Ne mi zamerit…..
Prijatelji dragi,ker sem si za en čas nadela svoj sladki pravi nik.Včeraj se mi je pač zgodilo,da sem v dar dobila omamno dišavo.In kot sem že prej pisala,me je pogled na škatlico in sam vonj ponesel daleč daleč nazaj…..Nostalgija me je zagrabila..Ne zamerite.Tudi kaka solzica sreče je zdrsela po ličku….
Tako prijetno sem prav zaradi tega zakorakala v nov dan,vesela, nasmejana…Polna energije dobre volje in nasmeška……In seveda tudi polna nasmukanosti…..
V tole našo ljubo gmajnico se tako vračam,kot žvalca…in tako naj tudi ostane…ne zamerite tej moji razigranosti in navsezadnje odkritosti….sem pač taka …Kot sem!To sem jaz M****a: Lep dan vsem,še lepši naj bo vikend,vse to in še več želim vsakemu posebej in vsem vam skupaj..imejte se lepo!Imejmo se radi!!!!
P.s. razveselila bi me še podpisa Maričke,Štumpantlna,Ježka,……………….Tud Pandia je nekam zginla……….kje ste prijatelji?
Ej.. Perla.. mater.. men je bil pa bolj všeč.. ta tvoj nick.. je bolj poosebljal tebe :))))) No sej.. v končni fazi muca tud glih ni slabo 🙂 samo.. to je tko kot dišava… spomin na stare čase :)))))))
Jani je pa še skoz kar jani, čeprov je vmes experimentiral tudi z raznimi osebami, predvsem v času… akcij :))))))))
Tud jaz se bolje počutim pod tistim nikom…kaj vem bolj mi je pri srcu! Sam če je že gmajna,pa same živalce…sej Koštruni je tud good!!
P.s. Hmm sem v dilemi zdej..kaj zej al to al uno???
Dišava je božanska,sploh nisme vedla da obstaja..La Perla Eclix mm ej kako diši na moji koži..čisto pisano zame..aja pa tko kjut steklenička mmmmm sem v nebesih res!
Poznam , ja , samo meni bolj sladki vonji odgovarjajo .
Trenutno spet od T.Muglerja , he , he , Cologne – pejd povohat , bi ti bil najbrž všeč , ker je tako sladko-svež ostali , ki so me mal postiskali pri Kitajcu , so ga morali zavohat :))) , pa še Cacharelova Gloria – njammmm , za pojest :))
Nikitka se brez parfuma počuti naga