Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem še ninat…je še kdo tu???

Ne morem še ninat…je še kdo tu???

Zato bom še malo tu…je še kdo tu…???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sem…pa počakaj na mail prosim.
Sp

kuku… jest sem pa pravkar prispu… ;))
magari ugasnit kišto… ma če kej poveš, lohk ostanem še kšno minutko.

alora, kej povejš, sunce žarku? 😉

Jaz sem tiho ko miš…pa ti;))???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Če bi rad, da me danes še kap, kar daj, čakam, naj zadane do konca;))!!!

A te je prej metalu s poezijo?
sej ne morm tku hitru hranit tvojih umotvorov,kukr jih produciraš!
😉
Sp

Zdej se mi pa smeje
🙂
Sp

Že celu popoldne je neka tišina.. a zdej boš pa še ti tihu?

Jah, prej ko ni blo nobenga tle… pa sem jih nekej natrosla… takih neumnosti… pa sem rajš šla, preden bi pršu me kdu za uha ulečt…

Predvsem se bojim Since-ja… hihi…
čauči

Since ne mara bab….zato pazi se ga!!!
;-)))
Sp

Še jaz sem za spremembo uletela danes…končno mam spet nekaj cajta….ja mati,cmoka ne….

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

hehe… sej zatu sem mu napisala posebnu posvetilu… upam, da ni preveč hard…
…..
drgač se mi slabo piše…. jejdata jejdata… 😉

jep, vsake tolko sem hiperproduktivna… hehe… kej čem… preveč energije je v meni… jo pa nimam kako potrošit…..

hmmmmmmmm…..
cmoka, stari!

oštja, ti si bla pa pogrešana en cajt? ;))

cmoka tud tebi….

Zdaj pa sem vas res začela zanemarjat,kaj je kdo izdal tiralico al kaj….Ma vse je na kupu in se mi bo obrnilo prej ko slej…te pa še samo LJ-polje me lahko reši….hi hi hi ….v bistvu pa sploh ni smešno….

Ma tu maš še enega cmoka…..

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Trilči, pazi se me…ukor…ker si premalo tukaj, lumpa lumpasta…

Izpiti,izpiti (že tri sn zdaj nardila) in izpiti,k temu pa še pride plezanje in pohodi na Pohorje,pol pa še bivši,ki me ob živce spravlja skoraj vsak drugi dan….pač….te pa še ukor….smrk…smrk…

Okej…ga ne bo…so opravicila zadela…lepo se pomiri, draga moja in jutri bodi oblacek v nasi kletkici, pa-pa

Desanka al pa Levanka…pa metla..naprej pa znaš!
😉
Sp

New Report

Close