Ne morem nehat mislit nanj
Anonimno 4302, 10.03.2023 ob 21:34
Kako dolgo si rabila, da si nehala mislit nanj
Jaz sem bolj občutljiva in intuitivna kot drugi, mal drugačna, on je pa še bolj občutljiv in intuitiven, tko da he he to je dejansko že za x-man pa to (ampak ni Slovenec, da ne bi kdo kej mislil….)….. Ampak če se vrnem v stare čase, na začetek na tistega, ta prvega, k se mi je “vsedel”, ma včasih še vedno mislim nanj
mal me zanima, 10.03.2023 ob 21:41
Jaz sem bolj občutljiva in intuitivna kot drugi, mal drugačna, on je pa še bolj občutljiv in intuitiven, tko da he he to je dejansko že za x-man pa to (ampak ni Slovenec, da ne bi kdo kej mislil….)….. Ampak če se vrnem v stare čase, na začetek na tistega, ta prvega, k se mi je “vsedel”, ma včasih še vedno mislim nanj
Zdaj je en tak cas, ko se spominjamo starih ljubezni. Iahko tud na tist, kar se je pometlo nevede in se je komi zdaj prikazalo, a to ni idealizacija. Tvoje pa je subtilne narave, globlji dotiki….. lahko je zelo močno ali kot lebdeči občutek, ki te spremlja. Ni to povezan s karmo nič. Ostalo bo skoz., ko se spomnis….Srečanje z osebo iz druge države se je pr meni zgodilo, enkrat samo sva se srecala…pred 20timi leti.
Moja misel270, 11.03.2023 ob 02:09
Vrži se za 2-3minute v ledeno vodo in globoko dihaj, vmes razmišljaj kaj je najbolje, da narediš. Sem prepričana, da bodo misli bistre in jasne in boš točno vedela, brez nadaljnih dvomov. Potem pa v Afriko, črnci imajo menda dolge gajžle.
Zadnji stavek je odličen. B L A C K E D