Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ne povejte tega svojemu šefu…

ne povejte tega svojemu šefu…

Ne…še ne!Sam mamljivo ritko ima.Obetavno!
;-))))

Vidiš vsi bi kar takoj tkole…):

Kako misliš?Pogledi so zastonj zaenkrat….kaj več od tega pa itak nikol ne bo!Se preveč dobro poznam.
🙁

heehe…oki hehe…
sem ti hotela napisat , če bi bila jaz tvoja šefica …ti tega zdejle ne bi pisal , da se preveč poznaš ti namreč bi :))))))))))))))))))))

menda je kriva vročina , da take pišem:))))

Zgleda,da je v moji glavi vedno vroče…..ker jaz itak tako pišem!
Pa sprosti se še ti Zajči…..pa noriva še malo!
🙂

cybeer seks , pa da zjutri padejo dol ko to preberejo :))))))))))))

se spominjam svojih začetkov tukaj…mislim še tam na tistem drugem forumu,smo še z dvema pupikama res takega uprizorili,da je naša kletka precej tudi moja zasluga….ker je bilo le malo too hot!
😉

uf…malo besedila mi napiši , bom kasneje uporabila iskalnik , če se spomniš približno :)))))))))))))
uhaaaaaaaaa

Nimam več pojma…..bilo je pa v januarju letos,ko sem se jaz prvič začel tu pojavljat
Tolko smo se en drugega provocirali in ……ah saj veš,kaj je bilo…;-))))))

Bilo je tisto , kar je lepo !
Ja če jih več meče trske na ogenj , se hitreje zapali :)))

Lepa misel!
A sem se s tanbo že pogovarjal o tvojem stališču do več partnerjev v postelji oz.o swingerju?

ne nisva se pogovarjala še o tem…veš tukaj sem zelo sebična …jaz bi le v dvoje..
enkrat me je Saško tkole za v troje , pa jaz ne bi…..

Škoda!Ste pa v večini take!No,ampak so med vami tudi izjeme…..in nanje bo treba računat….;-))))))))))

a ti bi tkole v troje ali več anede ????

Zadnja življenska želja!Pol bom lahko šel s tega sveta,ko to poizkusim…..ker sem okusil vse tisto,kar sem najbolj želel…;-)

Potem sigurno enkrat boš !
sam na svetu boš tudi še pol 🙂

New Report

Close