Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem ninat…tko:(((

Ne morem ninat…tko:(((

Namesto, da bi se lepo ninala…. ne morem vec…saj so moja res jutra..ampak taka ura..hudoooo…ninala bi, pa ne morem.En mal bom pocekirala..kva ste svinjal se vceri zvecer;))…pol se grem pa se stisnt k mojmu tamalcku..on me mogoce se mal zaziba u sanje…Jutrcka kletka…pa ninaj se..bemti..da neb slucajno se kdo zdele prsu sem, ker me kap…v tej zgodnji uri;))…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No tko..sem vedla, da bom spet zaninana..kletka pa ne budaj me..ker grem ninat..pppšššššššššššššš..nočka je..vsi še ninamo..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hi

no daj muca, vstani….me se dans spet……

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej Žaba!
sam stiskala bi ga neki!
Tamalčka!
😉

zapomnila si bom tole..namesto da bi me nezno privil k sebi, poljubljal, bozal,,kot ponavadi pa dobim sam en buuuuuuuu…da iz postle padem..sram te naj bo…;))

Tamalcek je zakon..tko..tko ko je on moj..in jaz njegova ga ni….

Le počaki!
Te bom čez en par ur na to spomnu…bomo vidli,kaj boš pa tist cajt rekla…
;-)))

ne klic hudica..k je moj..ampak na sekundo pa ni moj..haha..ga bom kar teb dala…haha..ma ne no vedno je moj..moj..do soncka in nazaj..in lunice tud..no tko prav…

oprosti mami…..

bom čist pridkan in ..heeeeeeeeeeeee…čaki mal……

c

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close