Ne podcenjuj Rusije
Je ne podcenjujem, 03.06.2023 ob 21:41
…, 02.06.2023 ob 16:49
Hrana na mojem krožniku je skoraj še enkrat dražja. Od kje tebi, da jo podcenjujem? JEBO JIM BOG MATER, ki so to načrtno zakuhali!
Načrtno zakuhal je samo en => Putin. Takratko bo pa potegnil cel ruski narod, ki podpira to norost.
Vsak dan vojne je bolj jasno, da je Ukrajina z Zelenskim na čelu zgolj orodje Zahoda (ZDA/UK/EU).
Ukrajinski narod nima težav z Rusijo – Ukrajinci imajo težavo z marionetnim režimom Zahoda na oblasti.
In nehajte že enkrat poročati kot, da gre za neke silovite ruske napade na civilne objekte: Doktrina vojskovanja Rusije je onesposobiti vojaške resurse Zahoda v Ukrajini. Več, kot pripeljemo tja (in ja: za vse tanke in Valuke, ki smo jih tja poslali, bomo enkrat plačali račun, oh, da, o tem sem prepričan!!), več bo uničenega, dalj bo trajalo in več civilistov bo nastradalo.
Zaključek: MI! Mi smo tisti, ki moramo začeti pritiskati na razne Levice, Svobode in druge vladajoče segmente naše oblasti, da se nehajo klanjati gospodarju v Washingtonu in posledično Berlinu ter Bruslju – mi smo tisti, ki to vojno podpiramo, ker smo tiho! In to moramo spremeniti!
dober komentar rtv, 04.06.2023 ob 08:38
Vsak dan vojne je bolj jasno, da je Ukrajina z Zelenskim na čelu zgolj orodje Zahoda (ZDA/UK/EU).
Ukrajinski narod nima težav z Rusijo – Ukrajinci imajo težavo z marionetnim režimom Zahoda na oblasti.
In nehajte že enkrat poročati kot, da gre za neke silovite ruske napade na civilne objekte: Doktrina vojskovanja Rusije je onesposobiti vojaške resurse Zahoda v Ukrajini. Več, kot pripeljemo tja (in ja: za vse tanke in Valuke, ki smo jih tja poslali, bomo enkrat plačali račun, oh, da, o tem sem prepričan!!), več bo uničenega, dalj bo trajalo in več civilistov bo nastradalo.
Zaključek: MI! Mi smo tisti, ki moramo začeti pritiskati na razne Levice, Svobode in druge vladajoče segmente naše oblasti, da se nehajo klanjati gospodarju v Washingtonu in posledično Berlinu ter Bruslju – mi smo tisti, ki to vojno podpiramo, ker smo tiho! In to moramo spremeniti!
Si lahko še bolj patetičen?
Anonimno 2782, 04.06.2023 ob 08:22
Načrtno zakuhal je samo en => Putin. Takratko bo pa potegnil cel ruski narod, ki podpira to norost.
https://finance.yahoo.com/news/russia-spending-surprisingly-little-war-223107171.html
A to čez par let? Sankcije že delujejo? Ruble to rubble itd.
Hahaha kdaj pa, 04.06.2023 ob 09:08
https://finance.yahoo.com/news/russia-spending-surprisingly-little-war-223107171.html
A to čez par let? Sankcije že delujejo? Ruble to rubble itd.
a ni kijev že eno leto pod rusi?
odliceno pojasnjeno, seveda opranim ovcam ne mores dopovedat resnice…na youtube je recimo intervju kjer bebast novinar z bbc vehemetno sprasuje ali bo juzna afrika aretirala putina zaradi obtozob o vojnihh zlocinih pa mu predsednik anc odgovori da niso aretirali busha, blaira itd zaradi njunih zlocinov v iraku ….skratka zahodne ovce na aparatih
a bejz no, pa jajo je tvoj idol, on neomajno podpira ukrajino in njene zahodne pse vojne, si ti sprejček malo pobrklal pojme?…lej debil…cepil si se, neomajni si verjel v pandemucni propagando janse in co in zdaj meni ocitas hujskastvo?si pozabil na pandemijski hujskastvo vas pravivercev in kako ste zdaj tiho ko se je vasa laz sesula v prah, enako bo s to usrano ukrajino….pa se to …sem eden redkih ki lahki trdim da sem leta 1988 na glas govorul da je treba janso zapreti ker njegovo hujskadtvo vodi ljudi v smrt…lahko ti zase to reces?ne mores ker si na roski skupaj z osatlimi debili vzklikal novemu firerju….jebeni debili zabiti
wd40a, 04.06.2023 ob 11:20
ti pa salutiraš putinu, si kaj boljši? Nisi, hujskaš, razdvajaš.
Jaz ne salutiram Putinu. Ves čas želim le opozoriti na lažnivo fašistično propagando, ki ima cilj razdvajati in hujskati s svojo rusofobijo. In da je resnica čisto nasprotno diametralna kar lažejo fašistični mediji.
Ker je EU ameriška marioneta in Putin ni kriv za vso inflacijo in recesijo, je vsakemu normalnemu jasno, kdo ogroža in uničuje Evropo.
Vsak, ki je nasedel fašistični propagandi, pa drugega ne more biti kot debil.
Pa treba je razumeti, da hujskanje vidite le pristaši in oboževalci ameriškega fašizma in ukrajinskega nacizma.
Za te oboževalce bi morali biti tiho in sprejeti ameriški fašizem, si nabiti nagobčnik, cepiti s strupenimi zvarki . Kot so to storili pravi oboževalci fašizma. Širiti rusofobijo, ker so tako povedali izdajalski mediji in politična golazen.
Debili pa ne zastopijo, da nismo vsi takšni debili, kot so oni sami.
robi9, 04.06.2023 ob 12:13
Pa treba je razumeti, da hujskanje vidite le pristaši in oboževalci ameriškega fašizma in ukrajinskega nacizma.
Za te oboževalce bi morali biti tiho in sprejeti ameriški fašizem, si nabiti nagobčnik, cepiti s strupenimi zvarki . Kot so to storili pravi oboževalci fašizma. Širiti rusofobijo, ker so tako povedali izdajalski mediji in politična golazen.
Debili pa ne zastopijo, da nismo vsi takšni debili, kot so oni sami.
Pri tebi je osnovni problem ker vse zmečeš na en kup, krivo in pravo, jezen na cel svet.☝️
wd40a, 04.06.2023 ob 11:33
lej model, vsak teden isto, par trolom vam je dolgcajt , začnete podjebavat, pol vas kdo u kurac pošlje, potem pa začnete jokat. Naredi si uslugo in daj mir s temi jajci.
debilko, ti nimas osnovnega razumevanja zato fuck off, vedno dobis od mene zgolj dejstva ki ti razumljivo niso po godu in zacnes bluzit, zato sprejček se zadnjic, odjebi hehe