Ne-pametna ura
Fitbit, uporabljam že 7 let, in zadnje variante so top ker lahko menjaš pašček tako da imaš elegantnega ko ne športaš.
Jaz imam tole pametno uro.
Prej sem imela Fitbit Charge 3, zdaj Huawei GT2. Fitbit je sicer odlicna zadeva, kadar dela – dokoncno sem nad njim obupala po dveh letih, ko sem zamenjala telefon in igraci nista bili vec kompatibilni. Pred tem pa hudo prepogosto tezave s povezovanjem naprav, sinhroniziranjem podatkov z zapestnice na aplikacijo na telefonu, ogromno uporabnikov je imelo taksne ali drugacne tezave (doticni model so na brzaka dali v prodajo, nesteto hroscev so potem opravljali naknadno in temu primerna je bila uporabniska izkusnja). Drugace pa super zadeva, dokaj natancna, baterija z enim polnjenjem zdrzi en teden, zapestnica je na roki nemoteca.
Za borih 10€ vec sem potem kupila pametno uro, ki je seveda bolj glomazna, ampak ponuja neprimerno vec, baterija zdrzi se dlje in v stirih mesecih ni bilo se niti enega problemcka. Vse deluje tako kot mora, aplikacija je pregledna in vse za nazaj ostane v arhivu.
Tudi jaz sem bila v startu proti tem uram, zdaj pa sem navdusena in bi jo priporocila vsakomur. Sploh pa pri tako minimalni razliki v ceni.
Resnica ali natolcevanje? Je značilno za vse pametne ure?
https://educateemf.com/fitbit-emf-radiation/