ne pridem ven iz vnetij
nožnice seveda.
In danes mi sestra reče, da je izvid bria bp. Pa meni se bo zmešalo. Kaj lahko še naredim? Canesten (ne svečke, ne krema) ne prime, Gynodaktarin ne prime. Dva meseca nazaj so mi odkrili neko nakterijo in sem bobila tri antibiotike. Pa težav ni konec. Srbi, rahlo peče, zbada…
Ma kaj še lahko naredim?
LP. in hvala.
Enako je blo pri meni. Zdaj upoštevam (kolikor se le da):
– jem čim manj sladkorja
– uporabljam IZKLJUČNO bombažne vložke (tampone res redko)
– spodnje perilo vedno le bombažno
– umivanje s posebnim milom
– naredila sem eno kuro čiščenja telesa s pitjem gline (razkisliš telo)
od tega naprej je za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolje. Prej pa kot ti stalno vneto vse, nič ni pomagalo.
Kaj točno so ti našli? Bakterijo ali glivice? Če so glivice, potem jih z vsako novo dozo antibiotika fino nafutraš in se veselo redijo naprej.
Ko se je meni skoraj sfuzlalo od podobnih težav, mi je pomagala kisova raztopina, ki sem si jo vbrizgala v nožnico.
Sicer pa tako kot pravi floating – zahtevaj antibiogram.
pri meni enaka scena.
sem ze 2 meseca na dieti brez sladkorja in minimalno ogljikovih hidratov.
skušam razkisati telo z bazičnim praškom.
začela tudi s homeopatskim zdravljenjem, ker mi sistemsko zdravljene enostavno ni pomagalo in so se mi zadeve ponavljale, poizkusila sem že celo paleto zdravil od diflukana, difluzona, gynodaktarina, geonistina al nekaj podobnega in še bi lahko naštevala … zadeva se mi vedno ponovi po dobrem mesecu. torej je traba odpraviti vzroke in pri meni je imunski sistem totalno sesut, kar je razlog za to nadlogo.
okej tkole…kaj pa seks…ali tvoj spušča vate semensko tekočino…če jo, ene to drazi in imajo zaradi tega vedno ventja…
gremo dalje…kako si brišeš spolovilo…ali od rite do lulike…če je to to…saj veš lahko vedno daješ bakterije od zadnika v luliko
koliko si pod stresom, tudi to je lahko razlog
antibiotik ti vedno vse poruši…in zaradi tega veliko žensk potem dobi vnetja nožnice…
kaj si še zadnji čas delala kar prej nisi..pomisli…mogoče je to razlog…jedla veliko cukra…bila v bazenih, savni…menjala partnerja..se igrala z dildom, novim…ali čim drugim
pomaga pa…v navadi jogurt namoči tampon…ko bo dobro prepojen ga vstavi zvečer v noznico in naj bo tam čez noč notri…umivaj se s kaksnim intimnim milom, dobrim…nato se namazi z roboderminom, dobro perilo, kuhano na 90 stopinj, bombaz…naj te ne tisci, enako velja za oblačila…tangice takoj stran
ves vcasih je vnetje lahko čisto zaradi banalnih razlogov, tangic recimo ali stresa ali sperme…probaj in bos videla…čao.
Glej, sama sem imela dosti problemov z vnetji, pa sem jih uspešno odpravila tako:
– prenehala jesti kontracepcijske tablete
– pri seksu uporabljava kondom (pri meni je bila sem. tekočina ena izmed pomembnih razlogov
za vnetje, kot je že napisala ena zgoraj)
– za int. higieno uporabljam int. milo Lactacyd Femina, ki se je pri meni izkazalo za najboljše,
čeprav tudi Nivea ali Bionsen ali Carefree nimajo slabega
– vložke uporabljam samo Libresse Natural, ki niso “plastični” in so brez raznih gelov ipd
To je to. Že 10 let sem praktično brez vnetij, prej pa neprestano.