Ne pokaže čustev
Pozdrav vsem!
S fantom sva 4leta skupaj. Stara sem 23 on 22. Zelo resen, na realnih tleh, priden delaven fant. Prihaja iz druzine kjer se je mati skurvala na domu. On je to videl pri 8ih letih starosti. Na zacetku veze se je trudil da bi se spremenil da bi nama uspelo, zadnje leto pa zelo malo. Komaj me poljubi tisto na silo lubcek, objem na hitro. Skoraj nikoli ne rece kaj lepega da bi vedela da sem mu se vedno vsec. Tu pa tam rece ljubim te. Jaz to zelo potrebujem. Da se pocutim ljubljeno da me iskreno stisne k sebi. Velikokrat sva se o tem menla pa je rekel da ni taki da bo boljse da me objema da ni tak kot govorim. Letos sva se preselila na svoje v hiso. Imam ga noro rada vsak dan izkazujem ljubezen, mu recem da je ceden ko se zrihta. Mu skuham pospravim… Meni ni dovol da sma pac skupaj pa delava nekaj skupaj. Hocem da vsak trenutek izkoristiva se zabavava. Zelo rada plesem pa zmeraj rece da nezna, tut ce sma doma pa naju noben ne gleda…nebo se spremenil,kajne?
Najprej pomisli, če je težava na tvoji strani.
Ali pričakuješ preveč, se ne znaš izraziti ali pa mu je zelo nerodno plesati s tabo.
Moje mnenje (iz napisanega) je, da še nisi čisto zrela (kot najstnice), vleče te na idealno razmišljanje, kot konci pravljic – in živela sta srečno do konca svojih dni. Sama še najbolje veš, če je to res.
In ne, naloga partnerja ni, da se spremeni zate, pač pa za oba. Da bo obema bolje, ne samo enemu, od tod kompromisi, dogovori, pogajanja.
Domača naloga:
Preštej koliko pozitivnih in negativnih izkušenj imaš z njim vsak dan. Preštej tudi koliko pohval si izmenjata in koliko prepirov nastane vsak dan.
Mislim, da nekaj glede tega ne štima.
Spremljaj in zapisuj to en teden in javi, lahko tudi v zs.
Forum je zaprt za komentiranje.