Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne priporočam vam kupovati v Hoferju tehnične robe

Ne priporočam vam kupovati v Hoferju tehnične robe

Ne priporočam vam kupovati v Hoferju tehnične robe. Po malo več kot letu dni se mi je pokvaril tiskalnik (Medion) – ni se več prižgal, nesel sem ga v hofer (je bil v garanciji), po enem mesecu sem dobil tiskalnik nazaj (preko poštnega podjetja DPD, ki je poden od podna – ne priporočam), ki je bil enako pokvarjen kot prej in sem ga moral ponovno oddati v Hoferju, da ga pošljejo na servis. Nikoli več! Pokvarjenega tiskalnika za denar niso hoteli zamenjati. Samo poti in stroške delajo (ker dostava v popoldanskem času ni bila možna, sem moral na njihov depo v Ljubljano – Vižmarje)…

Hofer ni fer niti do kupcev, niti do okolja.

Meni se je v enem letu pokvaril mikser. Ker so imeli ravno takrat spet akcijo miksarjev, so mi zamenjali z novim. Sem imela pomisleke, ker je novi ravno tak, kot stari in sem misila, da bo spet takoj pokvarjen, ampak sem vseeno vzela novega… Ta pa dela kot urca… Tako, da vse res ni slabo!

Ni kriv Hofer, ampak ti ki kupuješ jajca. Kupi eno normalno znano znamko, pa bo vse delalo. Hofer pač prodaja klump ker edini ta je poceni. Če imaš srečo dela, največkrat pa ne. Hofer, Lidl ipd. pač niso kraji za nakup tehnike.

Eh, od kdaj že mi to vemo.

MAL DNARJA, MAL MUZKE

pa to bi že morali vedeti, ali ne

Meni pa so se pokvarile škarje za travo. Ni bilo možnosti, saj je račun v letu in pol zbledel. Pa samo Hofer jih je prodajal in mirno bi lahko odčitali kodo. Pa mi jih niso hoteli zamenjati, niti vrniti denarja
Nikoli več ne kupim nobene tehnične svari tam.

Meni se je lani pokvaril monitor, 14 dni po oddaji v popravilo smo ga dobili via Pošta Slovenije nazaj, popravljenega in tudi lepo očiščenega. Tako, da kar se tega tiče so očitno izkušnje različne.

Pa pravijo, da je kvaliteta. Ma, kakšna kvaliteta kej! To so jajca, ne pa kvaliteta! Ali se lahko kje pritožim zaradi zavajanja kupcev (jajca prodajajo kot kvalitetno robo) in kaj potrebujem?

Katero podjetje je pa servisiralo? Je bil to Medion?

Hoferjeva mikrovalovka nam že 8 let dela brez napak.
Hoferjev palični mešalnik 6 let.
Osebna tehtnica 5 let.

Drugega tehničnega nismo kupili – a ne, lažem, tudi dva zunanja diska imamo 3 leta in delata bp, pa radio budilko smo kupili tašči pred parimi (najbrž kake 3,4 leta) in jo še vedno uporablja.

Mogolče smo imeli srečo, mogoče pa vi nesrečo.

Jaz skoraj vso musko dobim kar brez denarja, pa je več kot odlična! :))))

jaz sem že kar nekaj tehnične robe kupila v hoferju in lidlu, običajno shranim še reklamni letak in račun, do sedaj sem reklamirala sam tuš ročko, ker ni tesnila. dobila denar nazaj.

Obe strani naše družine kupuje v hoferju .Nikoli težav. če se je kaj pokvarilo ,vzeli so nazaj in vrnili denar

Na zvezo potrošnikov ali urad za potrošnike ali tržno inšpekcijo se lahko kvečjemu obrneš zaradi obravnave garancijskega zahtevka, glede kakovosti pa … resno misliš, da se gre kdo dokazovat, kaj so rekli v reklami, kaj pa potem prodajajo (in velja kar za vse tehnične zadeve po vrsti, od malih aparatov do avtov).

Zunanji disk je crknil v pol leta. Po enem mesecu smo sicer dobili novega, ampak podatki so pa šli. So me pa pozneje klicali iz Hoferja, kako se bila zadovoljna s postopkom reklamacije. Čisto vseeno jim očitno tudi ni.

Jaz imam kar nekaj njihove tehnične in elektronske robe – in to že leta. Zaenkrat vse dela enako b.p. kot druge “boljše” znamke.

Račune je treba večino fotokopirati, da ne zbledijo.

Kar mi ni ustrezalo ali se je pokvarilo so mi do sedaj vedno uredili.

Nimam najboljših izkušenj iz Hoferja. Kupila sem hrano – doma ugotovila, da je plesniva, pa mi je niso hoteli zamenjati, češ, da ni dokaza, da sem to kupila ravno tisti dan pri njih… Nikoli več!

račun madam

imam dva zunanja diska, enega uporabljam kot snemalnik non-stop…. trkam, do sedaj vse bp 🙂

Pred leti v Hoferju kupila CD player, še zdaj dela. In na blagajni me je opozorila, naj fotokopiram račun, ker originalni zbledi.

Tehnicne stvari kupujes v trgovini, ki ima na isti polici spodnje gate, riz, moko in televizijo pa pricakujes kvaliteto???????? Pa dej ne me basat, da ste nekateri tako zabiti no! Pa se posebej super eko-bio zelenjavo in sadje, ki so tako super, da jih se scurki in ostala golazen noce jesti!!

račun madam[/quote]Račun sem imela, pa ga prodajalka ni hotela upoštevati. Rekla je, da sem mogoče že prejšnji teden kupila to…

Sami ste si krivi, ker uveljavljate garancijo. če bi ob okvari tehnike uveljavljali stvarno napako, bi vam morali vrniti denar in zadeva rešena.

nisem vedela da je HD lahko tudi eko-bio :DDDD
zakaj zabita, za to kar jaz rabim je čist ok in cena sprejemljiva. meni je butasto dat velik denarja samo zato, da mi bo gor pisalo kere firme je. saj te izdelke štancajo v isti fabrki na kitajskem, samo dopoldne gor sony popoldne pa medion nalepke limajo….. ;))

nisem vedela da je HD lahko tudi eko-bio :DDDD
zakaj zabita, za to kar jaz rabim je čist ok in cena sprejemljiva. meni je butasto dat velik denarja samo zato, da mi bo gor pisalo kere firme je. saj te izdelke štancajo v isti fabrki na kitajskem, samo dopoldne gor sony popoldne pa medion nalepke limajo….. ;))[/quote]

Ja, potem se boš pa zbudila.

New Report

Close