Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Ne gre samo za kolo-Lance Armstrong

Ne gre samo za kolo-Lance Armstrong

Pred kratkim sem prebral to knjigo (sicer ni kakšna leposlovna…), ki je zelo zanimiva in poučna, zato jo priporočam. Avtobiografska knjiga enega najboljših kolesarjev opisuje življenje avtorja pred, med in po raku….več pa izveste če preberete knjigo.Priporočam!
LP

se strinjam s tabo, zelo močna knjiga… oz. človek…
sem se celo odločila, da jo bom šla kupiti, ker se mi zdi, da bi jo prav morala imeti v svoji knjižnjici.

Sej jo mors kupit ce jo hoces prebrat ker je v skoraj nobeni knjižnici nimajo. Kupis pa jo lahko v maksišportu oz Čerin v BTC-ju, ker je v navadnih knjigarnah nimajo.
Uživaj ob branju te prekrasne knjige!
lp

knjigo sem že prebrala, zdelo se mi je samo, da bi jo morala imeti tudi doma, ker je res dragocena…
ker pa nisem iz lj. je najbrž ne bom šla iskati v btc, ampak hvala vseeno.
lp

Knjiga je res zelo pozitivno napisana in da človeku precej energije. Vendar vas moram vse, ki si jo želite kupiti, opozoriti da ima precej tiskarskih napak. To me me je zbodlo predvsem zato, ker knjiga ni ravno poceni.

Tud jest sm opazu in me zelo moti da ima veliko tiskarskih oz slovničnih napak. Tudi Kolesarski priročnik od Armstronga, ki ga pravkar berem ima veliko napak.

New Report

Close