Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne da se mi …

Ne da se mi …

… pregledovat vseh postov, ki so bili napisano včeraj, da bi razbrala ven, kdo je Sasuka … zato … alo … … … nej mi nekdo kar direkt pove … čene bodo kosti pokale …

:))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

to nisi ti…..

hhiihihi……

pa manj bod firbčna

leta letijo - iščem stevardeso.....

NIsem jst????? He he … Razo moj dragi … ne poznaš me še dobro … :))))))

Firbčna sem pa ku 100 hudičev mater … … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čeprav se mi mičkeno sanja, kdo bi lahko bila … :))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A je ščegetavček tud kost?
sam vprašam…nevednost pač..;-)

Sp … … … … … … … … … … … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … Raje odgovori na vprašanje … ne pa dajat nova vprašanja na vprašanje …

:)))))))))

lp, bgv

A maš res tako zapoznele orgazme…saj se mi je zadnjič zdelo,da ti kar hitro pride…;-)

To sem pa jaz!
Kralj tega foruma! ;-))))
Mater sem malo preskromno napisal!KRALJ bi moral napisat!
;-)))

Uh … pa ja veš, da tisti zapozneli pašejo 100x bolj kot tisti, ki pridejo takoj … :))))))))) ;)))))

lp, Bgv

Ja ja … prav en KRALJ, ja … definitvo … Samo da te ne dobim v roke … ker potem boš v trenutku postal KRALJIIIIIIIIIICA … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Bugi!
A se ti seksa?
:-))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne sam, da se mi sexa … Sončko mi napoveduje nek divji sex … danes … na pisalni mizi … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kar skačem iz kože že … Pa pismo rosnooooooooo … … … kdaj bo ta 16:00 ura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp, Bgv

New Report

Close