Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem zameriti ljubici…

Ne morem zameriti ljubici…

…da me v tem kratkem času ni spoznala,kot sem sam upal…zamerim pa ženi,ki v toliko letih skupnega življenja tega ni skužila.
In zato imam ljubico,ki pa spet ne razume istih reči,kot žena 🙁
A sem kompliciran a,….pa skozi mene se vidi!
Sp

1.Razlog!

Oh, Sprevržko, kdo bi tebe zastopil…..

Pa saj sem kot šipa na mojem oknu!Vse sed vidi skozi…no,ja res,da je termopan že mal zraka spustil in se vidi mal motno.
Cmoka prijateljica!
Sp

Nekateri si pa znate zakomplicirati življenje…pa pusti ljubico, dobi novo…pa je…če že brez nje ne gre…glede žene pa se končno že sprijazni, da je kar je in življenje bo takoj bolj jasno…
In ne pričakuj, da bo ljubica razumela enako kot žena…se bojim, da takih ni, ljubice razmišljajo drugače, mogoče pa si prezahteven in želiš nekaj kar je nemogoče…ne vem…kako naj ti pomagam…sem tvoja prijateljica, tvoja žabica kot si me poimenoval ti, saj vem, da to ni enako kot žena ali ljubica, pa vendar, je včasih bolje imeti ob sebi dobrega prijatelja, kot pa vse ostalo.

Da pa se vidi…skozi tebe, praviš ti…jaz se ne strinjam s tem in verjetno se tudi tvoja ljubica ne bi,saj si omenil, da te pozna le kratek čas…žena, pa že mogoče vidi skozi tebe, saj te že dolgo časa pozna… Kar je tebi kristalno jasno, nekomu ni, zato povej kaj te muči, govori, sprašuj, zahtevaj in šele nato, bo marsikaj bolj razumljivo in počasi iz glave pregnana še tako črna misel.
Ne vem, kaj naj ti še napišem, tukaj sem…če ti lahko pomagam, povej…cmoka dragi prijatelj!
Rada te imam!

In še slika za meditacijo…zapri očke in sanjaj…da si tam pod palmo…sam ali v družbi nekoga…saj veš, da je življenje že tako prekratko…in zato uživajmo in pika!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… vse življenje … in še vedno ga ne spoznaš do kraja … To je na žalost živa resnica … :((( Jaz si tudi mislim, da me pozna veliko ljudi … in upam, da bodo razumeli določene moje “ibunge” … na koncu pa spoznam, da sem jaz edina, ki se pozna … in s tem se moram sprijazniti … in s tem se moraš sprijazniti tudi ti …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close