Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne pozabite zdejle gledat

Ne pozabite zdejle gledat

zdejle filma…prelepega na tvslo1 jesenska pripoved..šibam jest pred tv pa v dekco se zavit…..pa en paklc robčkov zraven..pa meta čajček..ojejojej…čau banda se vidjamo polej…..

Ne, ne… Sem gledala v kinu. Pa se čudila, zakaj je skoraj poplava ratala – na koncu pa je na vsakem drugem stolu ostalo po Palome (robčkov)… Hmmm…. Nisem jaz za preveč za take….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

sem jest enkrat tega že gledala doma..pa ga morm zdej spet..grem mal očke sšistit..)) čau

Gud najt, perla!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Če v prvih treh minutah ni pol voda postreljenega pa pol vasi razstreljene…..to sploh ni film!
😉

:)))))

No, tako hudo pa spet ne rabi bit 😉

seveda ne….ker sem pozabu napisat,da mora bit še enih 10 domorodk….no ja,saj veš kaj….

Se bojim, da celo vem 😉 :))))

Pa še malo črev pa udov mora po luftu frčat,da je idila popolna!
😉

Eh… Ampak zanimivo… Včasih sem gledala še in še grozljivk – od cele serije Halloween do ne vem kakih drugih zadev. Pa je bil za mene najbolj izviren tisti prizor, ko je drsalka pristala v glavi. Nobenih črev, nobenih frčajočih udov… prizor pa res izviren.

No, danes so me že te zadeve minile in zdaj sem trenutno na vseh mogočih risankah :)))))

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!In jest!
:-)))))))))))))))))))))

:)))))) Ampak to tiste celovečerne… Ups, saj res… The incredibles me še čaka… c-c-c… pa tako sem jo čakala.

Pa Shreka 2 moram še videt…
:-)))

Še nisi? Ojojoj… pol sploh ne veš, kaj zamujaš….

Hja,če moram pa še na šiht hodit….pa tuki dežurnega klovna špilat….
😉

heheh šreka 2 ti lahk zrihtam..sam z mojima dvema tamalima se zmeni,da ti ga odstopita za en ogled..hehehe

A NI jESENSKA PRIPOVED glih mičken preveč turoben film za Božič?
Pa že 210 X so hga že vrteli :-(((
In če lahko dodam še eno pripombo:
je pa že boljš , da je bil ta kot pa vsa tista množica debilnih božičkovih ameriških filmov, s katerimi so prav tako zapolnili program:-((
kot da bi imel slovenci tak nizek IQ 🙁

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Očitno ga imamo.
Še sreča,da ima človek možnost izbire….
😉

Mal večkrat bi mogli kaj takega pogledat…..ma nas je kar dosti takih k pobiramo v življenju sam šmoren…tak):

Šmorn je pa ja ena okusna hrana…?

ma ja men ne sede kej preveč..ojej koga vidim,bom mela lep dan mmmmmmmmmmm

Kdo je šel mimo?Jebo?
😉

če si ti jebo…pol nevem…hihihihi

sam sebi jamo koplješ,ti jezik dolgi..na pa maš!))) spet jih boš slišal…..

Jest nisem tvoj jebo!
Jezik je glih ta prav,da doseže tisto,kar mu(mi) paše….slišal pa nisem že en cajt nič.Mislim od tebe…;-))

New Report

Close