Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne najdem normalnega, po ločitvi!

Ne najdem normalnega, po ločitvi!

Stara sem 34 let, ločena z otrokom. Imela sem 2  fanta, dokler nisem spoznala svojega moža. On je bil takorekoč moja prva velika ljubezen, izgleda pa, da jaz ne njegova. Ločila sva se in ostala sem sama z majhnim otrokom. Sedaj pa ne morem spoznati enega normalnega moškega, ki bi bil pripravljen na družinsko življenje. Moj bivši mož je sicer precej situiran in takšnega življenja sem tudi navajena. Kar pa sedaj spoznavam, so pa tipi, ki še sami zase niso sposobni skrbeti, kaj šele za družino.

 

Kakšne so kaj vaše izkušnje mamice?

😬😂

Kako rece…

On njej… Tvoji nisu vredni pola gume na mom avtu!

Ona… Oces corbu finu da ti spremim? Ma metnut cu ti misjeg otrova! I mene i moje vredzas.

 

 

Itak ja… What the ffff si mislila?

To kad ti uzmes dzinicu.

Sam severino poglej. Od aviona kamiona miliona. Prav dobesedno. Sam tiho bi mogla bit. NE!!! Nije joj bilo dosta. Eto tiiii….

Hahaha, Janez ti si car. 😬😂

Odgovor na objavo uporabnika
kako naprej749, 11.10.2021 ob 12:02

Stara sem 34 let, ločena z otrokom. Imela sem 2  fanta, dokler nisem spoznala svojega moža. On je bil takorekoč moja prva velika ljubezen, izgleda pa, da jaz ne njegova. Ločila sva se in ostala sem sama z majhnim otrokom. Sedaj pa ne morem spoznati enega normalnega moškega, ki bi bil pripravljen na družinsko življenje. Moj bivši mož je sicer precej situiran in takšnega življenja sem tudi navajena. Kar pa sedaj spoznavam, so pa tipi, ki še sami zase niso sposobni skrbeti, kaj šele za družino.

 

Kakšne so kaj vaše izkušnje mamice?

Pri teh letih z otrokom si boš težko našla enega dobro situiranega moškega, ki te bo finančno podpiral..  Oni imajo toliko dvajsetletnic okoli sebe, da si ti za njega že veliko prestara…. Mogoče kakšnega 50 letnika, ampak še tega boš morala ti živeti… Prepozna si ljubica, prepozna!

He he he he he , polna rit vsega, mar bi  doma malo večkrat držala noge narazen pa ti desc ne bi hodil na jago, zavedajte se ,če ni doma dovolj je pa drugod, edino nerodno je ko stara gospodinja mora spokat ker je gospodar kupil nov model.

Kot so ti tukaj že napisali, situirani moški, te ne bo vzel, ker je njim na voljo karkoli jim srce poželi, od 20 letnic naprej, brez otrok. Za tebe ostanejo starejši, za katere si ti še mlada, samo to so starejši, ki bodo tudi finančno od tebe zahtevali sodelovanje, sploh glede na to, da boš pripeljala še otroka v vezo.

Ženske dostikrat narobe ražmišljajo pri izbiri moškega. Če imaš moškega, ki izgleda odlično, vendar ima prazne žepe, takega ti ne bo nobena “speljala”, takšen bo zmeraj ostal tvoj. Če pa imaš bogatega, takega se bo pa marsikatera potrudila, da ti ja “spelje”.

Ob svojemu lepotcu boš pa seveda večinoma lepo doma, kuhala, prala in likala, to je pa res. Za pričakovat, da te bo kam na lepše peljal je tukaj precej naivno

 

Bog pomagaj, kakšni odurni komentarji. Če katera vam nastavi pa si tudi ne zasluži naziva ženske. Fuj!

Za avtorico:

Normalnih moških se praktično ne najde – med samskimi še manj. Veliko sreče pri iskanju.

Ja meni so strokovnjaki na temu forumu svetovali, da si poiscem strokovno pomoc.

Če ženska uspe dobiti situiranega tipa, mora vedeti, da se mu bodo druge ženske ponujale. Večina takšnih moških, bo tudi kdaj kam namočilo. Če se tega ne zavedaš, si pač res neumnica…. to sodi zraven, vse ima svojo ceno

Iz iste sredine.

 

Glej veckrat si nasprotujemo. Ampak v/o enih stvareh se pove realno stanje. In to za “mamice” je ena od teh.

Ker normalen moski bi hotel tujega otroka gledat? Ker? Prilagajat se, gledat, placevat za tujega otroka? No ker?

Sem ze pisal to. Obstaja hadis… Da bo tisti ki skrbi za siroto z poslancem v raju skupaj kot palec in sredinec. (npr da bi bila ta vdova in najde novega)

Zakaj mislis da je to? Da bos tako v raju? Ker je to lahko? Al ker predstavlja izziv in ker je tezko?

Tudi enkrat sem govoril za tisto oddajo iz izraela kako stopajo v zakone…

25 je bila stara. Locena BREZ otrok. Stari moj… Slisat ni hotel. Slisat. Ni mogla najt nobenga. Res. So se prav jezile te “menedzerke”. Zakaj bi nekdo vzel “samo” loceno ce pa lahko neporoceno. Pa ponavljam 25 je bila stara.

Tako da ste ve tu se na dobrem kako je tam.

 

Evo da ne bo izpadlo kaki grdavsi smo… Povejte ve realno katera bi vzela locenca z otrokom? No katera?

 

Pa par dni nazaj je bila tema o eni ki obzaluje… Kaj ma nek sindrom bad daddy al nekaj na to foro al sem jaz zamesal…

Pustimo to. Samo odgovori. Bi vzele? Itak vem. No vidis to je dvolicnost… Ker ve ne-je ok. Ker pa mi ne-smo pa odurni…

Pokazi na primeru.

Kaj je zate normalen moski? Da vidim ali sem primeren kandidat zate.

kar poglejte si naprimer onaon.com, koliko je tam ločenih mamic! Nekatere izgleda kar okusno, sam vedno, ko vidim, da že ima otroke, vem, da več kot naskoka ne bo dobila od mene…drink, mal sexa in to je to, žal

Ej… bejbi, morala bi napisati, da iščeš normalno denarnico. 🤣

.https://www.youtube.com/watch?v=uGbRYnKIwvA

Ce bom spoznal kaksnega locenca z otrokom… Pa da bo pojamral da mu je padla vrednost ker se je ze ustaljeval, ker ma ze svojo druzino, ker se je ze razplojeval, ker nobena noce njegove druzine za svoje…

A mu lahko predlagam mon? Mu lahko predlagam mone?

Boste peljale njega in njegovega otroka npr v atlantis, jest, kino, na morje? Boste placale?

Ne res. Lahko predlagam mon?

Spet poskuša horda moških z avtorjem vred , ki so jih žene načevljale, prestrašiti ženske, naj se ne ločujejo.

 

 

Kot za cepljenje…

Vidis… Vcasih so vedele da kakor je otrok je noben ne bo gledal.

Lahko ti njej reces loci se… Bos dobla itd…

Samo zateklo jo bo realno stanje. In to je…

 

Glej se povemo vam. Ehhh… Gledaj usta se spustas.

Sej se sploh neda vsega napisat.

 

Lahko tebe predlagam replika? A se bos ti uvalila v to? Kaj pa manjka locenemu z otrokom? No kaj? Mogoc je pa una bla kriva… Je to mozno?

 

 

Njej/njemu fejk gor al pa dol…

Realnost je taksna.

Sem v podobni situaciji. Ko sem bila še poročena, se jih je kar nekaj slinilo po meni, mi govorilo, kako super izgledam in kako super punca sem nasploh. Sedaj jih več kot očitno ne zanimam več! Takšni so moški, oni so takrat želeli samo zabavo z menoj, sedaj ko pa jaz želim kaj več, jih pa ni nikjer!

Za vsakogar obstaja nekdo. Je pa res, da za ženske, ki že imajo otroke, so to moški, ki si takšne brez otrok ne morejo najti. Najti si je pa ne morejo iz več razlogov. Sedaj pa si izberi, kakteri od njih ti odgovarja. Izbira se ti je konkretno zmanjšala, če ne boš spustila kriterijev, boš verjetno ostala sama, kar pa ni nujno slabo.

No, saj glede na to, da si locena, tudi prej nisi spoznala nobenega normalnega al kako?

Se boš morala pa zelo potruditi, da boš očarala nekoga z veliko denarja. Potrebnih praznoglavih kurcev imaš na tone, takih, ki so samostojni in odgovorni, precej manj, takih, ki so res dobro situirani, pa še manj. Takih, ki so dobro situirani in še tvojih let, pa sploh malo.

ena ženka, ki je prej sedlala iz dedca na dedca vsake 3 leta, bi sedaj rada našla normalnega moškega. Sprejmem, če mi ta gospa razloži, kaj je ta normalnost. Ker kot zgleda tale išče enega dedca, z debelo denarnico, ne pa normalnega.

Ravno mi je monmonči dejala, da kdor išče ta najde.

Moja teta je našla s tremi otroki bogatega,prijaznega ,otroci ga imajo radi,stara sta malo čez 40 let.

Pa ni čist tko, jaz kot ločenka z otrokom, stara čez 40 sem nekaj časa hodila z bogatim. Je reklel, da se mu ponujajo 20 letnice, pa ga to ne zanima. Jaz sem pa rekla, da me tudi ne zanima to, da je tip bogat. Se je s tem kar ven metal, ampak meni to ni bilo dosti, če ga pač nisem vzljubila. Niso vsi bogati oz normalno preskrbljeni tudi neumni in si ne želijo vsi, da je 20letnica z njimi samo zaradi denarja.

New Report

Close