Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem več!!!

Ne morem več!!!

Na tleh sem, resno..in to zaradi besed, ki bolijo, to zaradi nekoga, ki misli, da se clovek res lahko tako pretvarja, to zaradi nekoga, ki ne zaupa sebi, kaj sele drugim,ki vidi strahove kjer jih ni… na koncu sem in ne zamerite, ce je to moje SLOVO, hotela sem po tiho, pa ne bi bilo fer, da prej se ne poljubckam vsakega izmed vas. Veste kje me dobite, tule nic vec. Ker sem prevec ranjena, te dni so bili najhujsi v mojem zivljenju…meni tega ni treba in ker pac srcu ne morem reci, pozab, uzivaj tu dalje, ignoriraj..ne morem..papa!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro jutro najprej!
Me je kar zabodlo tvoje pisanje. Ker tega nisem vajena od tebe.
Za vsakim dežjem posije sonce. In če si prestala zdaj nekaj najhujšega kar se ti je zgodilo, vedi da si odslej samo močnejša. In da bo počasi začelo tudi za tebe spet sijati sonce. Zato le pomugno v novi dan, in upam in ti želim, da ti prinese lepše trenutke kot ti je včerajšnji.

Rada te imam in pogrešam te že zdaj. Upam, da ne boš odšla od tukaj :(((

Cmok

SonceK… če ne moreš … pozabiti, potem postisni nekam zadej in .. ostani vsaj tukaj.

lepo mej pa.. cmoko na cmoko ;))))

Jani

Ker mi je poznan vzrok tvoje žalosti…me ima,da bi tam(ne v kletki),kjer se ta oseba nahaja….z vsemi imeni opisal kaj se je zgodilo!!!
In veš,da sem to sposoben naredit!
Zato te prosim,da me ne siliš v to….vržeš dogodek čez ramo….in se ponovno prikažeš tu,da ga biksamo naprej!
Ja s kom se bom pa drkal in špikal če ne? ;-)))

SončeK!Marš sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ej..ne sam to ne..bemti..ti pa si, da ne napisem kaj..ves kje me mores..da se ti javim…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No!Pa mi je uspelo!
Sonči?A se midva malo podolčkava?
;-))

HIHIHII

a si vido, samo pravi dec mora priti, pa sončeke spej zasija…

bravo frend!!!!! ni kaj…..si pravi………

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bova..sam ko I..gre..zdele prihaja…lubckam te..saj ves kje..dragi prijatelj

o poljub dragi..me pogresas..saj pridem na bled..v tem kraju se posebno uzivam..kot vedno!!!

Jaz mam pa en čuden abčutk,da si pravkar odpoklicala bombnike,ki so leteli…….CENZURA……!
;-))))))))

New Report

Close