Ne gre pozabit
Mel sem afero. Priznam bilo je narobe ampak –UU (|) ona ima to tako lepo, da mislim samo na to. Priznam in se zavedam vsega in vem, da je narobe. A pozabit ne gre.
Če se ne bi dala dol, bi jo pozabil po nekem času morda se mi zdi.
Nimam recepta kako pozabit, čudno mi je, da je dejansko sex tako močna potreba. Ko se ti dogaja taki sex, da te ne briga nič drugo. In to je bilo tudi pri njej. Dokler ni prišla, je ni nič brigalo, ko je prišla, pa moralni maček. Z mano podobno.
In če se vidiva na kavi, jo želim samo poseksat.
Ste tudi vi imeli kakšno tako ali takega?
____/\_____, 21.06.2025 ob 07:29
Mel sem afero. Priznam bilo je narobe ampak –UU (|) ona ima to tako lepo, da mislim samo na to. Priznam in se zavedam vsega in vem, da je narobe. A pozabit ne gre.
Če se ne bi dala dol, bi jo pozabil po nekem času morda se mi zdi.
Nimam recepta kako pozabit, čudno mi je, da je dejansko sex tako močna potreba. Ko se ti dogaja taki sex, da te ne briga nič drugo. In to je bilo tudi pri njej. Dokler ni prišla, je ni nič brigalo, ko je prišla, pa moralni maček. Z mano podobno.
In če se vidiva na kavi, jo želim samo poseksat.
Ste tudi vi imeli kakšno tako ali takega?
Ah, ti bitje, večno prestrašeno, si le dosegel erotični plafon v tem sivem, ukalupljenem življenju, našel svojo malo zvezdico poželenja, v tem usmiljenja vrednem svetu brez bleščic …
In kakor z vsemi podobnimi vzgibi, bo tudi ta vedno znova preveč kratkotrajen, da bi potešil tvojo lakomnost po večnem vznemirjenju. Sledi frustracija in obilo obveznosti.
In potem bo prišla Gospa Morala, se močno rokovala s tvojo teto Slabo Vestjo, ti pa se boš zbudil iz Mokrih sanj.
Interesting thoughts shared here some things truly stay with us no matter how much time passes. Memory and reflection can be powerful tools .For students preparing for tests, mcqsalert is a great resource to explores. Memory and reflection can be powerful tools.
Uf, po mojih izkušnjah, pa sem že kar globoko v drugi polovici življenja, tiste res močne privlačnosti ne minejo niti z leti, če jih ne pokonzumiraš. Pa ne enkrat, dvakrat, šestkrat… To je najslabše, ker te samo podžge, vidiš, da nora kemija ni samo v tvoji glavi in da se nenormalno ujemata v seksu. Moral bi živeti z njo leto, dve. Potem šele začne popuščati, če ni ujemanja na drugih nivojih. Ja, sranje…
To je samo stvar odločitve. Sami postavljamo ljudi na piedestale v našem življenju in sami jih lahko odstavimo, zamenjamo. Kar gojiš, to raste. Če misli usmerjaš drugam, bo tudi ta neupravičena obsesija izzvenela. Naš um je fantastičen. Začni kvačkat. S strastjo.. boš videl kako se vse pozabi.
Enako velja za vse druge tegobe. Strast do življenja je odgovor na vsa vprašanja in dileme.
jaz in in sva imela tako kemijo. noro je bilo, nenasitno. sex z njim mi je bil in mi bo vedno nekaj najlepšega kar sem v življenju doživela. nikoli se ga ne bi nasitila. in tudi na je oboževal moje telo, mojo muco, vedno je predel ko je bil v njej, nikoli mu je ni bilo dovolj. žal … žal pa mu jaz vseeno nisem bila dovolj. hotel je še druge, zenske in moške, razdajal se je vsem. zgledalo je kot da je na normi, da ga nekdo plačuje za vsak fuk. in tako …je najina strast izginila. najin sex je postal z njegove strani nekaj kar se mora, ker sva bila par in se pač spodobi sexat tudi z domačo, ki konec koncev vendarle ni tolk slaba da je ne bi kresnil če ni nobene druge, jaz pa sem vsake toliko časa popustila in sva sexala ker z drugimi nisem in ker mi je bilo z njim najlepše, kljub temu da energijsko ni bil z mano in kljub temu da sem vedela kako nizko na njegovi letvici želja sem. po 15+ letih sva se razšla. vse ostalo v najini vezi je pa zacuda klapalo in okolica je bila prepričana da sva uigran in srečen par.
in sexa dalje kot da je na normi, jaz pa si ne predstavljam s komer koli sexati, ker imam občutek da sta vsa strast in poželenje izrabljeni do konca.
Še pride čas strasti in poželenja!
Samo t’pravi naj pride
midva219, 21.06.2025 ob 10:07
jaz in in sva imela tako kemijo. noro je bilo, nenasitno. sex z njim mi je bil in mi bo vedno nekaj najlepšega kar sem v življenju doživela. nikoli se ga ne bi nasitila. in tudi na je oboževal moje telo, mojo muco, vedno je predel ko je bil v njej, nikoli mu je ni bilo dovolj. žal … žal pa mu jaz vseeno nisem bila dovolj. hotel je še druge, zenske in moške, razdajal se je vsem. zgledalo je kot da je na normi, da ga nekdo plačuje za vsak fuk. in tako …je najina strast izginila. najin sex je postal z njegove strani nekaj kar se mora, ker sva bila par in se pač spodobi sexat tudi z domačo, ki konec koncev vendarle ni tolk slaba da je ne bi kresnil če ni nobene druge, jaz pa sem vsake toliko časa popustila in sva sexala ker z drugimi nisem in ker mi je bilo z njim najlepše, kljub temu da energijsko ni bil z mano in kljub temu da sem vedela kako nizko na njegovi letvici želja sem. po 15+ letih sva se razšla. vse ostalo v najini vezi je pa zacuda klapalo in okolica je bila prepričana da sva uigran in srečen par.
in sexa dalje kot da je na normi, jaz pa si ne predstavljam s komer koli sexati, ker imam občutek da sta vsa strast in poželenje izrabljeni do konca.
In takrat bo vse drugače, hotela boš nadoknaditi vse zamujeno