Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne joči, Peter

Ne joči, Peter

A gledate???

Moj najljubši film!!!!!!!!! Film vseh filmov na svetu!!!!!!!!
No, poleg Kekca.

jasno, vmes pa čvekam

ko bom bil velik bom bil Lovro ….nč se ne bom umival ;-))))
Peter

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

ne.

o acjom ….dar jeseni ?

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

hahaahaha………dans je bolj v stilu.dar dežja………

Ja, gledava z mojim 9-letnikom; sva se že pogovarjala o NOB, pa o času pionirske rutke in kapice, ko smo se v šoli pozdravljali: “Za domovino-s Titom naprej”…to je naša zgodovina, pa naj jo rišejo kakorkoli že…se pe javim…uživajmo dalje…LP

ja smo gledali in moja tavelika hčerka je rekla popoldan

“kdaj bo pojoči Peter”

Hehe, moja je tudi rekla Pojoči Peter :-DDD

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Sem gledala. Cuker, tale Peter. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Koliko je bil star? Kje je danes?

danes mora imeti okoli 70 let

Ne bi rekla da je Peter danes star 70 let. A ni tud Šugman igral tistega prismojenega vojaka, je moral imeti okoli 30, danes je pa verjetno okoli 70.

Tko da Peter pomoje nima dost več od 40 let. Ja, je bil pa res cukr…

Brina

Kakšnih 70?? Prej bi rekla, da dobrih 50.
Je bil lani enkrat dokumentarec o tem, kako so snemali omenjeni film, pa je ta igralec rekel, da se snemanja sploh ne spomni.

V Stopu sem brala, da živi v Ljubljani, je pa bil to njegov edini film. Ob snemanju je bil star 4 leta, julija pa jih bo dopolnil 46 (letnik 1960).

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Čeprav je igral samo takrat in čeprav se tega ne spomni, ima pa to prednost, da se danes lahko gleda na posnetku. Malo je takih, ki imajo pri teh letih, pa seveda tudi mlajši, to možnost …

… bil je pa res cukrček. Ma kaj, vsi so odigrali fenomenalno. Ko gledaš film, te ne zmoti prav nobena stvar.

a si ti tud notl padu

lp:))))))))))

Bogdan Lubej je rojen 10.7.1960. Živi v Ljubljani, Ne joči Peter je edini film, v katerem je igral. Film so posneli leta 1964.
Zlatko Šugman pa je rojen 28.8.1932.

Že velikokrat sem gledala ta film, pa me še vedno privlači, nikoli ga ne zamudim.

Medvojni časi so me zaznamovali, ta film se mi zavrati in prestavi v tisti čas. Pa tudi dogodki, ki sem jih sama preživela takrat, mi pridejo pred oči. Groza je bila, da vsaj ne bi bilo, nikdar več tako.

Lepe praznike vam želim.

LP PRABABI

Ste opazile podobnost s Postojnsko jamo, tam so tudi vrgli v zrak eksploziv, samo tisto je bilo na takem mestu, da nihče ne bi mogel priti z druge strani. Vsaj kolikor se spomnim tistega dela, v katerem so še zdaj črne stene in strop.

New Report

Close