Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne bom zmogla

Ne bom zmogla

Tako zelo ste v svojem komunajzarskem filmu, da se sploh ne zavedate, da pljuvate predvsem po tistih, ki že danes daleč največ prispevajo za vam tako milo socijalo.

Polna usta so vas socijalne države. Hkrati pa sami, tudi če niste neto prejemniki, prispevate eno bagatelo. Kar je tako zelo tipično za komunajzarje. Vse bi imeli, vse bi sebi in revnim (taksnim in drugacnim) nudili, le plačali ne bi. To bi naj eni drugi. In nikoli ni dovolj. Zato vam tudi povem, da bi vi le s tujim kurcem po koprivah. In ravno tistim, ki že danes v te namene prispevamo bistveno več kot vi grete komunajza.rski pizduni z velikimi nevoščljivimi očmi očitati sebičnost in kaj vem kaj že. Medtem ko je vaš prispevek omejen predvsem na deklarativno gobcanje in roka ven, davaj.

Sanje slovenskih Matkičev in Markotov so biti begunec, da bi brezdelno dobili tistih 270 EUR. Tisti, ki imajo več denarja ker garajo cele dneve, so jim denar dolžni odstopiti, saj je socialni čut znak razvitosti države.

Sicer jim je ta znesek omogočen že zdaj, ampak se bi jim bilo treba javljat na razne zavode, kar predstavlja prevelik napor :))))))))))

Te čist zastopim, o čem govoriš. Vendar pa, ni krivda le strani, katero omenjaš. Tudi sistem sam veliko prispeva k temu, potem je tu zgodovina in kultura naroda itn itn. Seveda pa nima smisla prelagati krivde sem in tja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

One spet piše nebuloze o tem kako so roparji iz leta 1256 krivi da je zdaj nekdo reven…

Jaz razumem DXa da če bi se mi ljubilo bi lahko mel 1.500€ na mesec garant, sem usposobljen, samo pač raje kot to imam roštilj z lenuhi in 6 piv povrh… komu na čast bom delal za več denarja, raje uživam, cilj lajfa je uživanje ne pa garanje

Kaj češ lepšega…

Edino kaj DX, to ni komunistično mišljenje, komunizem je bla dobra ideja, zmerjati Oneta s komunistom je dejansko žalitev za prave komuniste!

One je samo oportunist, on bi dajal beguncem, ampak ne od svoje plače ampak v imenu vseh davkoplačevalcev itd…. enako je tu.

Saj tale uravnilovka od vlade danes je lep primer sleparije na kubik spet….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

“če bi se mi ljubilo bi lahko mel 1.500€ na mesec garant, sem usposobljen”

Seveda bi imel garant. Tudi smučal bi kot Tina Maze, imel več denarja kot Gates, večje mišice kot Rock. Pa šah bi bolje igral kot Kasparov.

Valjda si usposobljen. Samo glih danes nisi razpoložen, k’nede. Edino, v čemer si res superioren, je verjetno goltanje piva in gojenje vampa do kolen.

a spet nisi bila nasajena, da si nataknjena ☺
a je pri tebi ravno obratno, da, če nisi nataknjena si nasajena ☺

Te čist zastopim, o čem govoriš. Vendar pa, ni krivda le strani, katero omenjaš. Tudi sistem sam veliko prispeva k temu, potem je tu zgodovina in kultura naroda itn itn. Seveda pa nima smisla prelagati krivde sem in tja.[/quote]
Ravno tega je treba. Da se o teh rečeh javno spregovori, identificira kaj in zakaj in neha iskati rešitve v prerazporejanjih, Zazreti se morate vase, individualno in kolektivno.

Jaz sem certificiran tehnolog in programer CNC strojev…. samo se mi pač ne da delat na hrupu in po (ne)sreči v treh izmenah…. sicer nisem programer v smislu na PCju ker pač risanja ne obvladam ampak bolj raw na stroju samem… samo mi pač ni treba in to ne delam 🙂

Zakaj bi delal dosti in težko za dobrega jurija € če pa lahko delam malo in počasi za dobrih 700€ neto 🙂 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, pri nas posebnega formalnega (šolskega) programa za operaterja nimamo. Tiorej, o 1.500 neto plače lahko kot “certificiran operater s tridnevnim tečajem”, ki nima pojma o programiranju v smislu CAD/CAM v Sloveniji le sanjaš. V centru države s celim kupom nadur in nočnimi lahko prilezeš mogoče do jurja in drobiž, v tvoji regiji bi pa imel malo nad minimalcem.

Znesek, ki ga omenjaš, bi lahko zaslužil le čez mejo, kar pa ti je spet nedosegljivo, saj ne znaš jezika, poleg tega tam rabijo delavce, ki delajo in ne bluzijo po spletu, česar si spet nesposoben.

Je pa lepo videt, kako deluje tvoja samotolažba in zgodbice, ki si jih pripoveduješ ob piksni pira, “kako si ti sposoben, samo razpoložen nisi”. Čez 30 let te bomo itak poslušali, kako si 40 let “delal” in zdaj imaš 100 € penzije. Grozna krivica.

Te čist zastopim, o čem govoriš. Vendar pa, ni krivda le strani, katero omenjaš. Tudi sistem sam veliko prispeva k temu, potem je tu zgodovina in kultura naroda itn itn. Seveda pa nima smisla prelagati krivde sem in tja.[/quote]
Ravno tega je treba. Da se o teh rečeh javno spregovori, identificira kaj in zakaj in neha iskati rešitve v prerazporejanjih, Zazreti se morate vase, individualno in kolektivno.[/quote]
TO!

Zje*eš cel sistem, se okoristiš na račun družbenega premoženja, pustiš za sabo maso revežev na sociani in jim vcepiš občutek krivde, da so si sami krivi, ker so se znašli v takem dr*ku…. Taki ljudje se potem ne puntajo, ker se kao nimajo proti komu.

Verjetno je potreben čas, da dovolj velika masa ljudi spozna, da so jih opeharili. Takrat jih nekaj obvisi, pokradeno se nacionalizira in spet začnemo od začetka….
Saj to se nam dogaja že celotno zgodovino le obdobja od uničenja do razcveta in nazaj so različno dolga.

Kot bi želel po blatu plavati hitreje, nekdo od zunaj pa bi te “opogumljal”, da se moraš zazreti vase, namesto da bentiš nad blatom. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Malo ste zamešali vrstni red, fantje.

Vsak delavec se lahko zbuni in razpištoli in zahteva višjo plačo. Niti za to ne potrebuje mase somišljenikov, ki bi jim krili hrbet med stavko. POGOJ za to je seveda, da je dejansko vreden več, kot ga trenutno plačajo. Dejstvo je, da neizobražen nekvalificiran delavec brez vseh znanj ni vreden skoraj nič. Ne kot oseba, ampak kot delavec – njegovo “delo” pač nima nikakršne vrednosti. In potem sledita dva problema: (1) če se firme želijo razvijati, potrebujejo sposobne produktivne ljudi in (2) slovenski delavci si raje zvrtajo luknjo v koleno, kot da bi se izobraževali, četudi jim firma plača (videno na lastne oči). Ko kadrovik delavca vpraša, kaj bo on doprinesel kot zaposleni, jih 99% samo debelo gleda, tudi visoko izobraženih. Ponavadi je odgovor “jst samo rabim službo”. V prevodu, oni samo rabijo denar. Takih delavcev žal nihče potrebuje.

Torej, preden pričakujete, da vam bo večja plača sama od sebe padla z neba na glavo, naredite nekaj, da boste imeli večjo vrednost. Kaj je za to potrebno, je menda jasno…

Ne bluzi lepolaska… 1.000 urni certifikat imam od zasebnega šolanja… saj vem da ti je to nedoumljivo ker vse kar si ti dosegla si dosegla z razširjanjem nog… tisto pa je res max 3 dni, toliko kolikor si pač uporabna 🙂

Kot pravim ne rabim tvojih nebuloz ko imam na mailu ponudbe za 1.500/mesec za junior operaterja malo severno od Graza… samo se mi ne da, saj vem nekaj kar pohlepnim nikoli ni jasno 🙂 ampak jaz raj pijem in se sončim pa igram PC pa kolesarim 🙂 Na koncu bomo vsi umrli

No, pa razloži, katera inštitucija pri nas izvaja 1.000 urni tečaj za CNC operaterja in je dejansko certificiran. Še najvišja stopnja poklicne kavalifikacije obsega le 140 ur. Me res zanima…

Ker 1.000 h za operaterja, ki ne zna programirat in delat z modelirniki je bulšit. Ravno tako kot tvoje nakladanje, ker grem stavit, da marsikaterega privatnika zdaj zanima, kako obsežen je katalog znanj, da je treba to znanje osvajat kar pol leta.

Da skrajšamo, Matkič…
1.000 ur si za priučitev porabil ti sam. Za priučitev, ne za certifikat. Ker certifikata nimaš. Kot si napisal na nekem drugem slovenskem forumu, po katerem se tudi hvališ, kako se vsi delodajalci tepejo zate. Kjer si tudi sam napisal, da je zate pri nas 3-izmensko delo z dodatki ca. jurja. Tudi tam so ti vsi bolj pridni fantje pojasnili, da si luzer.

Kolikor jaz poznam slovenske razmere, si teh 1.000 h pokuril v polletnem poskusnem delu, kar je običajna doba za operaterja. Ker ste ugotovili, da se ne ujemate, si odletel got knof od usranih gat. Ne glede na to, koliko se hvališ s ponudbami – delaš za minimalca, kar pomeni da si low bottom slovenske družbe.

-;))))

Zadovoljstvo se ne odmerja z višino plače. Glavno je zadovoljstvo. Si ti zadovoljna? Si figo.
Sploh pa tak stil življenja za samskega moškega, ki ni dopolnil niti 30, ni noben problem, ker je bolj ali manj naraven.

Če po tvoje Matkič ne ustreza nekim družbenim smernicam, tvoj očitek, potem si ti 2x pod Matkičem, čisto ‘zavožena’. +35 letnica, brez otrok, brez ustaljenega živjenja, brez družine, lajdrasta, občasni ‘stari’ poročeni/ločeni jeb*či.

Za razliko od tebe lahko moški v poznih 20-tih to še vse nadoknadi, ker ne pozna pojma biološka ura, torej nič ni zamudil. Če povzamem, si ti za takšne moške, mlajše 10 let od tebe – ‘stara obrabljena tetka’, ki te moški razen za seks ne bo povohal.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne rabim se zagovarjat pred luzerko ki ma čas tipkat in me iskat po vseh forumih… saj vem da me pogrešaš ampak to pa je patetično, in ne tudi tvoja replika ne bo nič pomagala… saj boš dobla počas šiht za vpoklic v Revoz še je malo časa, pa bo mir pol ko bo minimalac

Zdaj pa na pivo, ti pa fajn debatiraj tukaj sama s sabo…

Matjazko a tole tvojo repliko je napisal kak drug? 🙂 Kdo ti je ukradel identiteto lol

Zadovoljstvo je res relativno.
Ne poznam nikogar, ki bi bil zadovoljen ko:
– se ni sposoben osamosvojiti in ga še pri 30+ morajo preživljati starši,
– nima niti za položnice, kaj šele da bi si privoščil kakšen izlet, žur z družbo, kakršno koli aktivnost, ker vse to stane,
– ga vržejo iz vsake službe, ker se izkaže kot neprimeren kandidat,
– lahko dela samo na “levih” delovnih mestih, ki ne zahtevajo nikakršnega aganžmaja, še posebej ne intelektualnega,
– ga znanci in prijatelji odpišejo, ker menijo da je zguba, od nasprotnega spola ga pa le 2x/leto osvaja kakšna ob šanku, vsem ostalim se gravža.

Človek, je neuspešen v službi, medsebojnih razmerjih, ni fit, ni socialno aktiven. Niti enega področja si ne moreš zamisliti, kjer bi lahko rekel, da je Matkič uspešen. In ko nisi nikjer uspešen, tudi nisi zadovoljen, ne glede na to, kako se širokoustiš – ampak to je tudi tebi znano, kajne?

Tolažite se, kako boste pri nevem katerih letih nadoknadili. Pa ne boste. 45-letni moški so mladenkam privlačni le, ko so nadpovprečnega izgleda, statusa in intelektualne kapacitete. Ne izpolnjujete niti enega od teh kriterijev, kar pomeni, da boste pri 45-ih samo še eden izmed zanemarjenih slinastih dedcev, ki se močno precnjuje in v več kot 20 let aktivne delovne dobe ni dosegel popolnoma ničesar.

Ne rabim se zagovarjat pred luzerko ki ma čas tipkat in me iskat po vseh forumih… saj vem da me pogrešaš ampak to pa je patetično, in ne tudi tvoja replika ne bo nič pomagala… saj boš dobla počas šiht za vpoklic v Revoz še je malo časa, pa bo mir pol ko bo minimalac

Zdaj pa na pivo, ti pa fajn debatiraj tukaj sama s sabo…[/quote]
Ja revček, a nimaš časa? Le zakaj, moraš po kakšnem drugem forumu tipkat?
Če se tako hvališ, kako delodajalci po kolenih lazijo za tabo, ti bo pa menda še uspelo prepisat s tega famoznega dokumenta inštitucijo, ki je tvoj 1.000 urni certifikat izdala?

Razen če seveda (spet) ne NAKLADAŠ?

Lepolaska

No, saj, potem pa ne razpredaj in ne soli drugim pameti, če sama nisi zadovoljna. Če bi bila sama zadovolja, bi te drugi brigali.
Kritizerstvo ima vedno notranji zvod v lastnem nezadovoljstvu.
Niso ti drugi krivi, če mladeniči v primerjavo s tabo – ‘odsluženi babnici’, zadovoljni s pivcem za vikend, medtem ko tebe nič na svetu na zadovolji.

Kako je nekdo uspešen, imaš ti svoja merila, sva spet pri relativnosti, ki jo zgoraj omenjaš, hkrati pa vsiljuješ drugim svoje poglede in merila, ki bi naj bila absolutna.
Če je merilo uspešnosti zgolj denar in družbena moč, je bullshit, ker boš končala 2 m pod zemljo kot vsi ostali. S to razliko, da postajaš ti že sedaj resno zagrenjena, ker nimaš drugega posla kot se ukvarjati z drugimi (po forumih), medtem ko imajo tvoje vrtnice družine.

Če bi imela neke družinske obveznosti, se ne bi predrkavala na forumih z mladeniči, ki živijo svobodno kot ptičeki na vejici, zadovoljni s plačo in pivcem, medtem ko tebi 5 k ne bi bilo dovolj.

To ni nič drugega kot tipična zavist. Pri budistih velja, da je najbolj srečen človek, ki nima želja, ker ima potem avtomatsko vse. Cigani so veliko bolj zadovoljni, pa imajo zelo malo v materialnem smislu, pa še manj stresno živijo. Grebaštvo je le stres, obsedenost modernega človeka z materialnimi dobrinami, pa časa na koncu nimaš nič zase. Ampak ti tja ne spadaš, ker se ve, kako si ti poklicno napredovala preko ‘starih juncev’, ki si jim grela posteljo, ampak ti, ki se dejansko ‘zadevajo’ z delom, nimajo časa posedati po forumih in se bockati z vsakim, kakor ti. Tako da je zate največji adrenalinski presežek, da se v nedeljo zvečer prerekaš po forumih z anonimneži, ker niti deda nimaš ob sebi, kakor vsaka normalna ženska. Čestitke! 😀

Kaj bo 45-letnik mladenkam všeč, trapa, ko bo otroka peljal v šolo in ga bodo občudovale, kako vzoren očka je, da še njim naredi enega? 😀 Mislim, kje ti živiš…
Večina moških je zelo nezahtevnih, dovolj je, da ima doma lepo skuhano, normalen odnos s partnerko, kako pivce za vikend s kolegi, ne rabimo dosti, nezahtevna bitja.
Posebej pa samski moški v 20-tih pa res ne rabi dosti, skoraj nič. Če ima za sebe, je to dovolj, saj nima družine. Ti pa se samo ženi v tej blesavi potrošniški gonji, kjer te itak nič ne zadovolji. 😉

Luzerji ste si vedno štango držali :))) zato pa so nekdaj v prejšnjem sistemu cvetele gostilne s pivskimi bratci, da ste v zborčku rigali. Zdaj, ko imamo kapitalizem, pa luzerji nimave več za pivo, zato ste se preselili na forume.

Vaš status vam res blazno zavidam, še bolj pa ciganskega in njihovo “nepotrošniško srečo”. Nič me v življenju namreč ne bi bolj veselilo, kot biti prodana v zakon, rojevati pri 12-ih letih (in dalje po tekočem traku), ne videti šole od znotraj, biti izpostavljena nasilju in gola, bosa in noseča tacati po blatu. Nič čudnega, da je to zate sreča – edina družbena ureditev pri nas, kjer ti baba ne bi mogla pobegniti, ker je neizobražena, ne zna slovensko in še brez čevljev. Škoda, da pri nas za take usekance kot si ti ne poznamo prisilne kastracije.

Ne sprenevedaj se, če te ne bi čevelj žulil, se ne bi oglašala oz. odzivala na vsak prst, ki ti ga nekdo pokaže. Tudi se ne slepi, da si družinski človek, za otroke, ti nisi za družino, kako neki s tem pasjim laježem in neumnim obnašanjem, ker otrok rabi normalno mater, ki je nežna in sposobna dajati ljubezen, medtem ko si ti ‘zgonjena stara baba’, jalova z zanič rodili, ker se je plazilo svašta po tebi. Kastrirajo pa moške samo brkate možače, kot si ti, jaz imam ljubečo žensko ob sebi. 😉

Tebe ima lahko rado samo nekaj s 4-imi nogami.
In tvoja mati. Tudi tu je število nog pod vprašajem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close