAJVEČ glasov!
https://www.google.si/search?sxsrf=ACYBGNR6opAFdyiS3TrnYMPdvu9YgSAKRg%3A1577600098718&ei=YkQIXuW9K-KwrgTEsLSYAQ&q=nba+all+star+vote&oq=nb&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.35i39l2j46i131i67j0i131j0i131i67l2j0i131l2.21672.22120..23163…2.0..0.127.243.0j2……0….1…….8..35i362i39j0.MCYZ4QaxcWM&authuser=0
Imamo tudi pet dni, ko bo vaš glas štel dvojno in sicer:
“Five “2-for-1 Days” will allow fans to have their votes count twice on Jan. 2, Jan. 3, Jan. 10, Jan. 16 and Jan. 20 through all voting platforms. All “2-for-1 Days” will be designated 12 a.m. – 11:59 p.m. ET.”
NA ZMAGO!
Veš kaj boš ti imel od tiste njegove usrane trojke?
Nižjo penzijo. Ko bodo njemu iz pokojninskega sklada, (kamor ni nikoli nič vplačal) dali 2 jurja, tebi pa po 40-letnemu vplačevanju 500 eur, rekoč da več ne morejo, ker ni denarja.
[/quote]
Seveda ne morejo, ker bodo Dončič in njemu podobni vse pobrali.
Dončić in Dragić naj nam bosta za vzor! Gremo vsi pustit resne službe in samo še košarko nabijat po igriščih. Bomo svetovna košarkaška velesila. Gremo trojke iz kota trenirat. Po moje bomo od dveh milijonov košarkarjev našli ven še vsaj kakih dvajset Dončićev in Dragićev. Potem pa že lahko sestavimo Dream team slovenski in potolčemo cel svet. Kaj se sploh drkamo v nekih firmah za minimalce? Vsi na košarkaška igrišča, tisto pizdo državo pa naj vrag odnese!
Nisem neka športna navdušenka, sploh ne za neke množične športe, mogoče sem Dončića gledala pol ure vse skupaj, a bom glasovala. Všeč mi je, če gre našim dobro in cenim njihov trud. Ne zamenjam z njihovimi milijoni. Ne bi se mi dalo od malega vsak dan ure in ure poditi za žogo v telovadnici, se voziti na tekme …
Ti nis normalen. meni 2 bosanca že ne bosta vzor. Sicer mi pa dol visi za to trapasto košarko
[/quote]
Foušija, a ne? Ker ta dva proizvajata visokotehnološke trojke na koš z visoko dodano vrednostjo, ki pomenijo znanstveni preboj človeške rase, ti pa delaš en nepotreben šiht za minimalca, ki ga sploh ni treba delat.
Foušija, a ne? Ker ta dva proizvajata visokotehnološke trojke na koš z visoko dodano vrednostjo, ki pomenijo znanstveni preboj človeške rase, ti pa delaš en nepotreben šiht za minimalca, ki ga sploh ni treba delat.
[/quote]
Ma kakšna foušija lepo te prosm! Zakaj za vraga bi se zanimala za to usrano košarko. Na živce mi pa gre, ker jih mediji dnevno izpostavljajo, dobr da še člank ne napišejo kako si rit na sekretu brišeta. Kot da sta neka vele super junaka, za eno fucking žogo skačeta, nista sveta rešila no!
HAHAHA ti se kr tolaži ja. K da je enmu dončiću mar za takega slovencla kot si ti. on za svojo rit špila, ne pa za slovenijo
[/quote]
Pa kaj je z vami? Briga mene za koga je njemu mar. Jaz mu privoščim, tud vsem ostalim. Tud tebi, če se kje trudiš in želiš uspet. Vsem privoščim boljše in lepše. A je mogoče s tem kej narobe?
HAHAHA ti se kr tolaži ja. K da je enmu dončiću mar za takega slovencla kot si ti. on za svojo rit špila, ne pa za slovenijo
[/quote]
Zgleda se bolj vi tolažite kaka bedne, neproduktivna življenja živite glede na to, da se boste vsak čas vneli od foušije. Kak patetik moraš biti, da greš pljuvat po 20 letnemu športniku, da debilizma, ki ga samo na MON zaslediš niti ne omenjam. Patetiki foušljivi..
Zgleda se bolj vi tolažite kaka bedne, neproduktivna življenja živite glede na to, da se boste vsak čas vneli od foušije. Kak patetik moraš biti, da greš pljuvat po 20 letnemu športniku, da debilizma, ki ga samo na MON zaslediš niti ne omenjam. Patetiki foušljivi..
[/quote]
Kaj imaš pa ti od življenja, da se z eno usrano košarko obremenjuješ? Si nam fouš, ker imamo svoja življenja brez glupe košarke?