Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne bom zmogla

Ne bom zmogla

Lepolaska, saj si ti tudi pogosto bila na vseh 4-eh, pa te verjetno noben moški ni zamenjal za kozo, ker te ni rabil brati kot mi tukaj. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ravno tega je treba. Da se o teh rečeh javno spregovori, identificira kaj in zakaj in neha iskati rešitve v prerazporejanjih, Zazreti se morate vase, individualno in kolektivno.[/quote]
TO!

Zje*eš cel sistem, se okoristiš na račun družbenega premoženja, pustiš za sabo maso revežev na sociani in jim vcepiš občutek krivde, da so si sami krivi, ker so se znašli v takem dr*ku…. Taki ljudje se potem ne puntajo, ker se kao nimajo proti komu.

Verjetno je potreben čas, da dovolj velika masa ljudi spozna, da so jih opeharili. Takrat jih nekaj obvisi, pokradeno se nacionalizira in spet začnemo od začetka….
Saj to se nam dogaja že celotno zgodovino le obdobja od uničenja do razcveta in nazaj so različno dolga.[/quote]
Ko je kladvo vse kar poznaš, v vsemu vidiš žebelj. Tako komun.ajzarji rešitev vsega vidite izključno v še več komunizma, nacionalizaciji in prerazporejanju. Pri čemer zgodovino, kolikor je sploh poznate, gladko malo ignorirate. Obnašate se kot verniki. Kar seveda tudi ste. Verujete v komunizem. Ki ne bi mogel biti bolj skregan s teorijo o evoluciji, ki je bojda razlog, da več ne živimo na drevesih.

Evo kaj bi lahko naredili. Po pravnih poteh prišli zadevi do dna in kaznovali konkretne osebe, male in velike, ki so se nakradle. Ter tako vplivali na obnašanje ljudi. Če to ne gre, pa si odkrito priznajte, da ste navadna banana država. A ste???

Če bi bilo narodu res do sprememb, bi s časom že pravi politiki splavali do političnega vrha. Ker pa ste v svoji osnovi sami komunaj.zarji, ki se palite na komunajzar.ske floskule, pa imate kar imate. Politični nepotizem in korupcijo na vseh nivojih brez vsakega občutka lastne odgovornosti.

Skratka, to kar se vam dogaja, od vrha do dna, je odraz (ne)kulture ‘nategni sistem kolikor se le da’. S tem, da je ‘sistem’ ne le država (socijala, davčna, …) ampak tudi šolstvo, zdravstvo, razmere v prometu, odnos med delodajalci in zaposlenimi, itd, itd. Opranoglave komunajz.arje pa moti predvsem to kar vam zbuja zavistnest. “Bogati” vam gredo v nos. Visoko produktivni “grebatorji”, po vaše. Plače ste jim že davno tega absurdno obdavčili. Sedaj bi jih še dodatno omejili. Uravnilovka?? Klasika. Logično, da vas potem zapuščajo. In le še bolj tonete. Potem pa si rečete, kar naj spizdijo, grebatorji, za vse so krivi. Kako ste si bogi, komunajzarji. Vas nikoli ne zanimajo dejstva, vzroki za posledice. Vas zanima le forsiranje vaše ideologije, vere v komunizem.

Prehod iz socializma v (kao) kapitalizem, ki to seveda nikoli ni bil, saj ste v osnovi ostali komunajzarji, pa je vseeno prinesel eno pozitivno spremembo. Čeprav se mnogim lenuhom, večini naroda, še kako kolca po starih “dobrih” časih. Namreč, konec je s pregovornim ‘ne morejo me tako malo plačati kot lahko jaz malo delam’. Zato pa odraz komunajzarske mentalitete in delovne (ne)kulture naroda ostaja prepričanje, da je bolje vegetirati na socijali kot delati za minimalca.

Zato trdim, da vam je razloge za stanje iskati v svoji “kulturi”. Samo kaj ko je del te “kulture”, da se tega ne počne. Le s prstom na “bogate” znate kazati. Ti so vam vsega krivi.
Tako zelo ste v svojem filmu, da sploh ne opazite, da se v Sloveniji dela novi sloj premožnih. Ljudje, ki so do premoženja prišli z intelektualnim delom. Seveda, po večini s podjetji registriranimi v tujini. Meni pa se smejite, ko vam pišem o ustvarjanju dodane vrednosti v 21 stoletju. Domet knapovskih komunajzarjev, ki jih je povozil čas, seveda.

.

TO!

Zje*eš cel sistem, se okoristiš na račun družbenega premoženja, pustiš za sabo maso revežev na sociani in jim vcepiš občutek krivde, da so si sami krivi, ker so se znašli v takem dr*ku…. Taki ljudje se potem ne puntajo, ker se kao nimajo proti komu.

Verjetno je potreben čas, da dovolj velika masa ljudi spozna, da so jih opeharili. Takrat jih nekaj obvisi, pokradeno se nacionalizira in spet začnemo od začetka….
Saj to se nam dogaja že celotno zgodovino le obdobja od uničenja do razcveta in nazaj so različno dolga.[/quote]
Ko je kladvo vse kar poznaš, v vsemu vidiš žebelj. Tako komun.ajzarji rešitev vsega vidite izključno v še več komunizma, nacionalizaciji in prerazporejanju. Pri čemer zgodovino, kolikor je sploh poznate, gladko malo ignorirate. Obnašate se kot verniki. Kar seveda tudi ste. Verujete v komunizem. Ki ne bi mogel biti bolj skregan s teorijo o evoluciji, ki je bojda razlog, da več ne živimo na drevesih.

Evo kaj bi lahko naredili. Po pravnih poteh prišli zadevi do dna in kaznovali konkretne osebe, male in velike, ki so se nakradle. Ter tako vplivali na obnašanje ljudi. Če to ne gre, pa si odkrito priznajte, da ste navadna banana država. A ste???

Če bi bilo narodu res do sprememb, bi s časom že pravi politiki splavali do političnega vrha. Ker pa ste v svoji osnovi sami komunaj.zarji, ki se palite na ******.ske floskule, pa imate kar imate. Politični nepotizem in korupcijo na vseh nivojih brez vsakega občutka lastne odgovornosti.

Skratka, to kar se vam dogaja, od vrha do dna, je odraz (ne)kulture ‘nategni sistem kolikor se le da’. S tem, da je ‘sistem’ ne le država (socijala, davčna, …) ampak tudi šolstvo, zdravstvo, razmere v prometu, odnos med delodajalci in zaposlenimi, itd, itd. Opranoglave komunajz.arje pa moti predvsem to kar vam zbuja zavistnest. “Bogati” vam gredo v nos. Visoko produktivni “grebatorji”, po vaše. Plače ste jim že davno tega absurdno obdavčili. Sedaj bi jih še dodatno omejili. Uravnilovka?? Klasika. Logično, da vas potem zapuščajo. In le še bolj tonete. Potem pa si rečete, kar naj spizdijo, grebatorji, za vse so krivi. Kako ste si bogi, komunajzarji. Vas nikoli ne zanimajo dejstva, vzroki za posledice. Vas zanima le forsiranje vaše ideologije, vere v komunizem.

Prehod iz socializma v (kao) kapitalizem, ki to seveda nikoli ni bil, saj ste v osnovi ostali komunajzarji, pa je vseeno prinesel eno pozitivno spremembo. Čeprav se mnogim lenuhom, večini naroda, še kako kolca po starih “dobrih” časih. Namreč, konec je s pregovornim ‘ne morejo me tako malo plačati kot lahko jaz malo delam’. Zato pa odraz komunajzarske mentalitete in delovne (ne)kulture naroda ostaja prepričanje, da je bolje vegetirati na socijali kot delati za minimalca.

Zato trdim, da vam je razloge za stanje iskati v svoji “kulturi”. Samo kaj ko je del te “kulture”, da se tega ne počne. Le s prstom na “bogate” znate kazati. Ti so vam vsega krivi.
Tako zelo ste v svojem filmu, da sploh ne opazite, da se v Sloveniji dela novi sloj premožnih. Ljudje, ki so do premoženja prišli z intelektualnim delom. Seveda, po večini s podjetji registriranimi v tujini. Meni pa se smejite, ko vam pišem o ustvarjanju dodane vrednosti v 21 stoletju. Domet knapovskih komunajzarjev, ki jih je povozil čas, seveda.

.[/quote]
Pa kaj tok s tem komunajzarskim kladivom opletaš?
A vsepovsod vidiš samo še žeblje? 😀

Kapitalizem obstaja zgolj zato, ker trenutno ne priznajo kakega boljšega sistema in ne zato, ker bi bil res dober. Pozabljaš, da je zgolj pohlep gonilna sila kapitalizma zato je že v osnovi zgrešen sistem.

Če bi bilo narodu res do sprememb, bi s časom že pravi politiki splavali do političnega vrha. Ker pa ste v svoji osnovi sami komunaj.zarji, ki se palite na ******.ske floskule, pa imate kar imate. Politični nepotizem in korupcijo na vseh nivojih brez vsakega občutka lastne odgovornosti.

.[/quote]

Kapitalizem obstaja zgolj zato, ker trenutno ne priznajo kakega boljšega sistema in ne zato, ker bi bil res dober. Pozabljaš, da je zgolj pohlep gonilna sila kapitalizma zato je že v osnovi zgrešen sistem.[/quote]
Glej. Vse sem že napisal. Ogromna vičina Slovencev je navadnih komunajzarjev. Po razmišljanju in po obnašanju. Na mikro in makro nivoju. Posledica bivšega sistema in enostranskega informiranja saj alternativni viri v Sloveniji praktično ne obstajajo. Redko srečam ljudi s tako opranimi možgani. Ovce extraordinair.

Vse je relativno. Z opranimi možgani je pa tudi tako, da se tudi tistemu, ki ima res oprane, prav tako zdi, da imajo oprane drugi, ki mislijo drugače od njega. Resnic je toliko, kot je ljudi. Prav tako osebnih interesov, ki vplivajo na to, kako vidimo svet. Lahko rečemo, da imamo vsi oprane možgane, ali pa le različne informacije.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kapitalizem obstaja zgolj zato, ker trenutno ne priznajo kakega boljšega sistema in ne zato, ker bi bil res dober. Pozabljaš, da je zgolj pohlep gonilna sila kapitalizma zato je že v osnovi zgrešen sistem.[/quote]
Glej. Vse sem že napisal. Ogromna vičina Slovencev je navadnih komunajzarjev. Po razmišljanju in po obnašanju. Na mikro in makro nivoju. Posledica bivšega sistema in enostranskega informiranja saj alternativni viri v Sloveniji praktično ne obstajajo. Redko srečam ljudi s tako opranimi možgani. Ovce extraordinair.[/quote]
Bivši sistem je bil bistveno bolj prijazen do “malega človeka”. Ravno zaradi bivšega sistema so se izboljšali pogoji dela tudi drugod po svetu…itd skratka bilo je kar nekaj koristi. Žal so se v njega infiltrirali taki paraziti, ki so imeli mišljenje kot ga imaš ti, so počeli “grdobije”, na koncu je zadeva propadla, kakor je/bo propadla tudi vsaka druga družbena ureditev v kateri se zaredi kritična masa parazitov z egoističnim načinom razmišljanja.

Ti že lahko imaš ljubečo žensko ob sebi, ampak ti to nič ne pomaga oziroma njej nič ne koristi, ker ti nisi ljubeč. Da lahko takšne pisariš, zares ne moreš biti kaj posebno zadovoljen. Nekje udrihaš nad potrošništvom-v čem si boljši? Ti še ljudi tretiraš kot potrošnje blago. Smiliš se mi, da si tako ubog.

Ti že lahko imaš ljubečo žensko ob sebi, ampak ti to nič ne pomaga oziroma njej nič ne koristi, ker ti nisi ljubeč. Da lahko takšne pisariš, zares ne moreš biti kaj posebno zadovoljen. Nekje udrihaš nad potrošništvom-v čem si boljši? Ti še ljudi tretiraš kot potrošnje blago. Smiliš se mi, da si tako ubog.[/quote]

Ojoj, kraljica, kaj pa je to toliko nekih subjektivnih sodb, predsodkov, zamer in osebnih očitkov zoper mene.

Ne razumem te, kakor tudi ti mene verjetno ne. Kritizerstvo kot takšno, če je samo sebi namen, nima teže argumenta. Če že pričakujemo odgovor na nivoju, moramo biti vsaj toliko pošteni, da podamo kritiko, kjer se vsaj toliko potrudimo, da razčlenimo, pojasnimo, podamo svoje mnenje, s čimer se ne strinjamo in zakaj se ne strinjamo, torej navedemo protiargumente. Najlažje in z najmanj miselnega angažmajo lahko napišemo, kar si ti napisala, torej v stilu ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si…’.

Ti že lahko imaš ljubečo žensko ob sebi, ampak ti to nič ne pomaga oziroma njej nič ne koristi, ker ti nisi ljubeč. Da lahko takšne pisariš, zares ne moreš biti kaj posebno zadovoljen. Nekje udrihaš nad potrošništvom-v čem si boljši? Ti še ljudi tretiraš kot potrošnje blago. Smiliš se mi, da si tako ubog.[/quote]

Ojej, kaj pa je v teh stavkih toliko neke grenkobe, osebnih zamer in očitkov. Kritizerstvo ni nikoli upravičeno, ker z nekom, ki se ne strinjamo, nismo dovolj pošteni, da bi komunicirali na spoštljivi človeški ravni, tako da bi navedli argumente, pojasnila, razčlembe, s čimer se dejansko ne strinjamo, zakaj se ne strinjamo, ampak gremo raje po liniji najmanjšega miselnega angažmaja s kratkimi stavki proti osebnosti v obliki zmerljivk na TI, kar je značilno za otroke: ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si…’. :-\

Mislim, da se midva ne razumeva.

Ups, pardon, sem 2x napisal, misleč, da mi prvič ni oddalo posta in sem zato še 1x spisal.

Ojoj, kraljica, kaj pa je to toliko nekih subjektivnih sodb, predsodkov, zamer in osebnih očitkov zoper mene.

Ne razumem te, kakor tudi ti mene verjetno ne. Kritizerstvo kot takšno, če je samo sebi namen, nima teže argumenta. Če že pričakujemo odgovor na nivoju, moramo biti vsaj toliko pošteni, da podamo kritiko, kjer se vsaj toliko potrudimo, da razčlenimo, pojasnimo, podamo svoje mnenje, s čimer se ne strinjamo in zakaj se ne strinjamo, torej navedemo protiargumente. Najlažje in z najmanj miselnega angažmajo lahko napišemo, kar si ti napisala, torej v stilu ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si…’.[/quote]
Hahahah, joj…. :)))) ti si pa res “biser” :))))
Tolk si zabit, dudi, če ti kdo s prstom pokaže, ne boš razumel ironije v tem, kako ostalim nabijaš “si nezadovoljen, ker pišeš po forumu”, medtem ko sam vse noči preživljaš tu gor, sam. Potem pa jokcaš, kaj vse ti očitajo to grozne ženske, ki imajo vse proti tebi :)))) hahaha joj :)))) tepec prve klase.

Ne razumem te, kakor tudi ti mene verjetno ne. Kritizerstvo kot takšno, če je samo sebi namen, nima teže argumenta. Če že pričakujemo odgovor na nivoju, moramo biti vsaj toliko pošteni, da podamo kritiko, kjer se vsaj toliko potrudimo, da razčlenimo, pojasnimo, podamo svoje mnenje, s čimer se ne strinjamo in zakaj se ne strinjamo, torej navedemo protiargumente. Najlažje in z najmanj miselnega angažmajo lahko napišemo, kar si ti napisala, torej v stilu ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si…’.[/quote]
Hahahah, joj…. :)))) ti si pa res “biser” :))))
Tolk si zabit, dudi, če ti kdo s prstom pokaže, ne boš razumel ironije v tem, kako ostalim nabijaš “si nezadovoljen, ker pišeš po forumu”, medtem ko sam vse noči preživljaš tu gor, sam. Potem pa jokcaš, kaj vse ti očitajo to grozne ženske, ki imajo vse proti tebi :)))) hahaha joj :)))) tepec prve klase.[/quote]

TI si, ja…

Najlažje in z najmanj miselnega angažmajo lahko napišemo, kar si ti napisala, torej v stilu ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si...’.

Zabit je tisti, ki nekaj citira in pri tem nima bralnega razumevanja, da ne razume, kaj sploh je prečital.

Res nimaš nobene originalne ideje? Pri vsej tvoji fiktivni izobrazbi, knjigah in namišljeni inteligenci je vse kar zmoreš ponavljanje stvari, ki jih zapiše Lepolaska? :)))))

Celo na tako nizkem nivoju moraš od drugih kopirat :)))))) V drugem rezredu si poleg testa ziher še ime in priimek prepisal :)))))

Lepopraska
“Res TI nimaš nobene originalne ideje? Pri vsej tvoji fiktivni izobrazbi, knjigah in namišljeni inteligenci je vse kar TI zmoreš ponavljanje stvari, ki jih zapiše Lepolaska? :))))) Celo na tako nizkem nivoju moraš od drugih TI kopirat :)))))) V drugem rezredu si TI poleg testa ziher še ime in priimek prepisal :)))))”

ampak gremo raje po liniji najmanjšega miselnega angažmaja s kratkimi stavki proti osebnosti v obliki zmerljivk na TI, kar je značilno za otroke: ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si…’.

Zabit je tisti, ki nekaj citira in pri tem nima bralnega razumevanja, da ne razume, kaj sploh je prečital.

Tup si kot noč. Nakladaš o ljubeči ženski, ki je samo toliko ljubeča, kolikor je za slovenski trg dela neuporabna in nezaposljiva. Le kdo te še ni prebral. Rešuje te edino to, da so ti tastari dovolili priložit dva cegla, da ne spiš pod mostom. Sicer te niti zadnja klošarka ne bi povohala. Tvoje “poznavanje” žensk itak ne seže dlje od neumnih “ženskih” revij za babe šolane po prilagojenem programu… materinstvo, modrci na gumbe, ženski smisel življenja… nikogar s tako butastimi idejami res še nisem spoznala.

Lepolaska
“Tup si TI kot noč. Nakladaš TI o ljubeči ženski, ki je samo toliko ljubeča, kolikor je za slovenski trg dela neuporabna in nezaposljiva. Le kdo te še TI/TEBE ni prebral. Rešuje te edino to, da so ti tastari dovolili priložit dva cegla, da ne spiš TI pod mostom. Sicer te niti zadnja klošarka ne bi povohala. Tvoje “poznavanje” žensk TI itak ne seže dlje od neumnih “ženskih” revij za babe šolane po prilagojenem programu… materinstvo, modrci na gumbe, ženski smisel življenja… nikogar s tako butastimi idejami TI res še nisem spoznala.”

ampak gremo raje po liniji najmanjšega miselnega angažmaja s kratkimi stavki proti osebnosti v obliki zmerljivk na TI, kar je značilno za otroke: ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si…’.

Mogoče bo lažje s štajersko različico vprašanja za blondinke, ki jim nikakor ne potegne bralno razumevanje in jim je potrebno ponavljati: ‘Čuj, a se TI TE najdeš tu notri, Lepopraska?’ 🙂

Oh, kako dolgo že nisi bil v Sloveniji? Poznam kar nekaj primerkov ki to dobro uveljavljajo, še danes, leta 2017 🙂

Samo res ne razumem zakaj žališ komunizem ko Oneta označuješ za komunajzerja 🙂 pa že tole se mi tako gabi, komunajzer… dosti lepše se sliši komunist, ampak On_ ni nič od tega…

On je od nekdaj copatar, pač tipičen povprečen moški ki bi pač rad ok plačo pa čas prilagajanje svoji dragi, saj ne da je s tem kaj narobe, samo ni ne komunist niti kaj drugega…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ker ti si pa ful originalna… no saj boljša si od njega, to je res, ampak samo zato ker me nasmejiš v svojih sci-fi namislicah o meni… hudič je ko ne zmore oseba doumet da eni smo pač zavestno lenuhi, ne od prisile… jaz priznam da sem, samo tebe to še skoz moti, toliko da me zasleduješ in hkrati še skoz repliciraš na moje prispevke tudi ko niso namenjeni tebi.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lepopraska, še 1x, jaz ne bom obupal nad tabo, ker mislim, da ni tako neumnega človeka, razen če je razvojno zaostal, da tega ne bi razumel, kar ti ves čas nakazujem in se trudim, da ti potegne v tvojo blond betico. 🙂

Zato verjamem, da ti bo vsaj 1x v življenju uspelo napisati veljaven argument ob poplavi neveljavnih argumentov ‘proti človeku’ ali add hominem.

Razlaga samo zate, mogoče pa se ti posveti v angleščini, zakaj ti ne uspe napisati veljavnega argumenta in če ti tolikšne preglavice dela bralno razumevanje v slovenščini:
Ad hominem (Latin for “to the man” or “to the person”[1]), short for argumentum ad hominem, is a logical fallacy in which an argument is rebutted by attacking the character, motive, or other attribute of the person making the argument, or persons associated with the argument, rather than attacking the substance of the argument itself.[2]

Torej? Se ti že kaj bliska? S TI ne moreš začeti stavka. 🙂

Da ne boš sedaj v jezi preveč grobo ravnala s svojimi igračkami iz predala nočne omarice, in si kaj naredila. Ampak raje se poskusiti umiriti in sprejme dobronamerno in objektivno kritiko. 😉

Ko pa vidim malega Matjaža, kako se še vedno poslužuje ena in istih metod spreminjanja drugih, me nekam prime. Morm it.

Hahaha, ta je bila dobra, taka neumestna. 🙂 Lekcija iz slovnice.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O, Goldfish, tebe pa že dolgo ni bilo na spregled. Sem te malo pogrešal, pa ti kaj mene? 🙂

Glej. Vse sem že napisal. Ogromna vičina Slovencev je navadnih komunajzarjev. Po razmišljanju in po obnašanju. Na mikro in makro nivoju. Posledica bivšega sistema in enostranskega informiranja saj alternativni viri v Sloveniji praktično ne obstajajo. Redko srečam ljudi s tako opranimi možgani. Ovce extraordinair.[/quote]
Bivši sistem je bil bistveno bolj prijazen do “malega človeka”. Ravno zaradi bivšega sistema so se izboljšali pogoji dela tudi drugod po svetu…itd skratka bilo je kar nekaj koristi. Žal so se v njega infiltrirali taki paraziti, ki so imeli mišljenje kot ga imaš ti, so počeli “grdobije”, na koncu je zadeva propadla, kakor je/bo propadla tudi vsaka druga družbena ureditev v kateri se zaredi kritična masa parazitov z egoističnim načinom razmišljanja.[/quote]
Kot rečeno, si glasna komunajzarska ovca, ki se mu kolca po Jugoslaviji. Tako kot ostalim lenuhom, parazitom sistema, ki jih daje zavist, da danes niso več vsi enako revni.

Vse je relativno. Z opranimi možgani je pa tudi tako, da se tudi tistemu, ki ima res oprane, prav tako zdi, da imajo oprane drugi, ki mislijo drugače od njega. Resnic je toliko, kot je ljudi. Prav tako osebnih interesov, ki vplivajo na to, kako vidimo svet. Lahko rečemo, da imamo vsi oprane možgane, ali pa le različne informacije.[/quote]
Svoje relativizme si lahko nekam vtakneš. Zgodovina je že jasno pokazala kam vodi komunizem, ki se ga Slovenci tako oklepate. Ampak vi kar furajte svojo resnico. Saj tako ostajate komunajzarska država.

Oh, kako dolgo že nisi bil v Sloveniji? Poznam kar nekaj primerkov ki to dobro uveljavljajo, še danes, leta 2017 🙂

Samo res ne razumem zakaj žališ komunizem ko Oneta označuješ za komunajzerja 🙂 pa že tole se mi tako gabi, komunajzer… dosti lepše se sliši komunist, ampak On_ ni nič od tega…

On je od nekdaj copatar, pač tipičen povprečen moški ki bi pač rad ok plačo pa čas prilagajanje svoji dragi, saj ne da je s tem kaj narobe, samo ni ne komunist niti kaj drugega…[/quote]
On je tipičen v socijalizmu odrasel povprečnež, ki ga je povozil čas. Slovenija jih je vse polna. Sami sebi se zdijo vse najboljše. Dejansko pa gre za ljudi, ki niso prav nič boljši od tistih, ki so po osamosvojitvi Slovenije “sprivatizirali” industrijo. Le bolj len in butast je. Zato tudi nikoli ni prišel niti blizu kakšnega korita. Njegovo razmišljanje je tipično slovensko. Zakoreninjeno iz časov socijalizma.

Pa še kar se tiče tega napisane trditve glede ‘ne morejo me tako malo plačati kot lahko jaz malo delam’.

Res, da se to še vedno dogaja. Tako v Sloveniji, Kambodži ali v ZDA. Pa naj gre za plačo 600€, $200 ali $10.000, neto. Nepomembno! Namreč, dogaja se v VSAKEM OKOLJU KJER SE GREDO POSLOVANJA PO KOMUNISTIČNIH NAČELIH.

1. Se pravi, ne glede na to koliko in kako dobro delaš, plača bo več ali manj enaka. Komunistična uravnilovko pač. Bog ne daj, da bi kdo dobil “preveč”. Vsak prispeva po svojih “zmožnostih” in “sposobnostih”, a ne? Seveda, slej kot prej se nikomur več ne da. Še najbolj zagnane mine, se jim zdi neumno, da se nekaj trudijo, ko ostali svirajo kurcu.

2. Ne glede na to kako malo ali slabo delaš, nekih hujših posledic ne bo. Če pa morajo biti vsi zaposleni, a ne? Družba pa ja mora poskrbeti še za tako neuporabno leno pijanduro. Revežom je pa ja treba pomagati, ne glede na vse. In jim omogočiti “človeka dostojno življenje”. Fora, ko se ta ista komunajzarska raja danes kurči, ker športniki dobivajo plače za vojake, ipd. V bistvo lepo kažejo, kako je v ozadju vedno zavist, zeleni zavistneži.

3. …

Vse to pa se lahko gredo le v sektorjih, ki niso podvrženi tržnim principom, konkurenci. Torej, “državni”/”javni”, paradržavni in drugi monopolni sektorji ekonomije kateri glavni “lastnik” je spet država. In tovrstni sektorji ekonomije, kjerkoli, v katerikoli državi, so pojem neučinkovitosti, korupcije in nepotizma. Za stranke se jim jebe. Vodstveni kader so politično nastavljen. Ljudje pa onanirajo, da bi prišli noter delat. Komunajzarske mentalne sirote pa vztrajajo, da bi bilo idealno, če bi cela ekonomija tako funkcionirala. Stran s krutim kapitalizmom. Le ljudje bi morali biti magično pošteni. Za vse pa smo krivi “grebatorji”. Indoktrinirani verniki seveda ne zmorejo dojeti, da se ravno zajadi takšnega sranja od sistema, na dolge steze, narod, individualno, in država, kolektivno, obuboža. Ne moreš ignorirati človeško naravo.

Komunisti, ki so na vrhu vse to seveda hudičevo dobro vedo. Širokim množicam prodajajo komunajzarsko propagando zaradi osebnih koristi. To se je zelo lepo pokazalo, ko je bilo premoženje enkrat dovoljeno pokazati. Raja, bebci kot je On, skupaj z veliko večino Slovencev, pa še naprej ponavljajo nadudlane komunistične parole.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close