Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ne čutim ga…

Ne čutim ga…

Dobro jutro vsem skupaj,
že kar nekaj časa se obremenjujem z naslednjo zadevo: ne glele na partnerja in na dimenzije njegovega orodja ter položaj, ga ne čutim v sebi. Za trenutek ga čutim ob prodiranju, ko pa zadeva ”steče” pa nic več. Čutim ga le po dolžini, torej globoko v sebi, nikakor pa ne kot tesno prileganje ob stene vagine…Tako da me do užitka pripelje predvsem drgnjenje ščegetavčka, ne pa sama penetracija…V prvi vrsti apeliram na vas, drage dame, kako je s tem občutenjem penisa pri vas, ali ga čutite zmeraj, ali je to odvisno od položaja, velikosti??? Ali je možno, da imam jaz malce široko :), čeprav mi še nihče tegani ”očital”…? Bi me pa zanimal tudi odgovor moškega dela foruma, kako in kaj je s temi zadevami, ali je razlika v ozkosti ženske vagine ali je to za vas glih vseeno?

Lep dan

“Japonski” kroglici.

Keglove vaje.

Kakšne so pa bile dimenzije največjega orodja, ki si ga fasala? Mogoče si imela opravka samo z majhnimi, manjšimi in najmanjšimi primerki, ti smola!

No, saj sem napisla, da ne glede na dimenzije…:( Bi si pa želela, da bi fasala samo majhne, manjše in najmanjše. bi vsaj vedela, da ni krivda docela v meni.

pač nismo vsi kompatibilni! če ni bilo težav s tvojimi bivšimi in niti z njegovimi bivšimi, potem sta se pač po nekem nesrečnem naklučju našla prav vidva, ki vama ne gre.
probajta položaj, ko on leži na tebi, ti pa imaš noge skupaj, je ful ožje in ti hkrati draži ščegetavček. ali pa od zadaj, da ležiš na trebuhu in imaš noge skupaj… ne vem, malce eksperimentirajta 🙂

Si mogoče ravno rodila? Sicer pa naj nabavi narebrene kondome, mogoče bo potem več učinka.

Hmm, morda imaš res malo “široko”, pol ni dovolj trenja in problem je tu

New Report

Close