Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ne morem več živet :(

ne morem več živet :(

Ne zdržim več misli kako vsi seksajo zunaj in imajo kaj od življenja za to, jaz pa ne in nikoli ne bom imel 🙁 Hočem umret :(((

Seksajo zunaj? V tem mrazu? Eh, tega jim pa res ni treba zavidat!

Mah ta mraz bi še šel, ampak megla.

Ne razumem pa, da imajo kaj od življenja za to? Kaj si hotel povedati s tem?

deluje pod več nicki. Pa še naprej masturbira, da bo vso kožico odrajsal 🙂

Za mene je edina vrednota v življenju da imaš čimveč spolnih partnerjev in seksa. Ena ženska ki recimo seksa s tipom na wcju oz. ga par tipom potegne kar tako, je za mene več v življenju dosegla kot ena ko naredi doktorat. Jaz pa ne bom nikoli imel takega razburljivega življenja 🙁 Brez tega mi nima smisla živet, ne zdržim več…

Hmmm… in zakaj tega ne bi imel/a? Tudi ti lahko narediš enako…
Sicer bo sreča, če se uspeš izognit kakšni zoprni STD… ampak to je čisto druga zgodba…

na sekret na ljubljanski železniški postaji, če te ne moti smrad; tam kar mrgoli takih. Dobiš.

Če misliš, da boš srečen, če boš sexal se pošteno motiš. Če imaš bedno življenja ti ga sex ne bo spremenil v popolno. Jaz imam punco, sexam vsak dan pa nisem srečen.

Whatever ali kaj si že, preberi še moj odgovor

delujejo ti spolni hormoni, narava dela svoje, čas je za razmnoževanje

Jaz pa mam spet migreno pa bi tut najraj umrla do jutri.

ne zdržim več življenja 🙁 vem da je marsikomu to banalni problem, samo jaz ne morem več…napadi panike cele dneve…

se pokončaš, potegni k sebi vsaj dva politika.

Počni kaj koristnega, pa ne bo časa za paniko. Ni čudno, da te vse sorte napada, če crkavaš od dolgega cajta. Seksal pa ne boš, s tem se kar sprijazni. Razen za plačilo na kolodvoru, kot ti je že nekdo svetoval. Potem boš lahko tudi hitreje umrl, ker se boš nalezel vsega mogočega.

delujejo ti spolni hormoni, narava dela svoje, čas je za razmnoževanje

New Report

Close